Karkkipäivä
Karkkipäivä

Laukussa juuri nyt

Klassiset ”mitä mulla on laukussa” -postaukset ovat mielestäni aina jotenkin hauskoja. Joten laitetaanpa sellainen ulos nyt toisen kerran Karkkipäivän historiassa. Edellinen tirkistys laukkuni sisuksiin tapahtui marraskuussa 2011.

idLaukussa

Aika lailla samantyylistä tavaraa minulla kulkee mukana näköjään vuodesta toiseen. Yksi tuote joukossa on jopa täsmälleen sama kuin kaksi vuotta sitten.

Laukussa_01122013_1

Laukku.

Laukussa_01122013_10

Lompakko. Ostin tämän San Franciscosta viime joulukuussa.

Laukussa_01122013_15

Denmanin hiusharja, kampa ja pinnejä. Harja ei ole sama kuin kaksi vuotta sitten, ostin syksyllä Lontoosta uuden. Tykkään kovasti Denmanin harjoista ja minulla on tämä sama harja sekä normi- että käsilaukkukoossa.

Laukussa_01122013_8

Clarinsin Everlasting-meikkipuuteri. Ostin tämän kaksi vuotta sitten ja edelleen yli puolet jäljellä kun meikkiä tarvitsee korjailla niin harvoin. Joskus teen tällä poikkeustilanteissa koko meikkipohjan (yleensä viikonloppureissuilla joille olen unohtanut ottaa mukaan mineraalipohjani).

Laukussa_01122013_14

Puhelin. Rakas ystäväni 3510i.

Laukussa_01122013_13

Atkins-patukoita.

Laukussa_01122013_12

Huulikiiltoja. Natural Coden kiilto on sama kuin kaksi vuotta sitten, uskomatonta etten tuotakaan jämää ole saanut käytettyä loppuun.

Dermaglow’n huulikiillon tiputin lattialle ja sen korkista irtosi joku osa joka aikaansaa hylsyn vähäisen vuotamisen. Siksi se on minigripissä. Noita Dermaglow’n nudebeigejä kiiltoja olen käyttänyt loppuun kaksi (sangen epätavallista..!) ja tämän viimeisimmän sain kesällä Jenkeistä lukijani avulla, kiitokset vain vielä sinne ruudun toiselle puolelle! :) Suomestahan näitä ei enää saa. (Toukokuussa itkin kun viimeiset pisarat olivat menossa…)

Laukussa_01122013_11

Pähkinöitä ja purukumia.

Laukussa_01122013_9

Mili – olen pahoillani! :D XD Siis tämä on jo beyond koomista – Terry Pratchettin Reaper Man on kulkenut mukanani (paitsi Kreikassa) kesäkuusta saakka jolloin aloitin sen lukemisen. Olen jumittunut sivulle 267 – eli vain 20 sivun päähän lopusta. Sain Reaper Manin tammikuussa synttärilahjaksi ystävältäni Mililtä, joka aina tasaisin väliajoin kysyy kohteliaasti josko olen saanut sen päätökseen…

Olisiko tänä iltana vihdoin se hetki jolloin kirja saavuttaa loppunsa…?

Laukussa_01122013_7

Kosteutus-välttämättömyydet: huulirasva, käsivoide ja kynsinauhaöljy. Käsivoide ja kynsiöljy on saatu blogin kautta.

Laukussa_01122013_6

Kyniä.

Laukussa_01122013_5

Savetteja ja jostain hotellista saatu ”vanity kit” -kotelo jonka olen täyttänyt topsipuikoilla.

Laukussa_01122013_4

Instrusta saamani näytepari piilolinssejä.

Laukussa_01122013_3

Muistiinpanovälineet.

Laukussa_01122013_2

Muistitikku ja eväslusikan tynkä (mihin sitä vartta nyt niin tarvitsee :D – Toimii noinkin…)

. . .

En muuten ole vielä saanut viikon arvontaa ja Elixir 7.9 -testihenkilöiden valintaa suoritettua, kun olen ollut ”busy” vieraan emännöinnissä. (No, olisinhan tietty voinut tämänkin postauksen tekoajan käyttää siihen… :p) Lupaan hoitaa homman pikimmiten! :)

Kommentit (8)

 1. Tiia K

  Kiva postaus, hyvin samannäköinen meininki kuin itsellä. Ihanaa, ettei sulla ole fiineistä fiineintä älypuhelinta, kuten ei minullakaan. :) Pidän hampain kiinni vanhan mallisesta puhelimesta, vaikka vinoilua olen siitä saanut. Omakin laukku pullollaan juuri samansävyisiä huulikiiltoja. Minigrippejä käytän myös lempirasvoihin, jotka avaan auki saksilla tuolloin, kun ei saa enää puristamalla mitään ulos.

 2. Tuulia

  Laukussa-postaukset on kyllä jostain syystä aina kivoja ja mielenkiintoisia.. Ehkä kertoo jotain ihmisen uteliaisuudesta. Lähes jokainen nainen kantaa päivittäin laukkua mukanaan, mutta sen sisältöä ei kovin moni tiedä..

 3. Tinat

  Samantyyppistä tavaraa itsellänikin laukusta löytyy :) Tosin ei yleensä mitään ruokajuttuja, lähinnä vain Mynthoneita tai muita kurkkupastilleja varoiksi. Samat sanat Tiia K:n kanssa, että kiva, kun sinulla on tosiaan vielä tuollainen tavallinen puhelin! Omassa kaveri- ja sukulaispiirissäni on vanhempieni lisäksi vain yhdellä kaverillani enää tavallinen puhelin (tosin en nyt ihan kaikkien kännyjä muista/tiedäkään…), muilla kaikilla on kosketusnäyttöpuhelimet. Ja lähes kaikki noin 30-vuotiaasta ylöspäin tuskailevat, kuinka vaikeaa sitä omaa puhelinta on käyttää! :D Ja siis itselläni vielä myös ihan tavallinen Nokian puhelin, tosin slide-mallia, mutta tarkoitettu vain tekstailuun, soittamiseen ja satunnaiseen sähköpostien tarkistamiseen.

 4. milipili

  LOL! Passaa lukee, kohta joutuu uutta aloittelee!

  nimimerkillä:sain juuri luettua kesäkuussa aloitetun pokkarin.

 5. Susanna

  Olet saattanut jossain vanhemmissa postauksissa asiaa varmaan sivutakin (olen lukenut blogiasi about vuoden verran), mutta kysyisin semmoista että kuinkas noiden meikkien ”vanhentumispäivämäärät” menevät? Kun jostain muistan vain lukeneeni että meikitkin vanhenevat ja ne tulisi aika ajoin uusia. Mahtaako tämä tieto olla ihan vain puhdasta markkinointia? Keino saada asiakkaat ostamaan enemmän. Vai onko siinä jotain perääkin? Tämä kysymys heräsi mieleeni tuosta kaksi vuotta vanhasta meikkipuuteristasi.

  • Sanni

   kuinkas noiden meikkien “vanhentumispäivämäärät” menevät? Kun jostain muistan vain lukeneeni että meikitkin vanhenevat ja ne tulisi aika ajoin uusia.

   Toki meikitkin vanhenevat. :) Toiset meistä vain käyttävät vanhentuneita tuotteita..! ^_^ Hommahan menee niin, että puuterimaiset tuotteet eivät mene pilalle, sillä vedettömässä ympäristössä eivät bakteerit kasva. Eikä ole rasvojakaan härskiintymässä. Puuterimaisten tuotteiden koostumus saattaa kyllä muuttua vuosien varrella, ne voivat muuttua pinnaltaan kuiviksi ja/tai koviksi tai murentua. Ne eivät siltikään ole pilalla. Se, että puuterimaisillekin tuotteille annetaan säilyvyyssuosituksia ja kehotuksia vaihtaa uuteen tyyliin kolmen vuoden kuluttua, on a) pääosin markkinointia ja keino saada ihmiset ostamaan tiheämmin uusia tuotteita ja b) hygieniasäännösten sanelemaa ”pakkoa”, toisin sanoen kosmefirmojen on annettava JOKU turvallinen aikaraja jonka sisällä tuote on tuoreen kaltainen.

   Huulikiillot ja ripsivärit ovat varmasti aikamoisia pöpöpesiä parin vuoden vanhoina, niitä sietääkin toki vaihtaa ahkerammin. Itse tosin en välitä vaan luotan aistihavaintoihini, käytän ripsivärejä yleensä noin vuoden (elleivät kuivahda aikaisemmin, osa tietysti kuivahtaa) ja huulikiiltoja niin kauan kuin niissä on jotain jäljellä. Koska en ole koskaan saanut mitään ihoreaktioita kauan avattuina olleiden ripsareiden ja huulimeikkien käyttämisestä, käytän niitä ilomielin yli suositeltujen aikarajojen. :)

 6. Panda

  Miksi en ole tajunnut laittaa purukumeja minigrippipussiin. Raahaan aina ihan purkkapussia mukana ja aina jotenkin Sofia-fretti pääsee laukkuun käsiksi (lue tämä taunopää unohtaa laukun eteiseen) ja se varastaa sieltä kaikkea kimaltelevaa ja voi miten se purkkapussi hohkaakaan. Purkat ei tosiaankaan kelpaa ja pussi pitää ekana tyhjentää ja viedä tyhjä pussi mennessään ja piilottaa lipaston alle… @__@ :D

 7. Teemu

  niin mullaki oli sydänvaaleanpunainen 3510i sain lahjaksi vuodelta 2005 ja on vieläkin kaapissa nyt mulla on nokia 2626 jonka ostin huutonetistä 2007 nokia 2626 on vuodelta 2006

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.