Lancôme Grandiôse Mascara

Tänään ripsiväriarvion kohteena Lancômen viimeisin maskaralanseeraus – Grandiôse.

Maskara on saatu maahantuojalta.

LancomeGrandiosemaskara

Mitä tämä uutukainen lupaa?

”Viuhkamaiset, upeasti kaartuvat ripset.

Lancôme esittelee nerokkaan levitystekniikan, jonka avulla luot vaivattomasti täydellisen viuhkamaiset ja tasaisen tuuheat ripset.

Grandiôse-maskaran ’joutsenkaula’-harjalle ja sen uraauurtavalle muodolle on haettu patenttia. Lyhyen ja mutkittelevan muodon ansiosta harjalla on helppo levittää maskaraa kaikkiin ripsiin nurkasta nurkkaan ja tyvestä kärkeen.”

Avainsanat: viuhkamaisuus, tasainen tuuheus, kaarevuus, intensiivisyys.

LancomeGrandiosemaskara_harja_

Itse en yleensä ole erikoisempien harjojen ystävä, mutta tästä joutsenkaula-varresta kyllä tykkään. Varren tuntua on vaikea selittää, sen vain kokee meikatessa. Se ei tule niin lähelle poskipäätä kuin suora varsi, ja tuntuu jotenkin kaiken kaikkiaan näppärämmältä ja sillä saa kohotettua ripsiä paremmin.

Lancôme neuvoo käyttämään harjaa mutka ylöspäin käännettynä sisänurkissa ja alaripsissä, ja muuten mutka alaspäin, mutta itse käytän harjaa aina mutka ylöspäin. Tuntuu minulle toimivimmalta.

LancomeGrandiosemaskara_harja

Käydäänpä sitten maskara läpi uuden 8-osaisen kaavani mukaan.

1. Hylsy – vähän turhan pullukka ja suurikokoinen minun makuuni. Muuten tietysti ihan tyylikäs, ja korkin kukkayksityiskohta tuo selektiivisen elegantin yksityiskohdan.

2. Harja – kuminen ja suhteellisen harvapiikkinen. Pehmeä verrattuna Lumeneen. Ei tarpeeksi erotteleva minun ripsilaadulleni, tämän tyyppinen harja yhdistettynä Grandiôsen tyyppiseen massaan annostelee maskaraa hyvin paksulti.

LancomeGrandioseMaskara1kerros_2

3. Massa – voidemainen, paksu, nopeasti kuivuva. Ehkä tämä liittyy kaarevuuden lupaukseen..? Nopea kuivuvuushan auttaa ripsiä pysymään taivutettuina – kostea ja hitaasti kuivuva massa päinvastoin suoristaa ripsiä. Ripset jäävät aika ”tönkön” tuntuisiksi.

LancomeGrandiosemaskara2kerrosta

4. Kerrostuvuus – kerrostuu voimakkaasti, yhdellä ainoalla vedolla ripsiin jää reilusti maskaraa. Toinen kerros tekee jo huomattavasti paksummat ripset.

5. Paakkuuntuu? – ei mainittavasti.

6. Klimpittää? – jonkun verran, koska massa on niin paksua, ripseni niin hennot ja harvat ja harja niin heikosti erotteleva. Ripset siis liimautuvat herkästi yhteen paksummiksi ”klimpeiksi”.

LancomeGrandioseMaskara1kerros

7. Yleiskokemus – ei ihanteellisin mahdollinen maskara minun ripsilleni. Paksuutta tällä kyllä saa, mutta minun ripseni kaipaavat volyymin lisäksi myös erottelevuutta.

LancomeGrandiosemaskara_2kerrosta

8. Täyttääkö lupauksensa? – Viuhkamaisuudesta en osaa kyllä sanoa, mitä se edes tarkoittaa? :D Kaartuvuus? Joo, tavallaan. En ole kokenut, että maskara itsessään taivuttaisi ripsiä (sellaistakin teknologiaa on), mutta kyllä ne ehdottomasti pysyvät ripsentaivuttajien jälkeen kaarevampina kuin jollain muulla maskaralla, sillä massa kuivuu ja jähmettää ripset niin nopeasti. Tasainen tuuheus? No… voisi olla tasaisempikin, ripsien yhteenliimautuminen verottaa tasaisuuden vaikutelmaa.

Intensiivisyys? Joo, tämä lupaus täyttyy. Omiin ripsiini en ole rohjennut kolmatta kerrosta edes laittaa, tulisi varmasti ihan överin paksut ripset. Vahvemmalla ripsilaadulla Grandiôse toimii varmasti erinomaisesti, mutta hennot ripset liimautuvat ikävä kyllä helposti yhteen.

Kokemukseni perusteella Lancômen volyymimaskaroiden massa on ripsarimarkkinoiden tuuheuttavimpia, massa todella nappaa kiinni ja kerrostuu ärhäkästi, ja Grandiôse vahvistaa kokemusta edelleen. Oma suosikkini Lancômelta on perus-Hypnôse, jonka massa on Grandiôsea kevyempää ja harja perinteinen kuituharja.

.

Off topic – tänään on ollut aikamoisia haasteita julkaista päivän joulukalenteriluukun kommentteja – blogipohja on jumittanut taas ja pahasti, etenkin kommenttien hallinnan osalta. Vieläkin on satoja julkaisematta – jos siis vaikka joku sattuu ihmettelemään miksei oma osallistumiskommentti näy.

Kommentit (18)
  1. Kokeillaan onnea :)

    1. Onnea mihin..? :)

  2. Tätä olisi mahtava kokeilla :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *