Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lauantain kulta-turkoosi meikki

Lauantain simppeli bilemeikki. Huomaan, että meikit näkyvät taas (ainakin minun koneellani) aivan vesitettyinä versioina, eli tuntuu ihan typerältä edes julkaista. Hyvä jos turkoosia edes erottaa. Mutta julkaistaan nyt, kun ei kuukauteen ole tullut yhtään meikkikuvaa. Olen välittänyt kysymyksen WordPressin muuttuneista väriasetuksista (?) Indiedaysin it-vastaavalle, mutta lomien vuoksi asiaan ei ole tullut kesällä mitään selvitystä.

(Menee kyllä lievästi inspikset julkaista mitään meikkikuvia kun värit näyttää tuolta :()

Kaksi tämän kesän suosikkiani yhdistettynä samaan meikkiin; Benecosin Amazing-luomiväri rajaukseksi levitettynä yläluomella ja Yves Rocherin kultajumbokynää alaluomella. Yläluomella vielä ripsirajassa ohut musta tussirajaus (Lord & Berry – ei osoita edelleenkään kuivumisen merkkejä vaikka joulukuusta asti olen sitä joka viikko käyttänyt) ja Amazingin päällä kevyesti Make Up Storen Aqua-glittereyelineria.

Kasvoilla Lily Lolo In The Buff -mineraalipohja ja kevyet varjostukset Dr. Hauschkan aurinkopuuterilla. Poskipunan sijaan käytin poskipäillä voimakkaasti hohtavaa ruskeaa sävyä IsaDoran Face Glow -puuterista. Huulilla Natural Coden Soft Papaya -huulikiilto.

Aiempia samantyylisiä sävy-yhdistelmiä löytyy näistä postauksista:

http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/04/28/kultaa-ja-turkoosia/

http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/06/14/keltaista-ja-turkoosia/

Ainiin, ja onhan vielä tämäkin, ihan hiljattain julkaistu: http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/06/13/kommentteihin-vastaamisesta/ Ei hitto miten säälittävää, kyllä mä alan jo tosiaan toistaa itseäni täällä. :/ Ei mene hyvin meikkipuolella.

P.S. Heh, mullehan on tuohon kuvaan unohtunut päälle esiliina, kun kokkailin ja tiskailin meikkauksen lomassa. ^_^

Kommentit (48)

 1. Hattara

  Tosi nätti meikki!!:) Aika helppo ja yksinkertanen tehdä, kun ei tartte luomivärien kaa säheltää hirveesti:D

 2. NG

  Ihana fresh meikki! Onko tuo YR:n kynä tämän kesän juttu, vai aiempa vuosikertaa? Tekisi mieli käydä testaamassa liikkeessä..

  • Sanni

   Kynä ilmestyi tämän kesän Nymph-lookissa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.