Karkkipäivä
Karkkipäivä

Laatuvoiteita kaupan

Töiden kautta siunaantuu purkkia ja purnukkaa, enkä millään ehdi käyttää kaikkea itse. Tällä hetkellä sitäpaitsi käytän pelkästään luonnonkosmetiikkaa, joten en edes harkinnut näiden voiteiden korkkaamista.

Voisin siis myydä nämä pois. Voiteet ovat tuoretta tavaraa, saatu tämän kevään aikana.

Edit. No nyt on kyllä pakko lisätä että HUHHUH noita teidän kommentteja. Olen tienannut nämä voiteet omalla päivätyölläni, myyntikilpailuiden palkkiona, ja kommenteissa ilmaistaan että mä rahastan nyt lukijoitani myymällä nämä, ja että mun olisi pitänyt antaa nämä teille ilmaiseksi??? Ei ole todellista. Miettikääs nyt vähän mitä sanotte. En katsonut tähdelliseksi lisätä alkuperäiseen tekstiin tietoa myyntikilpailuista, koska ei tullut mieleenkään että joku luulisi näitä näytekappaleiksi tai blogin kautta saaduiksi lahjuksiksi. Ikävää että osa lukijoista oli valmis uskomaan mun voivan toimia niin epäasiallisesti.

Mä olen tehnyt töitä saadakseni nämä tuotteet, mutta en tee niillä mitään. Voin siis yhtä hyvin myydä tai antaa ne pois. Mutta miksi ihmeessä blogin kautta myyminen olisi jotenkin paheksuttavaa? Olisin yhtä hyvin voinut viedä nämä kirpparille tai laittaa Huutonettiin.

KAIKKI TUOTTEET MYYTY. Kiitokset mielenkiinnosta, mukavaa että putelit pääsivät parempiin koteihin! :)

Kommentit (128)

 1. Ciancia

  Inhottavaa, että ihmiset lyttää kivan idean tuolla tavalla. Toivottavasti kaikista inhottavista kommenteista huolimatta voisit joskus tulevaisuudessakin laittaa jotain työsi kautta saatuja, ihania tuotteita tänne myyntiin :)

 2. reissuLene

  Hassua. Jos olisit ahne ihminen olisit nimenomaan myynyt tuoteet huutonetissä, koska siellä olisit saanut paremman hinnan. Nyt annoit vakilukijoillesi edun ostaa nämä ilman hintakilpailua.
  Muotibloggaajia usein pyydetään myymään tuotteen blogissa jotta kaikilla lukijoilla olisi mahdollisuus ostaa, ilman että vain samalla paikkakunnalla asuvat hyötyvät (ja huutonetissä hinnat voi kohota).
  Ja tosiaan. Mitähän iloa arvonnasta olisi ollut kun tuotteet tuskin sopii kaikille lukijoille…? ja jotkut osallistuvat vain koska on mukava voittaa jotain hienoa :D (ihan kuin ei olisi jo itsellä sitä tavaraa tarpeeksi)

  Multa kerran kysyttiin että onko se sulta pois jos joku toinen saa jotain ilmaiseksi tai jonkun edun. Olen usein pohtinut tätä että onko multa pois jos toiset saa. Usein se ei ole multa pois ja siksipä on turha kiehua kateudesta jos toiset saa jotakin blogin kautta ilmaiseksi :D

  Kovasti tsemppiä ja nautinnollista kesää !

 3. Lucy S

  Laitanpa lusikkani soopaan minäkin… Luin tämän voidemyyntipostauksen ennen kuin siihen oli julkaistu ensimmäistäkään kommenttia ja en tiennyt tästä megakohusta ennen kuin tulin tänne jälleen tuossa muutama minuutti sitten. Lukiessani postausta ensimmäistä kertaa minulle ei sitten mitenkään tullut mieleen että Sanni myisi täällä jotain ilmaislahjoja supervoittojen toivossa. Ihmettelenkin nyt täällä, miten jotkut voivat olla niin kieroon kasvaneita pskoja että ihan ensimmäisenä ajattelevat jotain tuollaista ja käyvät verbaalisesti kimppuun ilmaislahjavaatimuksineen päivineen!!

  Sanalla sanoen: uskomatonta. Tsemppiä sinulle, Sanni, älä välitä vajakeista ja jatka mahtavan blogisi pitämistä. :)

 4. Nimetön

  Outoja kommentteja alussa. Sulla on ihan mun lemppari blogi. Mä vaikka maksan jäsenmaksun kunhan saan lukea tätä. Mieluummin perun naisten/meikki lehtien tilauksen ja tilaan tätä sun blogia samalla hinnalla.
  Ihanaa kesää!

  • Sanni

   Voi ei, tää oli ehkä ihan paras kommentti! Kiitos nimetön! :)

 5. Hahahaa!

  Hahaaahaaa! Sallikaa mun nauraa noille rahastus-kommenteille.

  Totta kai blogissaan saa myydä itselleen tarpeetonta tavaraa. Täydellinen väylä siihen. Eikä tuotteiden alkuperällä ole mitään merkitystä. Esim. Jos ostan huutonetistä pöydän, ei kyllä ihan ensimmäisenä tule mieleen että, hmmm..Onkohan myyjä nyt rahastamasssa minua..saanut pöydän ilmaiseksi ja myy sen nyt minulle..Hei haloo!!!

 6. olivia

  Voi stackars Sanni! Harmittaa sun puolesta noi typerät kommentit :(

  …mutta ei anneta sen häiritä ja jatketaan me kohta keski-ikäiset leikkimistä värikkäillä meikeillä ;)

 7. Minna

  Moi!
  Älä välitä kenestäkään tollasista, kateellisesta p-jauhajista. Ihmiset menkää itteenne ja hankkikaa oma elämä, ettei tarvi tulla nettiin nimimerkin taakse kiusaamaan bloggaajia!

 8. Velma

  Myy toiset bloggaajatkin esim. vaatteitaan (joskus käyttämätömiäkin) ”kirppisblogeissaan” eikä siitä kukaan valita. Ei sun ole pakko lukijoita palkita mitenkään.

 9. Lotta

  Mun mielestä tää oli tosi hyvä idea ja olis kiva jos kauppaisit lisää jotain, kun itse nyt vasta havahduin !

 10. Suvi

  Ei voi ymmärtää tollasia immeisiä, mikä ihmeen ”motiivi” tuossa päänaukomisessa on? antaisit kaikki kalliit putelisi ja purnukkasit heille?? siitä se vasta nurina syntyiski. Jatka samaan malliin ja me ahkerat lukijat toivottavasti pysytään asiallisina :)

  Blogisi on muuten ylivoimaisesti paras!

 11. Alina

  Voi kauheeta! Menin ihan sanattomaksi lukiessani tätä. Sama asia kuin se, että blogisi lukijat alkaisivat vaatimaan sinun rahojasi itselleen, siis sitä rahaa, minkä saat rehellistä työtä tekemällä. Huhhuh.

  Itse jos olisin tämän blogin pitäjä, niin olisin kiusallakseni tehnyt toisenkin postauksen ja myynyt vain enemmän tavaraa!!

  Jatka samaan malliin. Vaikutat todella mukavalta ja taitavalta ihmiseltä! Oikealle alalle olet päätynyt :)

 12. Krista

  kateus se on mikä kalvaa näitäkin.

  yhyy kaikki mulle nyt heti !!1

  kasvakaa :-) niin tekin tajuatte miten tää maailma liikkuu.

 13. Tiia

  Mun on kyllä nyt pakko kommentoida, että olen sinuun hyvin pettynyt. Tulin Ahvenanmaalle saakka sinua tapaamaan, enkä edes saanut lahjaksi sataa kiloa ilmaista kosmetiikkaa…:D

  (Olen palannut yövuoroon, varmaan arvasitkin;))

  Ei kun siis, mikä ihme ihmisiä vaivaa?!

  • Sanni

   Hui jessus Tiia, arvaa säikähdinkö ehdin niin että sydän hyppäsi kurkkuun…!!! :D WordPressin hallintapaneelin oletusnäykämässä näkyy ensin vain viimeisten kommenttien ensimmäinen rivi, ja kun lukee tuon sun kommentin ekan rivin niin joukki ei vielä paljastu….! Oikeesti säikähdin siis kunnolla että mitä olen mennyt tekemään kun Tiia on loukkaantunut noin ja suunnilleen kädet tärisi kun klikkasin koko kommenttia näkyviin.

   Nyt jos pulssi vaikka jo tasaantuisi…! ^_^

   Tulin muuten juuri Helsingin reissusta yölaivalla, siksi koneen ääressä tähän aikaan. :)

   Hei, unohdin kokonaan kiittää sinua siitä Lily Lolosta jonka olit jättänyt minulle tänne! <3 Kiitos tosi paljon!

   Ja P.S. Eiköhän sullekin jotain kosmetiikkaa lahjaksi löydy kun seuraavan kerran nähdään ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.