Kaikenlaisia fanituotteita sitä onkin… Lauri Tähkän puhdistuskakku, anyone? :)

Kun mä olin ”fani-iässä”, ostin New Kids On The Blockin t-paitoja, julisteita, rintanappeja ja kerran jopa Donnie Wahlberg -nuken (!).

Tänä päivänä muusikon ihailija voi ostaa vaikkapa… artistin nimikko-puhdistustuotteen kasvoille 😊

Kuva: Lauri Tähkän verkkokauppa

Nimeltä mainitsematon kollegani vinkkasi minulle eilen suosikkilaulajaansa liittyvästä uudesta oheistuotteesta… Miten olisi joululahjaksi Lauri Tähkän oma öljypuhdistuskakku..? Whoa!

(Mainittakoon, että innostuneen kollegan viesti tuli illalla kello 22.19 🔥Uni karisi hetkeksi silmistä koska repesin nauramaan tälle odottamattomalle ”hyvän yön toivotukselle”…)

En tiedä kumpi projektissa on enemmän trendien harjalla; Laten PR-tiimi osoittamalla ymmärrystä ajan zero waste -henkeä kohtaan, vai tuotteen valmistaja Luonkos tajuamalla, että artistiyhteistyöt ovat ”kuuma” tapa markkinoida tuotteitaan.

Joka tapauksessa, kyllä tämä ainakin todennäköisesti kirvoittaa hymyjä. Jos mun pitäisi poistaa meikit joka ilta Lauri Tähkän nimikkoputsarilla, kyllä siinä väkisin alkaisi naurattaa huononkin päivän päätteeksi. Ja kai se on hyvä juttu :)

Viimeistään kakun nimi kruunaa kaiken:

”Ei kukaan tuu sulta tuntumaan.

Alrighty then. Siitä vain sitten tunnustelemaan Laurin suklaista öljykakkua kasvoillaan — EIH, tämä kuulosti jo väärältä.

Kuva: Lauri Tähkän verkkokauppa

Tuotteen kuvaus Tähkän verkkokaupasta:

”BELOVED -öljypuhdistuskakku on ihoherkku joka puhdistaa, tasapainottaa ja kosteuttaa ihosi sekä poistaa meikin. Kaikille ihotyypeille suunniteltu vegaaninen ihokakku on valmistettu puhtaista laadukkaista luonnon raaka-aineista.

Tuoksuna tässä suklaisessa raakakakussa käytetään aitoja eteerisiä öljyjä joiden aromaterapeuttinen vaikutus on rentouttava. Öljypuhdistuskakkua pyöritellään kuivien ja puhtaiden käsien välissä niin että öljy lähtee sulamaan. Öljy hierotaan sitten kuiville kasvoille, meikin päälle. Hoito viimeistellään lämpimään veteen kastetulla sienellä tai liinalla jolla öljy pyyhitään kasvoilta pois. Kasvoja ei tarvitse huuhdella enää. Lopputuloksena on puhtaat kasvot ja silkkisen pehmeä iho.”

Kakulla on hintaa 31,90€.

Kysymys kuuluu: ostaisitko? 🙂

Esittelin Ilona Luonkosin öljypuhdistuskakkuja Karkkipäivässä täällä. Brändin nimi on sen jälkeen lyhentynyt pelkäksi Luonkosiksi.

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (9)
 1. Tämä vain vahvistaa tämän merkin suomenkielisiä mutkitteluja. En ole ikinä ymmärtänyt merkin nimeä (en ole googlettanut alkuperää). Luonkos on aina kuulostanut oudolta. Lienee lyhennys luonnoskosmetiikasta? Anyway, siinä on jotain ”väärää”. :D

  Kun katsoin ensimmäistä kuvaa, niin silmiin osui isoilla kirjaimilla kirjoitettu: tuu sulta tuntumaan. Joka lausuttuna kuulostaa Tuusulta tuntumaan. Sitten kun luin postauksen tekstin, niin menin lukemaan kuvasta sen kaunokirjoitusosuuden ja huomasinkin lauseen: Ei kukaan tuu sulta tuntumaan. Edelleen mun mieli kääntää sen muotoon Tuusulta tuntumaan.

  Tämä tuote ei ole mun (puhdistus)kakun pala. ;) En jättäisi ostamatta siis Laurin vuoksi, vaan itse tuotteen vuoksi.

 2. Asiaa kun miettii, niin onko toi nyt sen kummallisempi kuin artistien nimikkotuoksut. :)

  1. Mun mielestä on – ainakin Suomessa :D Eipä täällä meillä päin ole paljon artistien nimikkotuoksujakaan julkaistu. :D

   Jos muusikon nimikko-putsari olisi jonkin naisartistin promo-tuote, niin sitten konsepti aiheuttaisi ehkä vähemmän huvittuneita kulmienkohotuksia. Mutta kun kasvojen putsari omistetaan Lauri Tähkälle, niin kyllä se nostaa ainakin meikäläisen suupieliä sekä kulmakarvoja tavallista korkeammalle 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *