Lancôme Teint Miracle

Viimeisimpänä testimeikkivoiteena olen kokeillut Lancômen viime vuonna lanseerattua Teint Miraclea.

Teint Miraclehan lupaa luoda ”täydellisen ihon auran” kasvoille, ”as if lit from within”. Se siis kuuluu valoaheijastaviin meikkivoiteisiin. Lancômella on sellainen jo entuudestaankin, Photogenic Lumessence, joka eroaa Miraclesta voidemaisemmalla koostumuksella ja sillä, että se on tarkoitettu pintakuivalle iholle.

Lancome-Teint-Miracle

Olen kokeillut Teint Miraclea jo muutaman kerran aikaisemminkin, ja kokenut sen olevan ”ihan ok” meikkivoide. Tällä kertaa käytin sitä viikon ajan, ja voin todeta että olen ihan myyty. Ihoni näyttää aivan mielettömän hyvältä! Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, Teint Miracle on ensimmäinen kokeilemani meikkivoide, jonka jättämä pinta muistuttaa ihollani mineraalimeikkipohjan jättämää tulosta. Ja juuri siksi olen niin ihastunut tähän!

Minähän en pidä mistään voimakkaan peiton tuovista meikkipohjista, enkä voi sietää sitä, että meikkipohja ”näkyy” iholla. Ihon täytyy näyttää aivan luonnolliselta, ja sen oma sävy saa kuultaa hienoisesti läpi, niin että sävy kuitenkin on tasoittunut ja selkeimmät läntit ja punoitukset peittyneet. Ja ihon täytyy olla heleä. Teint Miracle tuo minulle juuri sellaisen ihon!

Vaikka viime syksyisten muutaman kokeilun aikana en ollut lainkaan vakuuttunut siitä, että Teint Miracle tuo iholle valoa tai kuulautta, niin nyt olen aivan eri mieltä. Minusta Lancôme on onnistunut lupauksessaan. Iho on kuin sisältä valaistu! Tiedän, että kuulostan nyt ihan joltain Lancômen ostamalta mainosmaijalta, mutta Lancôme ei edes tiedä olemassaolostani, ja hehkutan meikkivoidetta pelkän 5 ml:n töistä saadun näytteen voimin. :)

Ainoat miinuskommentit testiviikolta tulevat siitä, että muutamina päivinä Miracle ei kestänyt siistinä koko päivää. Voiteen sisältämä hohde ikäänkuin ”kasaantui” iholla ja toi etenkin poskien alueen ihohuokoset esiin. Iltapäivällä tilannetta piti korjailla moneen kertaan mattaisella puuterilla. Näinä päivinä ajattelin, että Miracle taitaakin olla makuuni jopa liian hohtava, mutta lopulta niitä parempia päiviä oli enemmän. Ja niinä päivinä, kun Teint Miracle onnistui, niin se todellakin onnistui. Harvemmin olen kokenut tarvetta palata useasti peilin ääreen ihailemaan ihoani.

LancomeTeintMiracle_iho

Yritin kovasti ikuistaa meikkivoiteen tuomaa kuulautta kamerallani, ja tässä toinen kuva (ensimmäinen löytyy edellisestä postauksesta). Meikkipohjan ominaisuuksia on lähestulkoon mahdotonta tallentaa kuvaan, siksi en näihin meikkivoidepostauksiin yleisesti kuvia otakaan.

Käyttämäni sävy on 02.

Olisin tietty voinut kuivat huulenikin rasvata ennen kuvan ottoa….

Onko moni jo kokeillut Teint Miraclea? Mitä olette tykänneet?

Kommentit (67)
  1. Minulla on ongelmana iho joka alkaa heti ”karista” jos käytän meikkivoiteita. Nyt toki aloin miettiä olisiko tässä minulle sitä jotain? Tai onko ehdotuksia tuotteesta jota voisi laittaa ennen meikkivoidetta ja joka ehkäisisi tämän ikävän kuivuus- ilmiön :) Ongelma on meinaan läpivuotinen :/

    1. Millaista kosteusvoidetta käytät? Kosteuttavasta seerumistakin voi olla apua kosteusvoiteen alla.

      1. Cliniquen Comfort On Call on ollut nyt käytössä näiden talvipakkasten aikana. Mutta ongelma on esiintynyt muidenkin kanssa.

  2. Näyttää hyvältä ja luonnolliselta!

    Nyt odotan mielenkiinnolla miltä näyttää Macin Mineralize Satinfinish-meikkivoide omilla kasvoilla. Senhän pitäisi myös olla valoa heijastava ja kevyt. Sain samplen tuota testiin ja nyt jännittää osaanko edes mineraalivuosien jälkeen levittää koko meikkivoidetta :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *