Laminoidut kulmakarvat – jatkoraportti ensimmäisen viikon jälkeen

Tuli tarve kirjoittaa raportti laminoinnin kestosta jo viikon jälkeen. Tältä kulmakarvat näyttävät tänään, 8 päivää käsittelyn jälkeen.

Ja tältä ne näyttivät tuoreeltaan laitettuna.

Toki tämän päivän kuva on vähän ylivalottunut viikon takaiseen verrattuna ja kasvot siksikin kauttaaltaan vaaleammat, mutta kyllä laminoitujen kulmakarvojen muhkeus on hiipunut runsaasti.

Odotusteni mukaisesti vastakäsiteltyjen kulmakarvojen supermuhkea ulkomuoto johtui ennen kaikkea taidokkaasta muotoonharjauksesta (karvojen asettelu on oma taiteenlajinsa) sekä osittain ihoon tarttuneesta kestoväristä, joka teki väristä näkyvämmän.

Nyt viikon jälkeen totean, että kulmakarvat näyttävät suunnilleen samalta kuin silloin kun itse kestovärjään ne, mutta kuitenkin jonkin verran tuuheammilta. Ja kyllä ne asettuvat enemmän yläviistoon kuin ennen käsittelyä.

Lähtötilanne
Laminoidut juuri käsittelyn jälkeen
Neljäs päivä
Kahdeksas päivä
Kielajoen viikonlopun style ;) Tunturissa ei maskaraa tai muutakaan meikkiä nähty :)

Kulmakarvani laittanut Studio Små julkaisi tänään Insta-tilillään laminointi-tietoiskun, joka oli kuin suoraan vastaus omaan kulmakarvapohdintaani.

Kuulun selvästikin niihin, joilla tulos ei kestä kuutta viikkoa, ei ehkä neljääkään. Tai väri ei todennäköisesti kestä neljää kuukautta, mutta kulmakarvojen ”permanentti” voi kestää.

Minun kohdallani tämä siis käytännössä tarkoittaa, että kulmakarvat ovat vain helpompi harjata tuuheamman näköisiksi ja muotoonharjaus pysyy paremmin kuin ilman laminointia.

Vastalaitettu
Neljä päivää
Kahdeksan päivää

Kuvista näkee, kuinka suuri merkitys harjaustekniikalla on. Asiakkaan tulisi siis hallita taidokas harjaus myös kotona, ylläpitääkseen ihannetulosta.

Kerli puhuikin käsittelyn aikana erilaisista videoista, joita netistä löytää kulmakarvojen muotoonharjauksesta. Sarjassamme asioita, joista tämä kauneuden alan ihminen ei ollut aiemmin kuullutkaan..! :D (No, mä olen eri kauneuden alalla..! 😅)

En usko, että minusta on pikkutarkkojen harjaustekniikoiden opettelijaksi, kun nimenomaan haluaisin välttää vaivaa kulmakarvojen laitossa.

Seuraan kulmien kehitystä ja raportoin jälleen kun se on ajankohtaista :)

Toistaiseksi olen nyt ensimmäisen viikon jälkeen tyytyväinen, vaikka puolet muhkeudesta onkin kadonnut. Ovat nämä kutenkin yhä huomattavasti paremmat kuin omat, laittamattomat kulmakarvani. Itse asiassa oikein hyvän näköiset juuri nyt.

Kerlin tekemän supertuuhean harjauksen kaltainen look ei ole se, mitä tavoittelen arkipäivääni, vaikka taidokkaan muotoilun tulos olikin makea! 👌

Oli kiinnostavaa nähdä, että sellainen on mahdollinen näilläkin haivenilla. Mutta arkiseen peilikuvaani tavoittelen ”vähemmän viimeistellyn” näköisiä kulmakarvoja jotka kehystävät kasvoni luonnollisesti ja ryhdistävät ilmettä. Nyt viikko käsittelyn jälkeen tulos on kutakuinkin sellainen 👍

Jos laminoinnin tulos pysyy tavallista kotikestovärjäystä parempana neljä viikkoa, tai ehkä kolmekin, niin olen kyllä valmis ja kiinnostunut ottamaan käsittelyn uudelleen. Ehdottomasti.

Millaisia kokemuksia teillä on laminoinnin kestosta?

(”Mikä laminointi?” Lue täältä!)

Kommentit (8)
  1. Minusta sinä näytät paremmalta luonnollisten kulmakarvojesi kera. :) Tuosta tänhetkisestä kulmakarvamuodista tulee mieleen muppet-hahmo jolla on mustat teippikulmakarvat jotka irtoilevat… Tummat ja tuuheat karvat näyttävät hyviltä niillä joille ne kasvavat luonnostaan, sabluunalla tehdyt kulmat eivät mätsää monenkaan käyttäjän kasvonpiirteisiin. Tosin tänhetkinen kauneusihanne tuntuu olevan mahdollisimman keinotekoinen contourin, irtoripsien, huulienturvotuspistojen, yli huulen rajojen piirrettyjen rajausten jne kanssa että sikäli kulmakarvamuoti on vain luonnollinen jatkumo. Itse ajattelin nauttia luomukasvoista ja -karvoista vielä vanhempanakin kun keinotekoiset käsittelyt eivät ole ihoa ja kasvojen lihaksia lörpähdyttäneet ja ripset kadonneet ripsiliimojen kera…

    1. No olipas kiva kommentti. :D On ihan okei tykätä eri tyylistä kuin valtavirta, mutta nämä on subjektiivisia kokemuksia. Antaa niidenkin olla omia itsejään ja laittautua miten tykkäävät, joille luonnollisuus ei ole tärkeintä. :) Vahvastakin meikistä kun on aika pitkä matka pysyviä muutoksia aiheuttaviin toimenpiteisiin.

  2. Edelleen upeat kyllä ovat kaikesta huolimatta. :) mulla on viikon päästä viikonloppuna kans laminointiaika, saa nähdä mikä on oma kesto. Itseäni kyl kiinnostaa noi harjaustekniikat! Millasethan välineet siihen kuuluu olla🤔

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *