Lassoa sydämeni!

China Glaze Lasso My Heart, luumunvioletti kynsilakka pronssisella shimmerillä. Ei mitenkään uniikki sävy eikä edes kuulu suosikkeihini vaikka violetista diggaankin, mutta viikonloppuna se pääsi kokeilualustaksi uudelle pakko saada -hankinnalle. Kyseessä on tietysti Essien Matte About You -mattapäällyslakka, jonka luulen aikas monen hankkineen muuan ostolakkoilijan hehkutuksien jälkeen. Myönnetään, mäkin lankesin…!

Tässä kuvassa alemman käden kynnet käsitelty Matte About You’lla. Onko ehkä vähän upeamman näköiset kuin nuo tavalliset kiiltävät? Olen myyty! Taitaa mennä koko syksy ”mattaillessa”…! ^_^


Tässä vielä hieman pikselimössöinen lähikuva. Kynsistä tulee vastustamattoman huurteiset!

Edit. Kun nyt tulee kyselyjä, niin lisään tiedon vielä tähän: Essien mattalakkaa saa Suomesta ainakin seuraavista paikoista: Helsinki Willhelmsin apteekki ja Elegia Day Spa, Tampere Kauneuspiste Tuija Jokela ja Putiikki Rannalla sekä Oulu Salon Laser. Jos et asu näillä paikkakunnilla, voit myös tilata lakan suoraan maahantuojalta eli Carpelan Cosmeticsilta, sähköposti ccf@carpelancosmetics.fi (hinta 15,95€ + postikulut 4,45€). (Tiedot Ostolakossa-blogista.) Essien lakan saa myös kätevästi tilattua eBaysta, jolloin sen saa kaikkein edullisimmin.

Loppuun vielä pitkästä aikaa IsaDoran Blooming Spring -meikkikuva. Hillitty, mutta kivan monivivahteinen. Sisänurkassa persikkaa, keskellä violettia, luomivaossa vaaleanpunaista ja ulkonurkassa ruskeaa. Alaluomella vihreää ja nude sisärajaus.

Käytin tätä palettia koko kesän joka viikko, ja syksyllä onkin sitten ollut taukoa. Nyt kun taas meikkasin sillä niin huomasin, että sävyt eivät tosiaan enää oikein sovi syksyyn. Paletti taitaa nyt mennä talviunille ja palata taas keväällä tuomaan pastellinsävyjä luomilleni!

Huomaatteko te alkavanne käyttää syksyllä eri sävyjä meikissä? Vaihteletteko muutenkin meikin värejä vuodenaikojen mukaan?

Kommentit (20)
  1. Tuo on kyllä aivan mielettömän upea lakka! Olen ihastellut sitä useammassakin blogissa jo ties kuinka kauan, milloinkahan saisin aikaiseksi hankkia oman :)

    Mulle syksy tuo silmämeikkiin juuri noita perinteisiä murrettuja vihreitä, oransseja ja neutraaleja beigejä sävyjä. Huulimeikeissä tykkään sitten irrotella enemmän, ja meikata ihon huolella oikein kuulaan ja hehkeän näköiseksi.

  2. Olen huomannut käyttäväni syksyisin ja talvisin huomattavasti tummempaa meikkiä. Kesällä saatan mennä pelkän ripsivärin kanssa, kun taas syksyllä ja talvella käytän enemmän luomivärejä ja rajauksia. Luomivärikin tummenee aina mustaan asti, jota todella todella harvoin käytän kesäisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *