Blue Platinum Look

Pitkästä aikaa pieni silmämeikkitutorial.

Blue Platinum Look

Silmät:

Lavera Blue Platinum Quattro-paletti

Lavera Matt’n Biscuit -luomiväri

Lavera Liquid Eyeliner Black

Maybelline Lash Sensational Mascara

Alverde Pearly White Kajal

MAC Eye Brows Styler -kulmakynä

Iho:

Lumene Nordic Girl CC-voide sävyssä Medium

Lavera Pink Harmony -poskipuna

Lavera Pearly Rose -luomiväri (korostuksena)

Huulet:

Kicks Liquid Lipstick 07 Your Lips But Better

 

Laveralta on ilmestynyt uusi neljän sävyn paletti Blue Platinum, jossa on mielestäni oikein kaunis, savuisen sininen sävymaailma.

Käytin tähän meikkiin paletin kolmea sävyä. Vaalein sävy on todella vaalea, lähes valkoinen, ja sitä laitoin vain ihan hipaisun silmän sisänurkkaan. Kulmaluulla suosin nykyään enemmän ihonsävyisiä nude-sävyjä.

Olen saanut paletin Laveran maahantuojalta.

1 Vaaleaa harmaansinistä liikkuvan luomen sisemmälle puolikkaalle ja luomivaon sisäkaareen.

2 Keskisinistä liikkuvan luomen ulkopuolikkaalle ja luomivakoon. Levitin sävyn vaahtomuoviapplikaattorilla saadakseni sävystä mahdollisimman intensiivisen. Tämä on meikin pääväri.

Tässä vaiheessa ei häivytellä, se tehdään vasta lopuksi.

3 Tummaa harmaansinistä V-varjostuksena luomen ulkonurkkaan. Levitin sävyn Real Techniquesin pikkuisella smudge-siveltimellä joka sopii tosi hyvin pienen aluen työskentelyyn pienellä ja ahtaalla luomella.

Nyt näyttää tältä. Häivytys seuraavaksi.

Luomen ja silmän rakenteesta riippuen varjostuksen voi nostaa ylemmäs tai jättää matalammalle luomivakoon. Jos silmät ovat suuret ja ulkonevat ja luomi laaja ja tasainen, voi varjostuksen pitää paljon matalammalla kuin ”kuoppasilmissä”, muuten meikistä voi tulla liiankin näyttävä. (Totta kai nämä ovat myös makuasioita.)

Syvällä kuopassa olevissa silmissä ja velttoluomisella varjostus kannattaa nostaa luomivaon yli kohti kulmaluuta, jolloin varjostus tulee esiin ja suurentaa silmää, häivyttäen samalla myös luomien velttoutta. Minä tykkään nostaa varjostuksen aina yli luomivaon, muuten se hädin tuskin näkyy silmien ollessa auki ja rennot.

Laveran ihonsävyinen Matt’n Biscuit #31 on tämän hetken suosikki-nudesävyni luomiväreissä, ja käytän sitä kulmaluulla melkein kaiken sävyisissä meikeissä.

Häivytän varjostuksen rajat Matt’n Biscuitilla.

Lisään rajauksen, ripsivärin ja väritän kulmakarvat.

Alaluomelle levitän liukuvasti samoja sävyjä kuin yläluomelle.

Laveran uusi joustavalla, notkealla huopa-applikaattorilla varustettu nestemäinen eyeliner on myös tosi hyvä, olen niin iloinen että he uudistivat sen. <3

Kicksin ihanat mattahuulipunat esittelin täällä.

Meikissä käyttämäni Your Lips But Better on suosikkini <3 Se on muuten näemmä tällä hetkellä Kicksissä tarjouksessa * 10,42€ (mainoslinkki).

Kuka muuten on tulossa tänään tai huomenna Luonnonkaunis-messuille? :)

Laveralla on messuilla taas mieletön -40% tarjouksensa, ja itse asiassa kaikki Laveran maahantuojan brändit (Benecos, Cattier, UpCircle) ovat samassa tarjouksessa. Meikäläinen on siellä tuttuun tapaan töissä ja myös Miia Ezen on tänä vuonna remmissä antamassa parhaat meikkivinkit <3 Edit. Sain tiedon että Miia ei valitettavasti pääse ainakaan perjantaina. Saatte ”tyytyä” mun vinkkeihin…! :D

Luonnonkaunis-messut järjestetään Helsingin Suvilahdessa Kattilahallissa tänään perjantaina kello 13-19 ja huomenna lauantaina 10-17. Ohjelma löytyy täältä. Messuilla on mukana vain aitoa luonnonkosmetiikkaa niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta merkeiltä.

 

Kommentit (5)
 1. Miksi?kysyjä
  22.3.2019, 15:54

  Kiitos hyvästä blogista!
  Voisitko vähän avata tuota kosmetiikan hinnoittelua, esim. Laveran paketti maksaa n. 14€ Suomessa ja Saksassa vain n. 6€.

  1. Ainahan kosmetiikka maksaa vähemmän valmistusmaassaan 🙂 Maahantuonnissa on omat kulunsa ja katerakenteet erilaiset.

 2. Ei se meikkipakkaus Saksasta ilmaiseksi Suomeen tule. Rahti maksaa! Myös verotus on erilainen, Suomessa hinnassa on 24 % jo pelkkää arvonlisäveroa. Entäs sitten suomalaisen myyjän henkilöstokulut, vuokrakulut yms? Ei se tuote ole huvikseen tuplahintainen.

  1. Juuri näin, tokihan maahantuodussa tuotteessa on enemmän kuluja kuin myytäessä sama tuote sen valmistusmaassa. Suomessa on myös korkeampi alv kuin Saksassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *