Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lavera laittoi meikit uusiksi

Olin torstaina tutustumassa Laveran uusiin meikkeihin kahvila Villipuutarhassa Helsingissä järjestetyssä tilaisuudessa.

Villipuutarha1

Kyseessä on Laveran kolmas perusteellinen meikkiuudistus sen jälkeen kun merkkiä on alettu tuoda Suomeen. Maskeeraaja Helena Valkee oli paikalla kertomassa uudistuksesta ja esittelemässä tuotteita kahden demomeikin avulla.

Itse en ole ehtinyt uutuuksia vielä testaamaan Butterfly Effect -maskaraa ja 2-in-1 -kompaktimeikkivoidetta lukuunottamatta, ja täytyy sanoa että oikein hyvältä vaikutti demomeikkien perusteella. Toisaalta moni Laveran meikkituote kuten meikkivoide, rajauskynät, valtaosa luomiväreistä ja huulipunatkin ovat olleet minusta todella hyviä jo edellisen uudistuksen jälkeen. Toivonkin uudistukselta ensisijaisesti sitä, että laatu olisi pysynyt yhtä hyvänä kuin tähänkin saakka.

Etenkin meikkivoide on ollut suursuosikkini, vaikka en nestemäistä meikkivoidetta edes itse käytä. Laveran Liquid Foundation on paras luonnonkosmetiikan meikkivoide jonka tunnen, ja toivon todellakin että sen koostumus on pysynyt samana.

idLavera2014_newlaunch1

Lavera uudisti koko meikkisarjansa viime keväänä, ja nyt uudet tuotteet ovat saavuttaneet myös Suomen. Suomessa, kuten monissa muissakaan maissa, ei myydä ihan koko valikoimaa. Laveran omilla Saksan sivuilla koko valikoimaa ihaileville siis tiedoksi, että esimerkiksi kaikkia luomiväri- ja poskipunasävyjä ei saa Suomesta. Myös huulituotevalikoima on merkin kotimaassa rutkasti suurempi.

Mutta oikein pätevä tämä Suomessakin myytävä valikoima on, eikä monikaan perinteinen luonnonkosmetiikan brändi pysty meidän markkinoilla tätä valikoimaa vastaan kilpailemaan. Odottakaas kun kuulette mitä esimerkiksi meikkivoiteissa on tapahtunut…. :)

Lavera2014_newlaunch4

Lähdetään liikkeelle meikkipohjatuotteista. Laveralla on ihonhoitopuolelta löytyvien BB- ja CC-voiteiden lisäksi neljä erilaista meikkipohjatuotetta.

Lavera2014_newlaunch8

Kevyin tuote on BB- ja CC-voidetta läpikuultavampi Tinted Moisturising Cream eli sävyttävä kosteusvoide. Seuraavaksi kevyin on Mousse-meikkivoide (jota suosittelen normaalista seka- ja rasvoittuvalle iholle). Lempparillani eli nestemäisellä meikkivoiteella saa jo kivasti peittoa – ja uudistuksen myötä sävyvalikoima kasvoi kuuteen…! Se on jo tosi hyvä setti.

Sävyt uudistuksen jälkeen:

Lavera2014_newlaunch6

Kaikkein peittävimmän tuloksen saa kompaktimeikkivoiteella, josta sanon kaksi asiaa: 1) Sen suomennos ”meikkipuuteri” on edelleen harhaanjohtava, sillä kyseessä EI ole meikkipuuteri vaan kiinteä meikkivoide, jossa on mukana myös puuterimaisia ainesosia. Se ei tunnu eikä näytä puuterimaiselta, eikä myöskään jätä ihoa puuteroidun näköiseksi. 2) Tuote on uudistuksen myötä parantunut aivan mielettömästi!! Vanhalla kompaktilla en koskaan saanut tasaista tulosta, enkä suoraan sanottuna sitä halunnut kenellekään tarjota, mutta tämä uusi on kuin, no, ihan eri tuote. Vanha oli jähmeää ja kuivakkaa, uudistettu on notkeaa ja iholla paljon kauniimmin liukuvaa.

Villipuutarha5

Tässä meikissä Helena Valkee käytti 2-in-1 Compact Foundationia meikkipohjana, ja olin ihan ällikällä lyöty kun näin tuloksen. Pahoittelen ettei minulla ole tilaisuudesta parempia kuvia. Mallin ihossa oli jonkun verran kirjavuutta, ja Helena sai pohjasta aivan tasaisen kompaktilla. Meikin hän tietysti kiinnitti vielä puuterilla, pinta kun todellakin sen vaatii.

Minun täytyi heti kotiin päästyä kokeilla kompaktia itsellenikin, ja kyllä, se levittyy nyt niinkuin kompaktin meikkivoiteen kuuluukin! :) Nyt tätä uskaltaa jo suositellakin, jos Liquid Foundationin peittokyky ei riitä.

Lavera2014_newlaunch9

Uudet aurinkopuuterit ovat duoja. Tämä tuntuu olevan yhä vain kasvava trendi, ja oikein käytännöllinenkin, kun kahdesta sävystä saa sekoitettua kunkin vuodenajan ihonsävyyn sopivan nyanssin.

Sävyvaihtoehtoja on kaksi.

Lavera2014_newlaunch10

Poskipunasävyjä on Suomen valikoimassa edelleen vain kaksi, kun Saksassa niitä on neljä. Suomeen on valittu sävyt 01 Charming Rose, joka on tuttu viime talven Brand New Edition -kokoelmasta, sekä 03 Cashmere Brown.

Olin ensin vähän että ”Blääh”, kun näin ruskean Cashmere Brownin, mutta Helena Valkeen demomeikki (kuva postauksen lopussa) osoitti, ettei sävy ole iholla lainkaan niin ruskea. Vähän niinkuin Brand New Editionin kuultopuuteri Total Reflection, joka näyttää hylsyssä ruskealta mutta on iholla terveen punastuksen sävyinen.

Lavera2014_newlaunch3

Maskaroita on Suomen valikoimassa uudistuksen jälkeen viisi kappaletta, Saksassa kuusi.

Vielä edellisessä Lavera-postauksessa mainitsemani kaksipäinen Double Black on jäänyt pois kokonaan, ja Suomen valikoimassa ovat nyt vanha klassikko Volume Mascara, paksuharjainen Intense Volumising, niinikään muhkeaharjainen ja erityisen mustia ripsiä lupaava Deep Darkness sekä pituutta lupaavat, perinteisellä ”pulloharjalla” varustettu Long Lash ja modernimmalla muoviharjalla varustettu , silkkikuituja sisältävä Butterfly Effect. Saksan markkinoilta löytyy vielä Endless Definition Mascara, joka nimestä päätellen lupaa erityisen eroteltuja ripsiä.

LaveraBMMonoEyeshadows

Luomiväripuolella on eniten uusia tuulia. Mono-luomivärejä on nyt kahta eri laatua ja lisäksi vakiovalikoimaan on lisätty myös neljän sävyn paletteja, niitäkin kahdessa laadussa.

Lavera2014_newlaunch7

Suomen valikoimaan kuuluu seitsemän Beautiful Mineral Mono -sävyä, olen merkannut ne pinkillä. Saksan valikoimassa ovat nuo kaikki kaksitoista.

Beautiful Mineral -monosävyjen lisäksi on kolme erityisen hohtavaa Illuminating-sävyä, joita voi käyttää sekä kuivana että kosteana.

LaveraIndianDream

Neljän sävyn paletteja on Suomen valikoimassa kolme; Beautiful Mineral -linjan Smokey Grey ja Cappuccino Cream sekä Illuminating-linjan Indian Dream (kuvassa). Oikein toimivan näköisiä sävyharmonioita. Cappuccino Cream on hillitty viileähkön ruskea harmonia, Smokey Grey taas klassinen smokey eye -paletti.

Lavera2014_newlaunch5

Tämä tuote ei ole (ainakaan vielä…) Suomessa! Halusin sen silti esitellä – vaikuttaa nimittäin siltä että luonnonkosmetiikkamerkit ovat todella vihdoin heränneet silmämeikinpohjustajien aikakauteen. Tämä on nyt kolmas luonnollisiin ainesosiin pohjautuva silmämeikinpohjustaja jonka tiedän.

Vielä pari vuotta sitten ei millään (ainakaan Suomessa myytävällä) luonnonkosmetiikkamerkillä ollut minkäänlaisia silmämeikinmeikinpohjustustuotteita. Asian ovat ajaneet nestemäiset peiteaineet.

Lavera2014_newlaunch2

Huulimeikkien puolella on tapahtunut yhtä paljon kuin luomiväreissäkin, valikoima on kasvanut kahdella uudella tulokkaalla. Näistä toinen, voidemainen purkkiin pakattu Lips & Cheeks -tuote, ei tule Suomeen.

Toinen uutuus, Brilliant Care, on kuultohuulipuna. Tämän tyyppinen huulituotehan kuuluu melkein kaikkien meikkisarjojen valikoimaan, joten tällaista uutuutta saattoi jossain vaiheessa Laveralle odottaakin. Suomen valikoimaan kuuluvat kaikki neljä sävyä. Tuote on siis hoitavampi, mietopigmenttisempi ja huulirasvamaisempi kuin varsinainen huulipuna.

Perushuulipunalinja kasvoi Saksan markkinoilla myös neljällä mattasävyllä, mutta Suomessa näitä ei nähdä. Suomen valikoimaan kuuluu 10 Colour Intense -sävyä, jotka minusta näyttävät oikein hyviltä enkä näe että Saksan 19 sävyn valikoimaa täällä olisi järkevää myydäkään.

Villipuutarha4

Helena Valkeen työskentelyä ja esitystä oli muuten todella miellyttävä seurata. Olen seurannut työni puolesta niin myyjänä kuin bloggaajanakin jos jonkinlaisten kauneusalan ammattilaisten esiintymisiä, ja heitä on kyllä moneen lähtöön – niin kuin tietysti millä tahansa alalla.

Harmitti ettei minulla ollut mukana järkkäriäni että olisin saanut parempia kuvia, Helenan tekemät kaksi demomeikkiä olisivat olleet hyvien kuvien arvoiset. :)

Sain muuten jälleen muistutuksen erinomaisesta rajausvinkistä, jonka jaankin nyt tässä. Tiedättehän, kuinka kynämäisellä rajaustuotteella on vaikea päästä aivan ripsien tyveen? Kynää voi käyttää myös siveltimellä, ja tällöin saat värin ujutettua aivan kiinni ripsiin. Väritä kynää kämmenselkääsi, jolloin kynän vahamainen koostumus lämpenee ja pehmenee. Ota sitten napakka ja lyhytharjaksinen, lättänä sivellin, ja nappaa siihen väriä kämmenselältäsi. Rajaa luomi siveltimellä. Siveltimen pikkuiset harjakset painuvat aivan kiinni ripsiesi tyveen puskien värin ripsien väliinkin – toisin kuin kynän kömpelö pää.

Villipuutarha2

Tässä meikissä rajaus tehtiin tuolla sivellintekniikalla, ja tuloksena oli todella pehmeä ja utuinen, mutta silti silmät tehokkaasti esiin piirtävä rajaus.

Toinen demomeikki, jossa pohja tehtiin kompaktimeikkivoiteella, oli tumma iltameikki. Sen Helena teki harmaan ja violetin sävyillä (Smokey Grey paletti yhdistettynä Diamond Violet -monosävyyn). Valitettavasti siitä ottamani kuvat olivat totaalisen tärähtäneitä.

Omia kokemuksiani Laveran uutuuksista pääsen jakamaan teille vasta myöhemmin syksyllä, sillä tuleva Kreikan matka erottaa minut ja tuotepaketin kahdeksi kuukaudeksi. Lokakuun lopulla sitten alan pureutua näihin kunnolla! :)

Kommentit (38)

 1. Anu

  Mielenkiintoisilta vaikuttavat uudistuneetkin Laverat. Harmi, että Lips&Cheeks -tuote ei tule Suomeen myyntiin. Ostin sellaisen kesällä Saksasta. Tykkään kaikista ”monitoimituotteista” :).

 2. Veppe

  Hehe, olisivat nyt ehkä voineet kuitenkin keksiä huulipunalle jonkin muun nimen kuin ”Brilliant Care”, kun luonnonkosmetiikan maailmassa olisi ollut aika monta fraasia vielä vapaanakin…

  • Sanni

   Hehheh, niinpä… :)

 3. Minä vain

  Kuinkas kauan aiot nyt olla reissussa? Ihailen kyllä rohkeuttasi

  • Sanni

   Seitsemän viikkoa. :)

 4. Ina

  Mahtaako tuo 2 in 1 ”meikkipuuteri” sopia kuivalle iholle? Ihania uutuuksia! :)

  • Sanni

   Ei ole paras mahdollinen kuivalle iholle, kuivalle suosittelen Liquidia joka on noista kosteuttavin.

 5. M

  Toinen mahdollisuus tuohon että saa sitä rajausta aivan ripseen tyveen, on Clarinsin 3-dot-liner. Ite oon käyttänyt sitä ja oon kyllä tosi tyytyväinen – toimii kuin unelma ja on siis joka päiväisessä käytössä :) Hinta kyllä kieltämättä vähän kirpaisee.

 6. Tanja

  Aiheeseen liittymättä; Miksiköhän julkaisusi ei näy Bloglovinin kännykkäsovelluksella kokonaisena..? :o Teksti loppuu kesken ja tulee tällainen merkki(…) Nyt muutaman kerran jo ollut näin!

  • Sanni

   Eräs toinenkin lukija kysyi tästä liittyen toiseen rss-lukijaan, hänelläkin oli siis käynyt samoin ettei koko postaus näy, mutta valitettavasti en itse tiedä näistä rss-jutuista mitään enkä osaa vastata (en ole koskaan mitään rss-syötteenä tilannut niin en ole edes tiennyt miten se toimii). Säädöksissä on ilmeisesti muuttunut jotain, mutta en valitettavasti tunne tuota puolta lainkaan.

   • Nimetön

    Mullakin on sama!

 7. Sanna I Siveltimellä

  Kiitos postauksesta! Oli kiva lukea Laveran uutuuksista täältä. Mukavan oloisia uudistuksia ja 2-in-1 Compact Foundation kiinnostaa eritoten! Jään odottamaan meikkipostauksiasi :)

 8. Tiltu

  Voi että mitä ihania sieltä löytyykään! Hienoa, että luonnonkosmetiikka alkaa vakiinnuttaa asemaansa vakavasti otettavana, trendikkäänä ja laadukkaana vaihtoehtona. Löytyykö näitä jo kaupoista?

  Osaatko kertoa Shiny Taupe- luomiväristä, onko se ”shining” glitter- vai hohtavaa lajia?

  • Sanni

   Löytyykö näitä jo kaupoista?

   Ainakin Helsingin, Turun ja Tampereen Ruohonjuurista saa sekä Helsingin Sokokselta, muista jälleenmyyjistä en osaa sanoa.

   Osaatko kertoa Shiny Taupe- luomiväristä, onko se “shining” glitter- vai hohtavaa lajia?

   Kyseinen sävy on käsittääkseni sama Shiny Taupe joka ilmestyi vuoden 2012 Natural Glow -lookissa, todella kaunis neutraali taupe joka on esitelty meikkikuvin tässä postauksessa:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2012/09/12/lavera-natural-glow/

   Ei ole glitterinen vaan hohtava.

   • Tiltu

    Kiitos. Googletin swatcheja ja kuviem perusteella näyttäisi olevan suht samanlainen väri kuin UD Toasted tai Makeup storen smog -osaatko kommentoida että liippaako läheltä?

    • Sanni

     UD Toasted on ihan eri sävyinen, se on punertava. MUSin Smog taas on ehkä enemmän kellertävä, lämmin kuitenkin, ja ennen kaikkea matta. Shiny Taupe on enemmänkin harmaanruskea. Sensaistilla oli paremmat kuvat tuotteesta kuin minulla:

     http://sensaisti.blogspot.fi/2012/10/747lavera-natural-glow.html

     • Tiltu

      Ah, kiitos.
      Sävy on se, joka minua kiinnostaa, jos ihmettelit tuota MUS Smogia – pitää pystyä perustelemaan tarve itselleen, mikä on vaikeaa jos on liian samankaltaisia värejä jo ennestään ;) Mutta jos se löytyy jo mattana, ei haittaa, jos on hohtava versio myös :D

      • Sanni

       Mutta jos se löytyy jo mattana, ei haittaa, jos on hohtava versio myös :D

       Tällaiset perustelut avautuvat meikkifriikille varsin hyvin…! :D

 9. Sasse

  Hei Sanni!
  Viime päivinä on sattunut ikävä asia: luen blogeja feedlyn appin kautta ja jostain syystä blogisi postauksia ei enää pysty kokonaan sieltä lukemaan. Itselleni appin kautta lukemisen mahdollisuus on miellyttävää, koska silloin nettiyhteydeltäni ei vaadita paljoa jotta lukeminen onnistuu. Nyt kuitenkin lukeakseni blogiasi joudun avaamaan sen oman sivun auki selaimessa, että pääsen lukemaan. Ajattelin että kyse lienee tästä http://feedly.uservoice.com/knowledgebase/articles/234759-why-are-some-feeds-partial ja kyselisinkin josko on mahdollista palata full feed -moodiin tai saada tietoa miksi blogi on siirtynyt partial moodiin? :)

  • Sanni

   Hei Sasse! Olet nyt kolmas joka jättää saman tyylisen kommentin, joten jotain ihmeellistä tuolla rss-syötteessä on tapahtunut. Ikäväkseni joudun toteamaan, että en ymmärrä rss:n maailmasta yhtään mitään enkä ennen näitä kommentteja ole koskaan edes tullut ajatelleeksi miten blogien lukeminen rss-syötteen avulla toimii. Kaikki asiaan liittyvä on minulle täyttä hepreaa. :) En osaa valitettavasti yhtään sanoa mitä on tapahtunut, minä itse en kuitenkaan ole mitään säätöjä tehnyt. En edes tiedä mistä noita voisi säätää…

   Voisin tietysti kysyä asiasta Indiedaysin it-vastaavalta, josko hänellä olisi joku näkemys siitä mitä on tapahtunut.

   • Nimetön

    Kaikki indiedays blogit tekevät tämän

   • LemonJuice

    Kannattaisi ehkä antaa palautetta indiedaysille. Sinun blogissasi muutos tapahtui Aurinkokapselipostauksen yhteydessä eli se on ainakin minulla se ensimmäinen postaus, mikä ei Feedlyssä näkynyt kokonaan.

    Ja ikäväkseni täytyy todeta, että kyllä se tekee sen, että enää ei tule luettua kaikkia postauksia.

    Toki luen Feedlyn puolella sen siellä näkyvän aloituksen ja jos se alku käsittelee sellaista asiaa, jonka uskon kiinnostavan minua, niin sitten klikkaan sitä nappia, joka aukaisee ko. blogin ja kyseisen postauksen kokonaisuudessaan toiselle välilehdelle. Jolloin sit joutuu odottelemaan sen aukeamista.

    Jos alku vaikuttaa siltä, että aihealue ei ole minulle kohdistettu (esim. ne aurinkokapselit :D), niin sitten jää juttu aukaisematta. Siitäkin huolimatta, että tiedän, että lopussa voi aivan hyvin olla jotain muuta, minua kiinnostavaa juttua.

    Indiedays ehkä ajatteli, että kyseinen taktiikka saisi ihmisiä avaamaan sen blogin ja heille tulisi enemmän liikennettä; se varmaan pitää paikkansa, ei siinä mitään. Mutta samaan aikaan se vähentää niitä lukijoita, jotka ovat tottuneet lukemaan postaukset kokonaan Feedlyn kautta.

    Kun on reiluhkon kokoinen seurattavien blogien kokoelma, niin yksittäiset, lukijalta erilaista käyttäytymismallia vaativat blogit jäävät helposti vähemmälle huomiolle, koska ne rikkovat sujuvan lukukokemuksen.

    Vika ei siis ole sinussa tai sinun blogiteksteissäsi. Ongelma syntyy indiedaysin käyttämästä tekniikasta, jossa indiedays sanelee lukijalle, miten hänen pitää toimia, jotta saa lukea heillä asustavia blogeja.

    • Sanni

     Forwardoin juuri tämän messagen kokonaisuudessaan Indiedaysille.

 10. Jenni

  Laveran nestemäinen meikkivoide oli kyllä ihan passelia, vaikka levittyvyys ei parhaasta päästä ollutkaan. Harmitti että sävyjäkin oli aiemmin vähän. Ehdoton suosikki Laveran tuotteista on ollut irtopuuteri. Onko sinulla kokemuksia Zuiin meikkituotteista?

 11. Mirtsu

  Vautsi vau, olet todella perehtynyt aiheeseen :) Kiva kun osasit vertailla uudistunutta meikkikokoelmaa aikaisempaan, kun ilmeisesti hyvin tuttuja tuotteita sulle ovat :)

  • Sanni

   Ovat tosiaankin tuttuja, olen tehnyt Laveran kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2009 ja perehtynyt meikkisarjaan perin pohjin messu- ja tavaratalokeikkojen kautta. :) On tullut Laveralla meikattua yksi jos toinenkin asiakas…! ^_^

 12. NG

  Minkälaisia Laveran BB- ja CC-voiteet ovat?
  Hyvä, että luonnonkosmetiikan puolella on toimivia ja laadukkaita meikkivoidevaihtoehtoja. Jotenkin en osaa vakuuttua, että ilman silikonia saadaan yhtä hyvin levittyvä ja tasainen tulos..

  • Sanni

   Minkälaisia Laveran BB- ja CC-voiteet ovat?

   Täältä löytyy juttua:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2013/05/06/laveran-bb-voide/

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2014/06/24/cc-voide-x-3/

   Sävynsä puolesta CC on minusta parempi. CC:tä en ole vielä talvi-iholle kokeillut mutta veikkaan, että sekin saattaa käyttäytyä pakkasten kuivattamalla (tai kuivaihoisen kohdalla ylipäänsä) vähän huonommin, niinkuin BB:n kanssa kävi. Ihon ollessa normitilassaan kummatkin levittyvät oikein nätisti ja tasaisesti. Tuo CC etenkin ilahdutti minua kovasti. Toisaalta, olen itse peittävämmän ja ”puuterisemman” meikkipohjan ystävä, joten siksi en osaa suhtautua näihin ”oikeina” meikkipohjina. En osaisi olla pelkän CC/BB:n varassa, oli kyse sitten luonnon- tai normikosmetiikan tarjokkaasta. Mutta suomalaiset tunnetusti rakastavat sävyttäviä päivävoiteita, ja niiden ystäville nämä varmasti uppoavat. Sekä Laveran BB että CC peittävät ja tasoittavat ihoa kuitenkin selkeämmin kuin Tinted Moisturising Cream.

   • NG

    OK, kiitos!
    Lumenen CC on aivan loistava peittävyytensä puolesta, antaa kauniin ja tasaisen pinnan. Aasialaiset Skin79 BB’t ovat paljon ’tahmaisempia’ ja ei niin notkeita levittää, mutta antavat myös kauniin tuloksen. Minusta niillä saa todella peittävää, jopa maskimaista jälkeä, jos haluaa.
    Itse pidän joskus nukkemaisesta tuloksesta, josta selvästi näkee, että meikkiä on käytetty.. Laura Mercier on siinä loistava valinta.

    • Sanni

     Lumenen CC on aivan loistava peittävyytensä puolesta, antaa kauniin ja tasaisen pinnan.

     Niin onkin – mutta taas jankkaan samaa kuin aiemminkin – kun se on meikkivoide ;) Ja valtaosa näistä ”varsinaisista” CC-voiteista taas yhdistää BB:iden tavoin kosteusvoiteen ja väripigmentit, jolloin tulos on meikkivoidetta ”pliisumpi”, jos nyt näin haluaa asian ilmaista :)

     Aasian BB:eistä olen samaa mieltä, niissä on ihan erilainen, jäykempi koostumus kuin länkkäri-versioissa ja antavat hyvinkin peittävän tuloksen (merkistä riippuen tietysti).

     Tarkoitatko Laura Mercier -maininnalla muuten Laura Mercierin BB:tä vai jotain muuta tuotetta..?

     • NG

      Tarkoitin Laura Mercierin Silk Creme-meikkivoidetta :) Paras jankki sitten Max Factorin Pan stickin ja Joe Blascon!

      • Sanni

       Okei, kirjataanpa ylös vinkkilistalle :) Tää ei ole muuten edelleenkään kokeillut yhtäkään Mercier-tuotetta…

 13. Matildah

  Moi Sanni,

  olisitko osannut sanoa noista Laveran meikkivoiteen sävyistä. Onko Ivory Lightilla ja Ivory Nudella iso sävyero? Ihoni on punoittava ja olen huomannut, että keltapohjaiset meikkivoiteet sopivat paremmin, jotenkin peittävät sen punoituksen paremmin. Tällä hetkellä käytössä Lily Lolon Blondie ja Warm Peach, molemmat sopivan vaaleita, mutta tuo Warm Peach istuu kyllä omaan ihooni paremmin. Nyt olisi vaan kiva kokeilla jotain nestemäistäkin luonnonkosmetiikan puolelta :) Ja haluaisin vielä kiittää ihanasta blogistasi! Tämä on ihan huippu! :)

  • Sanni

   Hei Matildah!

   olisitko osannut sanoa noista Laveran meikkivoiteen sävyistä. Onko Ivory Lightilla ja Ivory Nudella iso sävyero?

   Valitettavasti en ole ehtinyt vielä edes korkkaamaan tuotteita. Ne saapuivat minulle vain viikko ennen reissuun lähtöä ja siirsin pakettiprojektin suosiolla syksyyn. Olen tällä hetkellä Kreikassa ja palaan lokakuun lopussa. Vasta sitten pääsen kunnolla tutustumaan uutuuksiin.

 14. Anna

  Innolla odotan kokemuksiasi varsinkin tuosta Mousse-meikkivoiteesta. Itselläni on rasvoittuva ja pintakuiva iho, enkä ole löytänyt luonnonkosmetiikasta sopivaa pohjaa. Ihoni on todella vaalea, se lisää haastavuutta. Iroisien monessa paikassa hehkutettu BB-voide ei toimi ihollani, ei sitten lainkaan. Sävy tekee ihostani tunkkaisen näköisen, varsinkin kuin ihan ohut kerros voidetta ei peittokyvyltään riitä minulle. Testasin tuota mousse-meikkivoidetta kämmenselkään Ruohonjuuressa ja se näytti jättävän nätin himmeän pinnan. Sen kestävyydestä ja peittokyvystä olisi mukava kuulla lisää, ettei tulisi hutiostosta…

 15. Katjus

  Oli mielenkiiintoista löytää sivuillesi! Luonnonkosmetiikka on minulle melko uusi asia, lukuunottamatta joidenkin vuosien takaista epäonnista kokeilua DrHauschkan meikkivoiteella ja puuterilla… Eivät olleet mun atooppiselle iholle parhaat :D

  Olen nyt kahdesti käyttänyt Laveran nestemäistä meikkivoidetta ja täytyy sanoa, että sekin pelkästään olisi liian kuivattavaa (ja paakkuuntuvaa) jo ennestään herkälle ja kuivalle iholle, mutta toimii oikein hyvin jos alle on laittanut (tai sekoittanut meikkivoiteen sekaan) kookosöljyä. Joten tykkään. Ainoa miinus mikä tällä hetkellä on tuon meikkivoiteen kanssa, on tuoksu. Se on siinä rajoilla saanko tuoksuherkkänä migreenikohtauksen. Tuoksu ei ole voimakas mutta erikoinen kyllä. Onneksi se ”haihtuu” todella nopeasti levityksen jälkeen pois.

  • Sanni

   ja täytyy sanoa, että sekin pelkästään olisi liian kuivattavaa (ja paakkuuntuvaa) jo ennestään herkälle ja kuivalle iholle, mutta toimii oikein hyvin jos alle on laittanut (tai sekoittanut meikkivoiteen sekaan) kookosöljyä.

   Laitathan meikkivoidetta aina kosteutetulle iholle? :) Ihon on hyvä aina olla kosteutettu ennen meikin laittamista, muuten tulos on helposti juuri tuollainen paakkuuntuva ja huonosti levittyvä. Käytätkö lainkaan kosteusvoidetta? Toki kookosöljykin sopii, jos se on itselle mieluisampi kosteuttava aine. Toisilla öljymäinen kosteustuote saattaa saada aikaan sen, että meikki liukenee iholta herkemmin päivän aikana.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.