Syytä hehkuttaa – Lavera Firming -ampullit

Iik, en muista milloin viimeksi olisin ollut näin innoissani luonnonkosmetiikan tuotteesta..! Nyt on kyllä Laveralla todella onnistuttu!

Puhun Firming-linjan uudesta tehotuotteesta nimeltä Two-Phase Intensive Firming Treatment. Maaliskuussa lanseerattu uutuus on saanut aikaan välittömän ”buzzin”, ja kun itse viimein ehdin testituotejonossani tämän pariin, voin niin ymmärtää mistä hurmio johtuu.

Olen saanut ampullit Laveran maahantuojalta.

Anteeksi ylisanani, mutta herranjestas miten hyvältä tämä tuntuu iholla..! Tätä käyttäessä voisi todellakin kuvitella levittävänsä iholleen jotain selektiivisen sarjan luksus-eliksiiriä.

Aloitanko teknisistä spekseistä vai laitanko vielä vähän lisää hehkutusta? No laitetaan speksit :D

Kaksifaasinen tehokoostumus sisältää kaikkein tiivistetyimmässä muodossa Firming-linjan nimikkoyhdistettä; Green Lift Complexin joka tukee ihon omaa kollageenintuotantoa. Green Lift Complex muodostuu kasvipohjaisesta lipoaminohaposta –> stimuloi kollageenisynteesiä, alppitähtiuutteesta –> kosteuttaa ja neutraloi vapaita radikaaleja sekä lesitiinistä –> sitoo kosteutta ja ravitsee.

Lisäksi koostumuksessa on Firming-linjan avainainesosia karanjaöljyä ja hyaluronihappoa, sekä liuta ihoa hoitavia laadukkaan rasvahappoprofiilin öljyjä skvalaania, persikansiemenöljyä, merikaalin öljyä ja arganöljyä.

Ampullien koostumus auttaa häivyttämään juonteita ja kiinteyttämään ihoa ja tekee ihosta sileän ja pehmeän.

Ampulleja jaettiin maaliskuun alussa rajoitettu erä Laveran maahantuojan NHS:n Luonnonkosmetiikkapäivässä kauneusalan toimijoille ja median edustajille kokeiltavaksi. Kahta viikkoa myöhemmin, kun ampullit virallisesti lanseerattiin Luonnonkaunis-messuilla, olivat näytteiden vaikutukset havaittavissa:  messupisteellä kävi tasaiseen tahtiin ampulleja testanneita henkilöitä haalimassa ihanuuksia tarjoushintaan. Spontaanit kommentit kuuluivat tyyliin; ”Siis nää ampullit oli jotain niin ihanaa..!” ”Nämä teki ihon jotenkin niin älyttömän sileäksi ja pehmeäksi..!”

Samaa virttä on saanut lukea sosiaalisen median kanavista. Ja nyt myös Karkkipäivästä :D Ampulleja viimein testanneena ja viimeisen viikon käyttäneenä en voi muuta kuin yhtyä ihastuneiden kuoroon.

Näissä on todellakin ihan jäätävän onnistunut koostumus ja iho jää tehotipan jäljiltä aivan mahdottoman pehmeäksi, ravituksi ja heleäksi. Tiedän kuulostavani vähän överiltä mutta nyt en säästele kehujani!

Ampulleja suositellaan käytettäväksi kerran viikossa ylläpitävänä hoitona tai viikon mittaisena tehohoitona. Parhaimman tuloksen saamiseksi tehohoito tulisi valmistajan mukaan levittää puhtaalle iholle ennen seerumia, mutta kerronpa että minun ihollani, vaikka se on viime aikoina muuttunut niin paljon kuivemmaksi, ampulli riittää yksinään tuomaan täysin kosteutetun ja ravitun tunteen. Tehotiivisteen öljyfaasi pitää siitä huolen.

Ampullia ravistetaan ennen käyttöä jotta öljy- ja vesifaasi sekoittuvat. Ampullin kaula naksautetaan poikki pakkauksessa mukana tulevalla apu”korkilla”, jolloin ei ole vaaraa että lasipullon reuna satuttaisi sormia. Ampullin sisältö (1ml) tulisi käyttää kerralla, mutta säästäväinen Seija kun olen, myönnän jakaneeni yhden ampullin sisällön kahteen iltaan koska se riittää siihen mainiosti. (Asetan ampullin kaulan päälle pikkuisen rasian ”korkiksi”..!) En tosin virallisesti suosittele tätä, sillä ampullin sisältö hapettuu väkisin ainakin jonkin verran avaamisen jälkeen.

lavera firming ampulli

Koska ihastuin tuotteeseen niin, halusin antaa teillekin mahdollisuuden kokeilla tätä tehotuotetta. <3 Sain NHS:ltä arvottavaksi 3 kpl pakkauksia (sisältää 7 x 1ml).

Yhden pakkauksen suositushinta on 21,80€ ja se on nyt myynnissä useimmilla Laveran jälleenmyyjillä.

Edit. Arvonta suoritettu. Onni suosi nimimerkkejä Piu, Anna ja Ninni. Voittajiin on otettu yhteyttä.

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT

 • Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi yhteistyössä NHS Oy:n kanssa
 • Arvontaan voi osallistua 30.4.-6.5.2019
 • Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin ja sähköpostiosoitteen tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
 • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
 • Voittaja arvotaan 7.5.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
 • Osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl Ampulli-pakkauksia joiden arvo on 21,80€ / kpl
 • Arvontakommentteja säilytetään kaksi viikkoa arvonnan päätyttyä minkä jälkeen ne poistetaan WordPress-blogipohjasta
 • Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön, sen voi tehdä jättämällä kommentti: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään: karkkipaiva (at) hotmail.co
 • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä

 

kauneus ihonhoito luonnonkosmetiikka
Kommentit (440)
 1. Tämä kyllä kiinnostaa!

 2. Joo kyllä näitä täytyy päästä testaamaan kaikkien kehujen perusteella :)

Kommentointi suljettu.