Northern Exposure

Reporting from -31 degrees. 💙

Jo ennen kuin tiesin että talvi jää tänä vuonna surkeaksi eteläisemmässä Suomessa, olin tehnyt päätöksen pyhittää tämä talvi Suomen Lapille.

Rakastan lunta ja kunnon vuodenaikoja. Talvella kuuluu olla kylmä.

Ja Lappi on minulle etelän asukkina yhä eksoottinen maa, kuin toinen maa.

Kolmas syy tulla Lappiin: sinne pääsee junalla. 

Rakastan matkustaa junalla.

Tänä keväänä Kreikka vaihtuu omaan maahan mansikkaan.

Tulen tekemään juttusarjan Lapin valituista kohteista ja tarkastelemaan niitä ei-hiihtävän etelän urbaanin luonnonystävän silmin. Mikään reissuni ei ole sponsoroitu vaan reissailen independenttinä, kuten muillakin matkoillani.

Ensimmäinen matkani suuntautuu pitkäaikaiseen haavekohteeseeni, joka on niin kallis että on ollut millään lailla vaikea perustella sijoittamista tällaiseen asiaan. Siksi en ole tänne aiemmin päätynytkään.

Tänä vuonna annoin matkan itselleni syntymäpäivälahjaksi, ja nyt olen täällä. Lumen ihmemaassa Saariselän Kakslauttasessa. Seuraa pitää rakas siskoni – hän juhlii synttäreitään kolmen päivän sisällä meikäläisestä joten onhan sinä sukulaisuussuhteen lisäksi tarpeeksi syytä tulla mukaan :)

Tulin päästäkseni kylmään ja sinne pääsin.

Tässä fiiliskuvia eiliseltä ja tältä päivältä, Rovaniemeltä ja Kakslauttasesta.

On täällä kyllä upeaa.

Perusteellinen elämysraportti seuraa.

Jo nyt voin sanoa, että rahalla ei saa ihan kaikkea mihin on tottunut huokeammissakin majapaikoissa.

Kommentit (16)
  1. Jes, mahtavaa, huippuidea, odotan innolla!! Haaveilen kans jo tässä elämässä ihan vaan muutaman Aasian-matkan tehneenä matkoista Lappiin ja muihin Pohjoismaihin. Oon vissiin pohjosen tyttö, en tropiikin. Muistan tuosta mökistä fiilistelykuvan täältä blogistasi, jään mielenkiinnolla odottamaan jokaista juttusarjan osaa <3

    1. ❤️

      Lappi on ihana, ja olen niin innoissani että vihdoin koitti se vuosi jolloin pääsen kunnolla syventymään tähän upeaan talviparatiisiin (ja onhan tämä kesälläkin hieno paikka – – mutta ne hyttyset…..)

  2. Aivan mahtavaa! Mä haluaisin päästä Lappiin ihan vaan ihailemaan kaunista luontoa ihan ilman suksia tms. Nyt mulla on siihen mahdollisuus sun kuvien ja juttujen kautta 😃.

    1. 🤗 Sukseton tunnelmien välittäjä palveluksessanne..!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *