Lauantain kulta-turkoosi meikki

Lauantain simppeli bilemeikki. Huomaan, että meikit näkyvät taas (ainakin minun koneellani) aivan vesitettyinä versioina, eli tuntuu ihan typerältä edes julkaista. Hyvä jos turkoosia edes erottaa. Mutta julkaistaan nyt, kun ei kuukauteen ole tullut yhtään meikkikuvaa. Olen välittänyt kysymyksen WordPressin muuttuneista väriasetuksista (?) Indiedaysin it-vastaavalle, mutta lomien vuoksi asiaan ei ole tullut kesällä mitään selvitystä.

(Menee kyllä lievästi inspikset julkaista mitään meikkikuvia kun värit näyttää tuolta :()

Kaksi tämän kesän suosikkiani yhdistettynä samaan meikkiin; Benecosin Amazing-luomiväri rajaukseksi levitettynä yläluomella ja Yves Rocherin kultajumbokynää alaluomella. Yläluomella vielä ripsirajassa ohut musta tussirajaus (Lord & Berry – ei osoita edelleenkään kuivumisen merkkejä vaikka joulukuusta asti olen sitä joka viikko käyttänyt) ja Amazingin päällä kevyesti Make Up Storen Aqua-glittereyelineria.

Kasvoilla Lily Lolo In The Buff -mineraalipohja ja kevyet varjostukset Dr. Hauschkan aurinkopuuterilla. Poskipunan sijaan käytin poskipäillä voimakkaasti hohtavaa ruskeaa sävyä IsaDoran Face Glow -puuterista. Huulilla Natural Coden Soft Papaya -huulikiilto.

Aiempia samantyylisiä sävy-yhdistelmiä löytyy näistä postauksista:

http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/04/28/kultaa-ja-turkoosia/

http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/06/14/keltaista-ja-turkoosia/

Ainiin, ja onhan vielä tämäkin, ihan hiljattain julkaistu: http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/06/13/kommentteihin-vastaamisesta/ Ei hitto miten säälittävää, kyllä mä alan jo tosiaan toistaa itseäni täällä. :/ Ei mene hyvin meikkipuolella.

P.S. Heh, mullehan on tuohon kuvaan unohtunut päälle esiliina, kun kokkailin ja tiskailin meikkauksen lomassa. ^_^

Kommentit (48)
 1. Hei ootko vaihtanut kameraa tai väriavaruusasetuksia kamerastasi? Tai muuttaako WordPress kuvat johonkin tiettyyn profiiliin kun kuva ladataan tai siis pystytkö itse säätämään mitään kuvanlaittotilanteessa?

  1. En ole vaihtanut kamerassa mitään asetuksia. WordPressin kuvienpakkaustekniikasta en tiedä mitään, ne vain ladataan ohjelmaan ja julkaistaan. Mitään ei voi itse säätää lataustilanteessa paitsi kuvien kokoa.

   Kun muutin Bloggerista ID:hen niin jo silloin oli havaittavissa suuria eroja kuvien käyttäytymisessä Bloggerin ja WordPressin välillä. IT-heppu selitti silloin juuri jotain kuvien erilaisesta ”pakkauksesta” tai jotain. Väreihin se ei kuitenkaan silloin vaikuttanut, ainoastaan resoluutioon (joka on sekin jo tarpeeksi inhottavaa, siksi en enää juuri koskaan julkaise kuvia suuressa koossa ja thumbnailina, niinkuin Bloggerin puolella tein.)

   1. Hmh, harmillista, toivottavasti kuitenkin asia selviää lomien jälkeen. Tosin mun on vaikea kuvitella että miltä noi oikeasti näyttää sillä tällä koneella katsottuna toi turkoosi näyttää todella räyheältä. :)

 2. Hei toi Isadoran face glow- puuteri on parasta mitä oon koskaan tienny, mutta sitä ei vissiin enää valmisteta?? Mulla oli se pari vuotta sitten ja käytin viimeseen hippuseen, enkä oo enää törmänny missään siihen. Vai onkohan Isadoralla jotain uutta vastaavaa tuotetta? Kun luulis, että se olis erittäinkin suosittu.. Itse ainakin pidän ihan täydellisenä.

  1. Face Glow Powder ilmestyi kausituotteena joskus kolme-neljä vuotta sitten. Perusvalikoimaan se ei ole tietääkseni koskaan kuulunut. Mutta sietäisi kuulua, aivan erinomainen tuote!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *