Karkkipäivä
Karkkipäivä

Laukun mahassa.

Nyt tulee erittäin huonolaatuisilla kuvilla varustettu postaus, pahoitteluni.

Näitä ”mitä käsilaukkusi sisältää” -juttuja oli yhteen aikaan kaikissa blogeissa. Nyt sellainen on sitten Karkkipäivässäkin – tyylikkäästi parin vuoden viiveellä. Vaikka ymmärrän, ettei laukkuni sisältö teitä välttämättä ihan erityisesti kiinnosta.

Minua kuitenkin huvitti tehdä tällainen kuvasarja, kun puhdistin laukkuani viime maanantaiyönä M/s Mariellalla matkalla Maarianhaminasta Helsinkiin. :)

*KLIK*

Tuo meikkipussi on kyllä jotain aivan anteeksiantamatonta. Voisihan sen ehkä päivittää freesimpään…… ^_^

Tuota kultapaperin palaa en muuten ole tarkoituksella säästänyt, vaan se vain löytyi laukustani The Arkin keikan jälkeen. Ja sinne se jäi asumaan.

Ja jotta vältämme mahdollisen piilomainontatilanteen, niin mainitsen että kuvassa näkyvat Sanctum-käsivoide, Lily Lolon huulikiilto ja Natural Coden meikkipuuteri on blogin kautta saatuja. NC:n meikkipuuteria en ole kertaakaan vielä käyttänyt, se vain lojuu laukun pohjalla odottamassa että voisi hätätilanteessa korvata meikkipohjani.

Tässä kuvassa on laukun sivutaskun sisältö. Nuo ateriakupongit ovat tosi vanhoja. :P CityShoppari-kortin olemassaolon muistin vasta viime viikonloppuna, ja käytin sitä Maarianhaminan Kapp Ahlissa. :) En ole käyttänyt sitä kertaakaan aiemmin koko vuonna. Halloween-aiheiset laastarit yllättivät minutkin, ja päättelin että niiden täytyy olla lahja amerikkalaiselta ystävältäni joka lähettelee minulle aina hassuja lahjoja.

Tässä on sitten meikkipussin sisältä. Vähän vähemmän tavaraa tällä kertaa verrattuna maaliskuiseen tilanteeseen.

Benecosin Pink Rose -huulipuna on blogin kautta saatu, ja se on muuten ollut ahkerassa käytössä. Tulen ehdottomasti esittelemään sen tarkemmin jahka jaksan taas tehdä meikkikuvapostauksia.

Jos ihmettelette tuota Rizla-pakkausta, niin en suinkaan tupakoi vaan käytän Rizla-papereita puuteripaperien asemasta. Toimii! :) Eikä maksa paljon mitään.

Kuluneista meikeistä kicksejä saaville voin vilauttaa kivipuuterini kulumistilanteen. :) Olen käyttänyt tätä Laveran puuteria nyt kaksi vuotta. Sipaisen sitä nenuun ja poskille ehkä kerran päivässä. Se varmaan kestäisi vielä toisetkin kaksi vuotta, ellei pinta olisi alkanut vipalla pyyhkimisestä kovettua. Luulen, ettei siitä kohta saa enää mitään irti. (Tykkään muuten tästä Laveran vanhan linjan puuterista paljon enemmän kuin uuden linjan. Uudessa linjassa ei ollut oikein minulle sopivaa sävyäkään.)

Teettekö tekin laukkujenne uumenista välillä mielenkiintoisia muinaishistoriallisia löytöjä? Vai vaihdatteko laukkua niin usein, ettei sinne voi jäädä muhimaan mitään vuosien takaisia matkamuistoja sun muita epämääräisyyksiä…? ^_^

P.S. Oho, huomasin että sattumalta myös NFV-Emmi on hänkin juuri tänään tehnyt vastaavanlaisen laukun sisältö -postauksen! ^_^ Eli ei nämä varmaan olekaan vielä ”menneet muodista”. :P

Kommentit (46)

 1. TQ

  Ostin ihka ensimmäisen kajal-kynäni ja nyt mietin, miten sisärajaukset poistetaan niin, että se tapahtuisi mahdollisimman hellävaraisesti? Onko erilaisille sisärajaustuotteille, kynä, geeliliner, vedenkestävä jne., eri poistomenetelmät?

 2. windi

  Koskaan ei ole liian ulkona muodista tehdä laukunsisältö-postauksia! :D Täällä ainakin yksi joka suorastaan rakastaa kaikenlaisia mitä löytyy laukusta/lompakosta/meikkipussista/ym juttuja :) Itelläkin on jo moneen kertaan ollut tarkoitus kirjoittaa samasta aiheesta mutta aina se on sitten vaan jäänyt…

  Tuota sätkäpaperivinkkiä pitääkin testata, mikäli tupakoinnin lopettaneen miehen varastoista niitä vielä löytyy :)

 3. Murmeli

  Heh, mä sain tän ”postausidean” päähäni pari viikkoa sitten, mutta en ehtinyt toteuttaa, kun näitä sitten alkoikin tulvia jokaiseen blogiin. Se, mitä ihmettelen, on: eikö kukaan kanna kuukautissuojia tai tamponeita laukussaan?? Missään laukun sisältöni-kuvissa en ole näitä nähnyt.

  • Sanni

   Mulla on kyllä yleensä ainakin yksi tamponi, mutta nyt ei jostain syystä…. :)

 4. milya

  Hillittömänä The Ark & Karkkipäivä -fanina täytyy todeta, että olen jostain syystä todella positiivisesti yllättynyt, että olet Arkeja ollut katselemassa. :D

  Blogisi on ihana, tätä jaksaa aina lueskella, ja olenkin ihan alkuajoista täällä ruudun takana näille jutuille hykerrellyt. Rizlat täytyy itsekin ottaa käyttöön tuohon tarkoitukseen…

 5. Aneve

  Wow, ensimmäistä kertaa kuulen jonkun käyttävän rizloja kasvopaperina. Ja niin moni kommentoija on äkännyt saman. Mistä minä, kaikkien budjettikikkojen suuri rakastaja, olenkaan jäänyt paitsi :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.