Karkkipäivä
Karkkipäivä

LAVERA-arvonta

Olen saanut Laveralta arvottavaksi kaksi meikkivoide- & peitepuikkosettiä. Jos siis mielesi tekee kokeilla luonnonkosmetiikan meikkivoidetta, niin tässä tilaisuutesi! :)
Vaaleaan palkintosettiin kuuluu Light-meikkivoide sävy 1 Pastel ja nestemäinen peitepuikko sävy 1. Tummempaan palkintosettiin kuuluu Naturel-meikkivoide sävy 2 Bronze ja nestemäinen peitepuikko sävy 2. Tuotteista ja sävyistä saa lisätietoa Laveran sivuilta. Sävyt tosin eivät näy sivuilla kovin hyvin. Light-meikkivoiteessa on hyvin kevyt ja luonnollinen peittävyys, Naturel-meikkivoiteessa hieman vahvempi. Tuotteet eivät ole voimakkaasti hajustettuja.
Osallistuaksesi arvontaan, kehitä itsellesi joku nimimerkki (helpompi julistaa voittaja nimellä kuin tyyliin ”Anonyymi numero 12”) ja kerro minulle suhtautumisestasi luonnonkosmetiikkaan. Kerro myös, kummanko setin haluat. Osallistumisaikaa on maanantaihin 14.12. klo 21.00 saakka. Kaksi voittajaa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

P.S. Olisi ollut tosi kiva tehdä postaus Linnan juhlien meikeistä, mutta kasvoista otettuja lähikuvia on niin vähän että en saanut materiaalia kasaan… Mainittakoon nyt kuitenkin että Miina Äkkijyrkällä oli varmasti illan mielenkiintoisin meikkityyli (ikäänsä nähden), ja Susanne Päivärinnan poskipuna ihastutti minua suuresti. :)

Kommentit (87)

 1. Anonymous

  Olen kosmetiikan sekakäyttäjä eli käytän sekä luonnonmukaisia, että tavallisia tuotteita. Tavistuotteina ostan lähinnä ripsivärin ja kynsilakkoja. Luomulaatuisten hinta, laatu ja värivalikoima koituu niissä useimmin ongelmaksi. Kaikki pesiaineet ja voiteet ovat luonnonmukaisia. Tuo tummempi Laveran meikkivoide kelpais kyllä kokeiluun :)

  Terv. Annikki

 2. Hanna

  En ole kokeillut mitään luonnonkosmetiikkaa, mutta aihe on alkanut kiinnostaa. Tätä voisin tuon vaalean voittaa kokeiluun…

 3. Anonymous

  Hei!

  Jokunen aika sitten yritin vaihtaa kaikki kosmetiikka luonnonkosmetiikkaan, mutta muutaman liian paksun ja voimakkaan tuoksuisen kasvovoiteen ostettuani luovutin, ja ostin "tavallisen" voiteen, jonka tiesin hyväksi. Tahtoisin siis siirtyä käyttämään luonnonkosmettiikkaa, mutta kokeilu tulee kalliiksi ja turhauttaa.

  Mineraalimeikkivoiteista olen kokeillut bareMineralsia, joka taitaa hieman ärsyttää ihoani. Olen ymmärtänyt, että siinä on jokin ainesosa, joka voi aiheuttaa mm. ihon ärsyyntymistä (ilmenee itselläni kutinana) ja pieniä näppyjä. bM on myös makuuni hieman liian kuultava (ainakin nenäni kiiltää liikaa, eikä sarjan mineral veil auta ollenkaan, yhtä tyhjän kanssa).

  Olen ymmärtänyt, että sinun käyttämäsi Everyday minerals ei sisältäisi tätä ainesosaa, ja että siitä olisi mahdollista valita erilaisia kuulto/matta-asteita. Seuraavaksi aionkin tehdä tilauksen EM:iin. Pohdittavana on vielä oikea sävykin sieltä. bM:stä fairly light tuntuu meikkivoiteena sopivalta, mutta peitevärinä käytettynä hieman liian keltaiselta. Osaisitko ehdottaa tämän perusteella oikeaa väriä/värivaihtoehtoja ja sitä, kuinka mattaisia kannattaisi tilata?

  Samalla voisin toivoa postausta EM:lta tilaamisesta, värien, mattaisuuden, poskipunien jne. valinnasta. Sellainen selvä paketti, josta yksinkertaisempikin tajuaisi, mikä termi sivuilla tarkoittaa mitäkin väriä/mattaisuutta. Tietenkin vinkkisi senkin suhteen, millaista poskipunaa perus vaaleahiuksisen ja -ihoisen suomalaisen kannattaisi tilata, ja onko EM:llä hyvää varjostuksiin käytettävää väriä vaalealle iholle? Vinkin parhaista kabukeista (esim. vertailua eri mineraalimeikkisarjojen kabukien välillä, onko BodyShopin kallis kabuki mielestäsi tosiaan paljon parempi kuin vaikkapa bm:n tai EM:än. Ylipäätään vertailua eri mineraalimeikkien välillä. Miksi pidät juuri EM:stä?)

  Kamalasti siis toiveita, mutta sinulla kun tuntuu olevan asiantuntemusta kosmetiikasta ja varsinkin luonnonkosmetiikasta. Pesetkö muuten myös hiuksesi luonnonmukaisilla aineilla?

  Ainiin, jos voitan, ottaisin light-vaihtoehdon (jonka varmaan arvasitkin sepustuksestani).

  Ihana blogi sinulla! Itsekin innostuin kokeilemaan jonkin muunkin väristä luomiväriä kuin sitä perus ruskeaa.

  -Zuleika

 4. Inkivääri

  Zuleika – itse tein ihan saman "mokan" eli ostin ensimmäisenä luonnonkosmetiikan kasvovoiteenani ihan liian paksun ja voimakkaan tuoksuisen voiteen (Weledan Iiris). Olin vähän pettynyt ja pelästyin että ovatkohan kaikki luonnonkosmetiikan voiteet näin paksuja korkean öljypitoisuutensa vuoksi. Tämä luulo osoittautui onneksi turhaksi, sillä monella luonnonkosmetiikkamerkillä on myös todella kevyitä ja ohuita voiteita. Voisin nyt tähän nopeana esimerkkinä heittää vaikkapa Melvitan Bio Excellence -linjan Fluide Extraordinaire -voiteen jossa on todella ihana, kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus ja mieto tuoksu, sekä Laveran Neutral-linjan hajusteettoman Facial Fluidin joka on todella ohutta mutta hyvin kosteuttavaa.

  Mitä tulee Everyday Mineralsiin, en käytä sitä merkkiä vaan Lily Loloa. :) Olet oikeassa siinä että EDM:llä voi valita usean eri koostumuksen välillä, mutta koska en ole koskaan tilannut sieltä muuta kuin siveltimiä, en valitettavasti osaa auttaa oikean sävyn tai koostumuksen valinnassa. Muuten tekisin kyllä mielellään EDM-postauksen!

  En pese toistaiseksi hiuksiani luonnonmukaisilla tuotteilla koska kaapissani on vielä 2-3 vuoden varastot tavallisia shampoita ja hoitoaineita… Laveran ja Urtekramin shampoita olen kyllä kokeillut.

 5. pumpuli

  Hei. Luonnon kosmetiikka on vielä melko tuntematonta,mutta todella kiinnostavaa.

  Olen vaan ymmärtänyt,että nämä tuotteet ovat arvokkaampia joten siinä varmasti yksi syy miksi on jäänyt vielä kokeilematta.

  Mikäli satun voittamaan,niin Light paketti sopisi paremmin :)

  Ihanaa joulun odotusta!

 6. Thaleia

  Moij!
  En ole koskaan harkinnut käyttäväni luonnonkosmetiikkaa, sillä se kuulostaa tylsältä ja kalliilta, mutta kun asiaa ajattelee tarkemmin, olisi ihanaa olla luonnollinen ja raikas. Jos voittaisin, vaaleita värejä tänne vaan ! :D

  • Sanni

   Thaleia – arvonta järjestettiin viime vuoden joulukuussa. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.