Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lämmintä ruskeaa ja pari randomia

Taas se tapahtuu, harvinaisuus Karkkipäivässä; Inkivääri postaa ruskean meikin! Harvoinhan niitä tulee tehtyä, ei edes kerran kuussa, mutta koska tiedän että monet teistä ovat ruskean ystäviä niin yritän laittaa silloin tällöin näitäkin kuvia.


Kaikki luomivärit Manly 120 -paletista. Manlyssahan on myös yksi vajaa rivi ruskean sävyjä, ja tässä on käytetty muistaakseni ainakin neljää niistä. Kuten kuvasta näkyy, sävyt ovat hyvin lämpimät. Mun pitäisi ottaa paletista kunnollinen kokokuva ja numeroida napit niin että voin Manly-meikkien yhteydessä näyttää mitä sävyjä käytin. Tässä meikissä kuitenkin levitin punertavaa beigeä koko luomelle, sipaisin sen päälle sisänurkkaan kermanvaaleaa ja ulkonurkkaan asteen tummempaa beigeä. Luomivaossa kahta paletin tumminta ruskeaa. Rajaukset Catricen Oriental Brown -kynä.
Tähän perään vielä kaksi muuta Manly-meikkiä, jotka eivät olleet niin erikoisia että olisivat ansainneet oman postauksen. (No, onko kaikki mun meikit muutenkaan niin erikoisia? Ei, mutta nää joutuu nyt tyytymään co-starring -paikkaan! :))

Tässä meikissä näkyy hyvin Manlyn sävyille ominainen jauhoisuus, luomivaon violetin sävyn pöly erottuu niin hyvin että tekisi mieli kurottaa ja pyyhkäistä tietokoneen ruutua että sen saisi pois! ^_^ Tässä meikissä valkoista koko liikkuvalla luomella, ja yritin jättää valkoista näkyviin ulkonurkkaan siiven muotoon, mikä periaatteessa onnistui mutta käytännössä ei erottunut juuri lainkaan. Luomivaossa ja alaluomella erisävyisiä violetteja. Rajaukset Maybellinen tussilaineri ja alavesirajassa MAC Smolder.

Kolmea erisävyistä turkoosia (kolmannen sävyn on näköjään kamera syönyt) ja sininen rajaus Indelible Oceanicilla. Manly-paletin turkoosit on aivan ihania! Tykkään kun ne ovat oikeasti selkeän erisävyisiä, mikä ei harmikseni näy kuvassa.

Kommentit (10)

 1. Anonymous

  Älyttömän hienosti meikkaat!
  Saanko kysyä, että mistä noita Manly-paletteja saa? :)

 2. Inkivääri

  Anonyymi – Kiitos! :) Laitoin nyt tuohon sivupalkkiin blogiarkiston alapuolelle linkin josta pääsee suoraan eBayn Manly-tarjontaan. Niin monet tuota kysyy että linkille on varmaan tarvetta. :)

 3. milipili

  Ruskee on tosi kaunis, passaa silläkin meikata joskus =)

 4. Nea/ Fashioned in Finland

  No eihän sinun silmiäsi pilaa edes ruskea =D Ruskea on kyllä ihan inhokkivärini, ei muuta voi sanoa!

  Jännä ja onnistunut yhdistelmä tuo Oceanic+turkoosit!

 5. Anonymous

  Onko nuo sävyt tuossa manly paletissa helmiäissävyjä? Onko palettia olemassa mattasävyillä?

 6. Inkivääri

  Anonyymi – Manly-paletissa on suunnilleen puolet ja puolet shimmereitä ja mattasävyjä. Juuri tuota 120-palettia ei ole täysin mattana, mutta samassa tehtaassa (ainakin luulen että ovat samasta tehtaasta) valmistettua 88-palettia saa myös mattaisempana versiona. Tsekkaa paletit vaikkapa Coastal Scentsiltä

  http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm?fuseaction=category.display&category;_id=122

  Samoja paletteja löytyy halvemmalla myös eBaylta mutta jos ei jaksa etsiä niin tilausta vaan CS:lle. :)

 7. Neuleaddikti

  Ihania meikkejä! Täältä on hyvä kattoo vinkkejä, mulle tuli eilen postissa just tuo luomiväripaletti. Tosi ihana se on, mahtavia sävyjä! Illalla täytyy alkaa testailemaan :)

 8. Charming nails

  Oi että on ihania meikkejä taas. Tykkään ruskeast enitna, tulikin yllättävä himo meikata ruskeilla sävyillä :)
  Ehkä minunkin pitäisi ottaa Manly palettini käyttöön :)

 9. Inkivääri

  Neuleaddikti – jee, kivaa että sullekin kotiutui Manly!

  CN – oho, ja sullakin siis on jo se paletti? ;) Et kai sä nyt sitä kaappiin pölyttymään ostanut? :D Mä saan kohta lopettaa tän blogin kun sä alat taiteilemaan sillä megahienouksia..!

 10. Charming Nails:

  Hahah ja höpöhöpö! Sain sen Walesin synttärilahjaksi ja ööh…olenkohan käyttänyt paria nappia parissa meikissä :D

  Näköjään sanon sitä Manlyksi vahingossa, Wales se siis on. On ollut Manlystä nyt niin paljon puhetta että vähemmästäkin menee sekaisin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.