Lakkatuskaa, unia ja sinistä rajausta

Mä en tykkää yhtään kynsien lakkaamisesta. Näin on. Rakastan lakattuja kynsiä, ja mulla on lakkaa koko ajan, mutta en voi sietää itse lakkausoperaatiota. Vaikka kuinka olisi pikakuivattavaa päällyslakkaa, kuluu lakkaukseen yhteensä vähintään tunti, ja sitten pitää vielä varoa kynsiä vähintään toinen tunti. Etenkin nyt kun mun Poshen pikakuivattaja on lopussa. Ostin tilalle inm:n Out The Door -kuivattajaa, ja sen kanssa ei kyllä todellakaan ehdi ”ovesta ulos” lakkauksen jälkeen. Nytkin istun tässä hampat irvessä odottamassa että Misan Grass Is Greener On My Side -lakkaus kuivuisi että voin lähteä kuntosalille. Aaargh! (Käytän näppiksen naputteluun kynsiviilaa…)

* * *

Näin muuten viime yönä unta Charming Nailsista. Me ei olla tavattu irl mutta tunnetaan toisemme netin kautta. Unessa olin käymässä Charming Nailsin luona ja keskustelimme – yllätys yllätys – kynsistä. Kerroin että vihaan lakan vaihtamista ja ihmettelin kuinka CN jaksaakaan näpertää uuden lakan koristeineen lähes jokainen päivä. CN vain kohautti olkapäitään ja sanoi että se on elämäntapa. Pyysin häntä opettamaan minulle ”pikalakkauksen” salat, mitä se sitten ikinä onkaan… ^_^ Mutta oli kiva tavata, Nails! Olisin varsin iloinen jos sä voisit hoitaa mun lakkaukset joka kerta….
Ennenkuin lähden polkemaan salia kohden, tässä vielä kelta/oranssi/pinkki + Oceanic -meikkikuva.


Meikkiin käytetty:
* IsaDora Delirious (keltainen sisänurkassa)
* Mad Minerals Trust Fund (oranssi keskellä)
* Mad Minerals Hot Stuff (pinkki uloimpana luomella)
* Revlon Frosty White (kulmaluulla)
* Indelible Gel Eyeliner Oceanic (rajauksena)

Kommentit (9)
  1. Minä pidän lakkausoperaatiosta vähintään yhtä paljon kuin lakatuista kynsistä. Kynnet voi lakata siinä sivussa kun opiskelee, katsoo telkkaria tai on koneella tai muuta sellaista missä ei turmele kynsiä. Ihan hyvin voi näppistä käyttää vaikka on lakka vielä märkää. :)

  2. Hei milläs siveltimellä oot levittänyt tuon Indeliblen? Oon todella kateellinen sun rajaustaidoille! :D

    Mä lakkaan itse kynnet 1-3 päivän välein eikä se tunnu mitenkään isolta vaivalta :) Se on sellainen rauhoittumis- ja rentoutumishetki. Vaikka ei siihen mun mielestä mene kauaa kun nykyisin on käytössä pikakuivattajat. Tietty sitten jos alkaa räpeltää koristuksia niin aikaa menee.
    Kynsien lakkaus on samalla tavalla niitä päivän pieniä kohokohtia kuin aamuinen meikkauskin, arjen ylellisyyksiä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *