Laukun mahassa.

Nyt tulee erittäin huonolaatuisilla kuvilla varustettu postaus, pahoitteluni.

Näitä ”mitä käsilaukkusi sisältää” -juttuja oli yhteen aikaan kaikissa blogeissa. Nyt sellainen on sitten Karkkipäivässäkin – tyylikkäästi parin vuoden viiveellä. Vaikka ymmärrän, ettei laukkuni sisältö teitä välttämättä ihan erityisesti kiinnosta.

Minua kuitenkin huvitti tehdä tällainen kuvasarja, kun puhdistin laukkuani viime maanantaiyönä M/s Mariellalla matkalla Maarianhaminasta Helsinkiin. :)

*KLIK*

Tuo meikkipussi on kyllä jotain aivan anteeksiantamatonta. Voisihan sen ehkä päivittää freesimpään…… ^_^

Tuota kultapaperin palaa en muuten ole tarkoituksella säästänyt, vaan se vain löytyi laukustani The Arkin keikan jälkeen. Ja sinne se jäi asumaan.

Ja jotta vältämme mahdollisen piilomainontatilanteen, niin mainitsen että kuvassa näkyvat Sanctum-käsivoide, Lily Lolon huulikiilto ja Natural Coden meikkipuuteri on blogin kautta saatuja. NC:n meikkipuuteria en ole kertaakaan vielä käyttänyt, se vain lojuu laukun pohjalla odottamassa että voisi hätätilanteessa korvata meikkipohjani.

Tässä kuvassa on laukun sivutaskun sisältö. Nuo ateriakupongit ovat tosi vanhoja. :P CityShoppari-kortin olemassaolon muistin vasta viime viikonloppuna, ja käytin sitä Maarianhaminan Kapp Ahlissa. :) En ole käyttänyt sitä kertaakaan aiemmin koko vuonna. Halloween-aiheiset laastarit yllättivät minutkin, ja päättelin että niiden täytyy olla lahja amerikkalaiselta ystävältäni joka lähettelee minulle aina hassuja lahjoja.

Tässä on sitten meikkipussin sisältä. Vähän vähemmän tavaraa tällä kertaa verrattuna maaliskuiseen tilanteeseen.

Benecosin Pink Rose -huulipuna on blogin kautta saatu, ja se on muuten ollut ahkerassa käytössä. Tulen ehdottomasti esittelemään sen tarkemmin jahka jaksan taas tehdä meikkikuvapostauksia.

Jos ihmettelette tuota Rizla-pakkausta, niin en suinkaan tupakoi vaan käytän Rizla-papereita puuteripaperien asemasta. Toimii! :) Eikä maksa paljon mitään.

Kuluneista meikeistä kicksejä saaville voin vilauttaa kivipuuterini kulumistilanteen. :) Olen käyttänyt tätä Laveran puuteria nyt kaksi vuotta. Sipaisen sitä nenuun ja poskille ehkä kerran päivässä. Se varmaan kestäisi vielä toisetkin kaksi vuotta, ellei pinta olisi alkanut vipalla pyyhkimisestä kovettua. Luulen, ettei siitä kohta saa enää mitään irti. (Tykkään muuten tästä Laveran vanhan linjan puuterista paljon enemmän kuin uuden linjan. Uudessa linjassa ei ollut oikein minulle sopivaa sävyäkään.)

Teettekö tekin laukkujenne uumenista välillä mielenkiintoisia muinaishistoriallisia löytöjä? Vai vaihdatteko laukkua niin usein, ettei sinne voi jäädä muhimaan mitään vuosien takaisia matkamuistoja sun muita epämääräisyyksiä…? ^_^

P.S. Oho, huomasin että sattumalta myös NFV-Emmi on hänkin juuri tänään tehnyt vastaavanlaisen laukun sisältö -postauksen! ^_^ Eli ei nämä varmaan olekaan vielä ”menneet muodista”. :P

Kommentit (46)
 1. Minä olen just sellainen, jonka laukussa ajelehtii aina ties mitä ihmeellisempiä asioita. Vastikään siivosin kaksi käytössä ollutta käsilaukkua, ja normaalien lompakkojen, kuittikasojen ja vastaavien lisäsi niistä löytyi mm. paketti pumpulipuikkoja, vasara, kaksi vyötä, peltirasia, sytkäri, kourallinen nauloja, imurin käyttöohjekirja(eikä edes oman imurin!!), naskali, permanent-tussi, pihdit, kaksi pientä perhoskuvioista muovipussia, nyrkinkokoinen möykky sinitarraa, kaulakoru, koukkuja ja hyllynkannattimia.

  Kai tämä on ihan normaalia? :D

  1. imurin käyttöohjekirja(eikä edes oman imurin!!)

   Ei jestas…! ^_^ Loistavaa! :D

   1. Joo, se kyllä ihmetytti kaikista eniten. :D Kaikelle muulle oli edes suht järkevä selitys, mutta sen kohdalla löi kyllä ihan tyhjää! :D

 2. Mä olen taas sellainen etten pidä laukussa mitään ylimääräistä. Enkä aina niitä tärkeitäkään asioita :::D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *