Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lancôme Grandiôse Mascara

Tänään ripsiväriarvion kohteena Lancômen viimeisin maskaralanseeraus – Grandiôse.

Maskara on saatu maahantuojalta.

LancomeGrandiosemaskara

Mitä tämä uutukainen lupaa?

”Viuhkamaiset, upeasti kaartuvat ripset.

Lancôme esittelee nerokkaan levitystekniikan, jonka avulla luot vaivattomasti täydellisen viuhkamaiset ja tasaisen tuuheat ripset.

Grandiôse-maskaran ’joutsenkaula’-harjalle ja sen uraauurtavalle muodolle on haettu patenttia. Lyhyen ja mutkittelevan muodon ansiosta harjalla on helppo levittää maskaraa kaikkiin ripsiin nurkasta nurkkaan ja tyvestä kärkeen.”

Avainsanat: viuhkamaisuus, tasainen tuuheus, kaarevuus, intensiivisyys.

LancomeGrandiosemaskara_harja_

Itse en yleensä ole erikoisempien harjojen ystävä, mutta tästä joutsenkaula-varresta kyllä tykkään. Varren tuntua on vaikea selittää, sen vain kokee meikatessa. Se ei tule niin lähelle poskipäätä kuin suora varsi, ja tuntuu jotenkin kaiken kaikkiaan näppärämmältä ja sillä saa kohotettua ripsiä paremmin.

Lancôme neuvoo käyttämään harjaa mutka ylöspäin käännettynä sisänurkissa ja alaripsissä, ja muuten mutka alaspäin, mutta itse käytän harjaa aina mutka ylöspäin. Tuntuu minulle toimivimmalta.

LancomeGrandiosemaskara_harja

Käydäänpä sitten maskara läpi uuden 8-osaisen kaavani mukaan.

1. Hylsy – vähän turhan pullukka ja suurikokoinen minun makuuni. Muuten tietysti ihan tyylikäs, ja korkin kukkayksityiskohta tuo selektiivisen elegantin yksityiskohdan.

2. Harja – kuminen ja suhteellisen harvapiikkinen. Pehmeä verrattuna Lumeneen. Ei tarpeeksi erotteleva minun ripsilaadulleni, tämän tyyppinen harja yhdistettynä Grandiôsen tyyppiseen massaan annostelee maskaraa hyvin paksulti.

LancomeGrandioseMaskara1kerros_2

3. Massa – voidemainen, paksu, nopeasti kuivuva. Ehkä tämä liittyy kaarevuuden lupaukseen..? Nopea kuivuvuushan auttaa ripsiä pysymään taivutettuina – kostea ja hitaasti kuivuva massa päinvastoin suoristaa ripsiä. Ripset jäävät aika ”tönkön” tuntuisiksi.

LancomeGrandiosemaskara2kerrosta

4. Kerrostuvuus – kerrostuu voimakkaasti, yhdellä ainoalla vedolla ripsiin jää reilusti maskaraa. Toinen kerros tekee jo huomattavasti paksummat ripset.

5. Paakkuuntuu? – ei mainittavasti.

6. Klimpittää? – jonkun verran, koska massa on niin paksua, ripseni niin hennot ja harvat ja harja niin heikosti erotteleva. Ripset siis liimautuvat herkästi yhteen paksummiksi ”klimpeiksi”.

LancomeGrandioseMaskara1kerros

7. Yleiskokemus – ei ihanteellisin mahdollinen maskara minun ripsilleni. Paksuutta tällä kyllä saa, mutta minun ripseni kaipaavat volyymin lisäksi myös erottelevuutta.

LancomeGrandiosemaskara_2kerrosta

8. Täyttääkö lupauksensa? – Viuhkamaisuudesta en osaa kyllä sanoa, mitä se edes tarkoittaa? :D Kaartuvuus? Joo, tavallaan. En ole kokenut, että maskara itsessään taivuttaisi ripsiä (sellaistakin teknologiaa on), mutta kyllä ne ehdottomasti pysyvät ripsentaivuttajien jälkeen kaarevampina kuin jollain muulla maskaralla, sillä massa kuivuu ja jähmettää ripset niin nopeasti. Tasainen tuuheus? No… voisi olla tasaisempikin, ripsien yhteenliimautuminen verottaa tasaisuuden vaikutelmaa.

Intensiivisyys? Joo, tämä lupaus täyttyy. Omiin ripsiini en ole rohjennut kolmatta kerrosta edes laittaa, tulisi varmasti ihan överin paksut ripset. Vahvemmalla ripsilaadulla Grandiôse toimii varmasti erinomaisesti, mutta hennot ripset liimautuvat ikävä kyllä helposti yhteen.

Kokemukseni perusteella Lancômen volyymimaskaroiden massa on ripsarimarkkinoiden tuuheuttavimpia, massa todella nappaa kiinni ja kerrostuu ärhäkästi, ja Grandiôse vahvistaa kokemusta edelleen. Oma suosikkini Lancômelta on perus-Hypnôse, jonka massa on Grandiôsea kevyempää ja harja perinteinen kuituharja.

.

Off topic – tänään on ollut aikamoisia haasteita julkaista päivän joulukalenteriluukun kommentteja – blogipohja on jumittanut taas ja pahasti, etenkin kommenttien hallinnan osalta. Vieläkin on satoja julkaisematta – jos siis vaikka joku sattuu ihmettelemään miksei oma osallistumiskommentti näy.

Kommentit (18)

 1. Elisa Q

  Kokeillaan onnea :)

  • Sanni

   Onnea mihin..? :)

 2. Eeva

  Tätä olisi mahtava kokeilla :)

 3. Tiia

  Mukana! Jälleen

  • Sanni

   Tämä oli ripsiväriarvostelu, ei arvonta :)

 4. Lusa

  Millaisella aikataululla muuten lähetät arvontavoitot? Mietin vain että milloin sitä voisi odottaa saapuvaksi :)

  • Sanni

   Sinun palkintosi tulee suoraan Lumenelta. Laitan heille meiliä ja kysyn mitä on käynyt :) Maanantaina sain heiltä viestiä jossa kiitettiin osoitetiedoistasi ja sanottiin että ”laitamme onnekkaalle voittajalle paketin menemään”.

   • Lusa

    Okei, kiitos! :)

   • Lusa

    Ilmoitus paketista tuli tänään, odottelin kai vain liian täpinöissäni :)

    • Sanni

     Juu, Lumenelta vastasivat paketin lähteneen torstaina postiin :) Niin arvelin että se on varmaan tänään sulla. :)

 5. Tantero

  Mielenkiintoiselta vaikuttaa

 6. Pirkko

  Varmaankin toimiva juttu luulisin

 7. Jaana

  Minkä hintainen tuo maskara on?
  PS. Kiitos ihanasta blogista :-)

  • Sanni

   Lancômen ripsarit maksavat muistaakseni 33-35 euron paikkeilla.

 8. M

  Toi vaikuttaa kyllä hyvältä sellaiselta päällysmaskaralta. Oon kyllä nyt harkitsemassa yhtä Chanelin ripsaria joka vaikuttaa hyvältä, voi että kun ei sitten tiiä että kumpi olisi parempi.. Noh, ehkä mä kallistun sen Chanelin puoleen ja kokeilen myöhemmin tätä jos siltä tuntuu.

  • Sanni

   Toi vaikuttaa kyllä hyvältä sellaiselta päällysmaskaralta.

   Minäkin olen pari kertaa tehnyt niin, että laitan alle ensin erottelevamman IsaDoran Precisionin, ja sitten vedän 1-2 vetoa Grandiôsea päälle – parempi tulos kuin Grandilla yksinään.

 9. Neea

  Aikaisemmin pidin aina sellaisista kuivista, tuuheuttavista ripsiväreistä, sillä niitä voi ”työstää” melko kauan saadakseen sellaisen ripsirivin, josta pitää. Muistin kaupassa sinun kehuneen Rocket Volume -ripsaria ja otin sen huvikseni kokeiluun ja ihastuin! On aivan erilaista massaa kuin se pitämäni perinteinen Volume Express, mutta tekeekin itselläni täydellisen pitkät, erotellut, tuuheat ja kaarevat ripset ilman taivutuksia. Tulos säilyy vielä aivan yhtä ihanana iltaan saakka. :)

 10. Magda

  Mikään ei ole tähän saakka voittanut perus-hypnosea. Juuri tänään kävin ostamassa uuden emotionista, kun vanha vetelee viimeisiään, eikä matkojakaan ole tiedossa lähiaikoina… :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.