Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lakkatuskaa, unia ja sinistä rajausta

Mä en tykkää yhtään kynsien lakkaamisesta. Näin on. Rakastan lakattuja kynsiä, ja mulla on lakkaa koko ajan, mutta en voi sietää itse lakkausoperaatiota. Vaikka kuinka olisi pikakuivattavaa päällyslakkaa, kuluu lakkaukseen yhteensä vähintään tunti, ja sitten pitää vielä varoa kynsiä vähintään toinen tunti. Etenkin nyt kun mun Poshen pikakuivattaja on lopussa. Ostin tilalle inm:n Out The Door -kuivattajaa, ja sen kanssa ei kyllä todellakaan ehdi ”ovesta ulos” lakkauksen jälkeen. Nytkin istun tässä hampat irvessä odottamassa että Misan Grass Is Greener On My Side -lakkaus kuivuisi että voin lähteä kuntosalille. Aaargh! (Käytän näppiksen naputteluun kynsiviilaa…)

* * *

Näin muuten viime yönä unta Charming Nailsista. Me ei olla tavattu irl mutta tunnetaan toisemme netin kautta. Unessa olin käymässä Charming Nailsin luona ja keskustelimme – yllätys yllätys – kynsistä. Kerroin että vihaan lakan vaihtamista ja ihmettelin kuinka CN jaksaakaan näpertää uuden lakan koristeineen lähes jokainen päivä. CN vain kohautti olkapäitään ja sanoi että se on elämäntapa. Pyysin häntä opettamaan minulle ”pikalakkauksen” salat, mitä se sitten ikinä onkaan… ^_^ Mutta oli kiva tavata, Nails! Olisin varsin iloinen jos sä voisit hoitaa mun lakkaukset joka kerta….
Ennenkuin lähden polkemaan salia kohden, tässä vielä kelta/oranssi/pinkki + Oceanic -meikkikuva.


Meikkiin käytetty:
* IsaDora Delirious (keltainen sisänurkassa)
* Mad Minerals Trust Fund (oranssi keskellä)
* Mad Minerals Hot Stuff (pinkki uloimpana luomella)
* Revlon Frosty White (kulmaluulla)
* Indelible Gel Eyeliner Oceanic (rajauksena)

Kommentit (9)

 1. muumi_otus

  Minä pidän lakkausoperaatiosta vähintään yhtä paljon kuin lakatuista kynsistä. Kynnet voi lakata siinä sivussa kun opiskelee, katsoo telkkaria tai on koneella tai muuta sellaista missä ei turmele kynsiä. Ihan hyvin voi näppistä käyttää vaikka on lakka vielä märkää. :)

 2. Blushing

  Hei milläs siveltimellä oot levittänyt tuon Indeliblen? Oon todella kateellinen sun rajaustaidoille! :D

  Mä lakkaan itse kynnet 1-3 päivän välein eikä se tunnu mitenkään isolta vaivalta :) Se on sellainen rauhoittumis- ja rentoutumishetki. Vaikka ei siihen mun mielestä mene kauaa kun nykyisin on käytössä pikakuivattajat. Tietty sitten jos alkaa räpeltää koristuksia niin aikaa menee.
  Kynsien lakkaus on samalla tavalla niitä päivän pieniä kohokohtia kuin aamuinen meikkauskin, arjen ylellisyyksiä ;)

 3. Nea/ Fashioned in Finland

  Minäkin tykkään lakkaamisesta, jopa enemmän kuin niistä lakatuista kynsistä ;D Strategisesti lakkaan aina lasten nukkumaanmenoaikaan, jolloin voin laittaa miehen avustamaan lapsia iltatoimissa. *heh*

  Ihana tuo meikki, jestas!

 4. Charming nails

  Kiitos, unissasi oli oikein hauska tavata :D
  Nykyään kyllä olen lähemmäs joka päivä vaihtanut lakat. Jos en jostain lakkauksesta tykkää, en voi sietää sitä silmissäni ja vaihdan lakat pois. Joskus saatan pitää jotain lakkaa vain pari tuntia.
  Joskus harmittaa vaihtaa lakat jos lakkaus on ihana mutta en viihdy samoissa lakoissa montaa päivää.

  Mutta siis meikki on ihana ja jos tulet kylään niin koristelen sun kynnet ilomielin ja opetan "pikalakkausta" ja lakkauksen niksit jotta ei tarvitse odotella kuivamista ;P

 5. Inkivääri

  Blushing – en itse asiassa muista mitä sivellintä käytin tuohon rajaukseen, mutta kaiken järjen mukaan sen on pakko olla MAC 210 koska mulla ei ole muita rajaussiveltimiä mukana. Tai odotas, on mulla TBS:n Lipstick/Concealer-sivellin jota myös käytän rajauksiin, ja sillä olenkin todennäköisesti tehnyt ainakin tuon sisärajauksen.

  210:llä oli muuten alussa vaikeaa tehdä tuota siipihommelia, koska sivellin oli niin jäykkä että en saanut sillä haluamaani muotoa. Nyttemmin se on pesuissa pehmentynyt ja taipuu mihin haluan..! ^__^ Tosin kiinteämpi iho silmäkulmissa auttaisi kaikkein parhaiten rajausten onnistumiseen…. Voin luvata että en todellakaan saa ulkonurkasta joka kerta noin hallittua ja terävää. Ihon poimut pitävät siitä huolen.

  Charming Nails – it's a date, then! ;)

 6. Beauty Babe

  Mua ei lakkaaminen haittaa yhtään kun on Poshen pikakuivattava apuna (inm:n out the door ei toiminut mullakaan yhtä hyvin kuin Poshe), lakkaan kynnet nykyään 1-2 päivän välein. Eihän noita kaikkia lakkoja ehtisi toisaalta käyttääkään mitä on kertynyt ellei lakkaisi kynsiä usein.

  Upea meikki jälleen kerran sulla ja Blushingin tavoin olen toistuvasti kade sun rajauksille, jotka on aina niin hyvin tehdyt. :)

 7. milipili

  Mää tykkään inm out the doorista enemmän kuin Poshesta ja ei mene mömmöksikään niin äkkiä. Mulla kyllä kuivuu lakat aika äkkiä. Kohta alkaakin lakkaamattomat päivät, mulla on kyl geelit vielä että jotain laitan, mutta iloiset värit vkolla ovat historiaa, buu töihin pitää mennä!!

  Nätti meikki.

 8. Anonymous

  aivan ihana meikki! tosi rohkea, mutta toimiva väriyhdistelmä :)

 9. Sikri

  Todella, todella kaunis!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.