Lakritsia Axe-miehelle

Juuri tuossa lempeästi ”parjasin” mieheni Axe-suihkugeelejä, ja mahdollisesti jonain vihjeen tapaisena NHS Oy:ltä lähetettiin meille kokeiluun BornToBio-luonnonkosmetiikkasarjan MIES-suihkugeeli. Lakritsin tuoksuinen sellainen.

Siinähän se.

Toiveikkaasti odotin miehen palautetta suihkun jälkeen. Aiemminhan mies on tyrmännyt lähes kaikki hänelle testiin ujutetut luonnon tuotteet. Ja….. ei. Ei irronnut positiivista sanottavaa tälläkään kertaa.

Ei kuulema vaahtoa kunnolla ja tuotteessa tuoksuu liikaa anis josta mies ei tykkää.

*huokaus*

Kokeilin suihkugeeliä myös itse, ja olin jälleen kerran eri mieltä. (Aiemmin olimme täysin vastakkaista mieltä K Pour Kariten piparmintun tuoksuisesta suihkugeelistä, joka on edelleen ehkä parhaita ja koukuttavimpia suihkutuoksuja minun mielestäni.)

Minusta BornToBion lakritsin tuoksu on varsin mieto ja herkullinen, eikä anis minua häirinnyt. Tuskin edes havaitsin sitä. Ja toisin kuin mies, minä käytän puhdistautumiseen sientä, ja sienen kanssa tämäkin suihkugeeli kyllä vaahtoaa yhtä runsaasti kuin mikä tahansa muukin.

Ai niin. Pakko jakaa vielä tämä teidän kanssa.

Hyödynsimme Lapin vaelluksella Pältsanin erätuvan saunamahdollisuutta. Saunaan astuessamme mies totesi hymyillen, ”Axe-mies teki paluun tunturissakin.”

Sillä mitäpä muutakaan Pältsanin saunan nurkasta löytyi kuin – Axe-suihkugeeli. :)

Minua huvitti erityisesti Anti-Hangover-tuoksu luonnon keskellä. Saattaahan sitä patikassakin joutua krapulaa parantelemaan….

Näköjään marketin For Men -tuotteet ovat ylivoimaisia myös sivupalkin kyselyn mukaan. 49% lukijoiden miehistä peseytyy Axella, Palmolivellä, Rexonalla tai vastaavalla. 36 tyyppiä käyttää vain pelkkää vettä. Lähteekö sillä tosiaan kaikki lika ja hiki…?

Kommentit (24)
 1. Jos olisit siirtänyt nuo miehelläsi testaamat suihkusaippuat Axe-pulloon, olisivatkohan menneet eri lailla kaupaksi? ;)

  Mökillä olen kyllä luonnonkosmetiikan kanssa ehdoton. Järkytyin kun näin miehen veljien pesevän itsensä järvessä Rexonalla. Nyt pidän huolen, että hyllystä löytyy aina biohajoavia tuotteita. Nyt muutkin mökin käyttäjät olivat itse osanneet ostaa sinne Herbinan biohajoavaa. :)

  Itse kuulun heihin, jotka eivät käytä suihkusaippuaa kuin hyvin satunnaisesti. Yhden purkin tuhoamiseen mulla menee pari vuotta… Suihkusaippuat kuuluvat mielestäni samaan turhakekategoriaan, johon sinäkin muistaakseni laitat kasvovedet. Niiden käytössä en huomaa muuta eroa kuin että iho kuivuu nopeammin ja rasvaa tarvitsee enemmän.
  Hiki lähtee kyllä ilmankin ja harvoin sitä oikeasti on iho suorastaan likainen. Toki ihmiset hikoilevat eri tavoin.

  1. Minä olen kyllä useinkin niin likainen, että suihkusaippua on ehdoton. Samoin mies. Aika lailla joka päivä pesen kasvoni ihan puhdistustuotteella ennen töistä kotiin lähtöä, koska muuten kasvot olisivat monta astetta tummemmat kuin normaalisti, ihan vain liasta johtuen. Naisia on ehkä vähemmän töissä sellaisella alalla jossa tällä tavalla likaantuu, mutta miehisillä aloilla aika normaalia.

 2. Pakko tunnustaa, etten kyllä tajua kuka aikuinen mies (tai oikeastaan nainenkaan) haluaisi tuoksua lakritsalta? :D

  Mutta joo. Täälläkin on Axe-mies :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *