Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lauantain Gaala-look

Olipa taas mukava, ohjelmantäyteinen viikonloppu.

Lauantai jakaantui kahteen osaan, ja lookitkin sen mukaisesti. Päivä messuilla, illalla Blog Awards -gaalatunnelmaa.

Luonnonkaunis-messulookin näitte edellisessä postauksessa, illaksi muuntauduin vähän eri kuosiin:

BlogAwards_look_kasvot

Meikin ja hiukset minulle tarjosi kampaamo Stage 11. Koko päivän meikkailin ihmisiä messuilla, ja illalla pääsin itse meikattavaksi :) On aina tosi mielenkiintoista nähdä toisen meikkikäsiala omilla kasvoillaan, itse on niin tottunut tekemään meikin tietyllä tyylillä.

Meikistä ja kampauksesta vastasi 15 vuotta meikkauksen parissa työskennellyt Eva Forsman.

BlogAwards_look_IMG_6172 BlogAwards_look_IMG_6184

Eva käytti luumunsävyiseen silmämeikkiin kolmea eri sävyä. Meikki myös pohjustettiin luumuisella voidemaisella luomivärillä. Eva vannoo Maybellinen Color Tattoo -luomivärien nimeen, ei sponsoroitu mainos :D Häntä harmittaa, kun Suomesta ei saa yhtä laajaa Color Tattoo -värivalikoimaa kuin ulkomailta. Itsekin tykkään pohjustaa meikkejä Color Tattoolla, ei eroa laadultaan mitenkään kalliimmista merkeistä. Silmämeikki pysyy kuin tauti!

BlogAwards_look_IMG_6211

Vaikka olen tottunut tummiin smokey-meikkeihin, näytin mielestäni ihan eri näköiseltä kuin yleensä. Mieskin oli samaa mieltä.

Evan smokey ei lähikuvissa näytä niin kovin eri tyyliin toteutetulta kuin omani, mutta erilainen se oli, ehdottomasti. Varjostus nousi korkeammalle kuin minun perustyylissäni ja oli ”särmikkäämpi”, minulla on tapana häivytellä reunoja vähän liiankin epämääräiseksi usvaksi. ;) Eva kertoi tekevänsä paljon kuvausmeikkejä, minusta smokeyn tyyli olikin jotenkin editorial-henkinen.

Kuvasta huomaa hyvin, kuinka silmäni ovat paljon laajemman näköiset kuin omalla smokeyllani. Se johtuu siitä, että Evan smokeyssa ei ole käytetty tummaa sisärajausta. Eva on myöskin jättänyt alaluomen sisänurkan avoimeksi, mikä myöskin laajentaa silmää. Pienillä jutuilla voi vaikuttaa paljon. :)

BlogAwards_look_IMG_6200

Hiuksista Eva halusi rennot ja modernit, sen näköiset että ne olisi itse tehty, ei turhan sliipatut. (Hahah, ihan kuin koskaan osaisin itse tällaista tukkaa tehdä! ^_^)

Yleensä toivon aina korkealle kohoavaa tupeerausta, koska mielestäni edestä korkealle nouseva tukka tasapainottaa kasvojani parhaiten. Eva ehdotti, että korkeus tehtäisiinkin ponnariin, ja jätettäisiin hiukset edestä kohottamatta. Vähän jotain erilaista.

Mitäs tykkäätte?

BlogAwards_look_IMG_6226

Iho oli mielestäni meikin upein osa. Pelkäänpä, että se ei tule oikeuksiinsa näissä kuvissa. Ihoni pinta oli niin täydellinen että se oli ihan hämmentävää.

Eva käytti pohjaan niin montaa eri tuotetta että menin  jo laskuissa sekaisin :) Silti meikki oli todella ohut. Eva käytti ainakin kahta tai kolmea väriä korjaavaa pohjustetta eri kohtiin kasvojani, ja koko kasvoille taisi mennä jokin primeri MACin Prep+Prime -sarjasta. Nyt kun mietin, niin en edes muista laittoiko Eva ylipäänsä mitään varsinaista meikkivoidetta..! :D Täytyypä kysyä vielä detaljit.

Tummat silmänalusetkin saatiin peittoon hätkähdyttävän tehokkaasti.

NARSin voidemainen monikäyttötuote The Multiple jäi mieleeni, Eva loihti sillä todella luonnollisen varjostuksen kasvoilleni. Itse myönnän vähän pelkääväni voidemaisia varjostustuotteita, mutta se johtuu epäilemättä kokemuksen puutteesta. Mää tahdon joskus kunnon varjostuskurssille…! :)

       BlogAwards_look_IMG_6231

Poskipunaa vain aivan henkäys. Eva sijoitti poskipunan hieman alemmas kuin mihin itse olen tottunut sen laittamaan, jo tämäkin pienen pieni ero vaikutti meikin yleisilmeeseen. Niin kiinnostavaa! :)

idBlogAwards_look_IMG_6231

Edit. Meikkipohjan tiedot

Eva ei tosiaan käyttänyt kasvoillani mitään meikkivoidetta, uskomatonta! Ihoni vain ”täsmäkäsiteltiin” erilaisilla tuotteilla; highlighterilla, peiteaineella ja punaisuuden neutraloijalla. Päälle kevyt huntu mineraalipuuteria.

– Koko kasvoilla Lumene Beauty Base Kosteuttava Pohjustusvoide

– Varjostus NARS The Multiple

– Silmien alla MAC Prep + Prime Highlighter ja L’Oreal True Match Concealer

– Epäpuhtaudet ja punoittavat kohdat peitettiin yhdistelmällä L’Oreal True Match Concealer + Make Up For Ever vihreä corrector

– Viimeistely MAC Mineralize Skin Finish -puuteri

BlogAwards_look_

Entä itse blogigaala? Indiedays Blog Awards, kevät 2015.

No hehheh :) Kamera jäi koko illaksi miehelle, ja unohdin itse kuvauksen kokonaan. Oli niin hauskaa ja olin käytännössä koko illan suustani kiinni jonkun kanssa ja mies viihtyi omassa porukassaan Rillan ja Emilian parempien puoliskojen seurassa. Aamulla oli hauska katsoa, mitä kameraan oli miehen taholta tallentunut. Nauratti.

Blogigaala by Mr. Karkkipäivä:

IndiedaysBlogAwards_kevat2015

…ainakin on näköjään baarin tiskillä viihdytty. ;)

Gaalan jälkeen meidän iltamme (tai yömme) jatkui vielä aamutunneille ystäväpariskunnan luona vuosikertaviinin ja hyvien juustojen parissa. :)

Lauantai2504_IMG_6256

Täti ei olekaan pitkiin aikoihin vetänyt ihan kunnon ”all-nighteria”. Taksi toi meidät hotellille neljän aikaan. :)

When in Helsinki – ota kaikki irti! ^_^ Olipa taas mukavaa, kiitos pääkaupunki! :)

*

P.S. Tiedän että mulla on edelleen Tallinna-postauksen kommentit vastaamatta ja Karkkipäivä-muistojen vastakommentointikin on kesken. Huomisen omistan kommenteille. Tai sitten keskiviikon :D Kyllä on välillä vaikea löytää sopivaa hetkeä… Tämä ilta kuluu kakkunyyttäreillä, juuri sain oman kakkuni kuorrutuksen valmiiksi. ^_^

Kommentit (80)

 1. zubi

  Todella onnistunut meikki!! Mielestäni tässä on onnistuttu tuomaan juuri sinun parhaat puolesi esiin. En sano, ettetkö osaisi sitä omilla meikeilläsikin tehdä, mutta tässä se on jotenkin hätkähdyttävän hyvin onnistunut. Ehkä ulkopuolinen näkee tietyt piirteet ja korostettavat jutut selkeämmin? Joka tapauksessa todella kaunis meikki, oikea ”kauneusmeikki”. Olet upea! Harmi kun et päässyt eilen juhlimaan kanssamme.

  • Sanni

   mutta tässä se on jotenkin hätkähdyttävän hyvin onnistunut.

   Sanopa muuta. Mä luulen, että varjostus on kaiken salaisuus. Juuri oikeaan kohtaan sijoitetut varjot niin kasvoilla kuin silmissäkin ”make all the difference”. Pahoittelut suomienglannista.

   Ehkä ulkopuolinen näkee tietyt piirteet ja korostettavat jutut selkeämmin?

   Aivan varmasti, itse on liian tottunut piirteisiinsä.

 2. Mari

  Vau! Aivan upea meikki. Sopii sun kasvonpiirteisiin todella hyvin. Itsekin vähän ihmettelin, että onpa eri tyylinen kuin yleensä, mutta sitten luin koko tekstin.

 3. mssaramilena

  Huh, miten kaunis!
  Nyt on ollut kyllä todella ammattitaitoinen meikkaaja kyseessä. Silmät, kulmat ja iho korostavat tosi onnistuneesti kasvojasi.
  Ja siis tuo iho… kiinnittää kyllä heti huomion, luonnollinen, mutta samaan aikaan photoshopatun täydellinen!

  • Sanni

   Joo, siis arvaa vain haluaisinko oppia meikkaamaan ihon noin…! :D

 4. Johkis

  Todella kaunis meikki! Upean näköinen (meikki+malli) varsinkin postauksen ensimmäisessä kuvassa. Mielenkiintoista nähdä miten meikki ja meikkaajan kädenjälki näkyy! Mukavaa kuulla, että on ollut onnistunut ilta :)

 5. Xristie

  Kaunis :)

 6. Milla

  Wau mikä iho! Niin kirkkaan ja kuulaan näköinen! Kunpa osaisin itse meikata ihoni noin kauniiksi :) Jotenkin sellainen pehmentävä ja (kuulostaa tyhmältä, mutta) nuorentava vaikutus! Siis et todellakaan näytä vanhalta, mutta nyt sun iho näyttää yhtä pehmeältä kuin pikkulapsilla! Kateellinen täällä hei :D

 7. Mango

  Olet kauniin ja nuorekkaan näköinen tuossa meikissä! Todella onnistunut lopputulos. Erityisesti pidän silmämeikin ja kulmien muodon yhteensopivuudesta, tarkoitan sillä sitä että varjostuksen muoto on sama kuin kulman muoto.
  Oma luomeni on todella iso ja olen vasta opettelemassa silmien meikkausta. Ensin luulin ettei minulle sovi varjostus ollenkaan, mutta nyt olen kuvista katsellut että tuo kulmien mukaan muodon tekeminen on se juttu. Silloin ei tule ”too much” vaikutelmaa.

 8. LillyLollo

  Mielettömän kaunis meikki!

 9. Pauliina

  Täydellistä. Juuri sellainen sävy luomivärissä jota en edes osaisi vilkaista. Mutta hitto kun onkin luonnossa näyttävä. Ja erilainen. Meikkipohja, WAU. Omistan itse tuon Lorealin peiteaineen ja juuri tänä aamuna ajattelin miksen ole blogeista löytänyt siitä mitään kommentteja. Nyt tärppäsi. Täytyy harjoitella sen kanssa, sillä ainehan on kyllä hyvää. Vihreitä värejä löytyy mineraaleina. Eikun treenaamaan. Pienisilmäisenä noi tummat silmämeikin tekee silmistäni vielä pienemmät ja näytän jotenkin ”kovikselta”. Mutta Upeana olit!

 10. Kaijus

  Tooosi hieno mutta luonnollinen meikki. Mitä huulilla.

 11. Leia

  Naurahdin ääneen kun luin listauksen meikkipohjaan käytetyistä tuotteista, odotin listaa niin innolla. Menee nimittäin niin lähelle mun vakkariarkimeikkiä: kosteuttava pohjustus, paria eri peittaria (Maybelline Fit Me!)ja päälle Macin Mineralize Skin Finish Natural, jonka nimeen olen vannonut jo vuosia ja saanut kaveritkin koukkuun. Itsen varjostelen puuterimaisilla sitten vielä tohon päälle ja kiinnittelen UD suihkeella. Mut nättiä pintaa tulee tosiaan tuolla kombolla vähän huonompi-ihoisellekin (kuten mulle). :)

 12. Taru/MissAria

  Wow. Ihan uskomattoman upea Sanni!

  • Sanni

   Kiitos Taru :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.