Kysy kemistiltä!

Heippa nassukat!

Pääsen tämän viikon keskiviikkona haastattelemaan Sim Sensitiven kosmetiikkakemistiä, ja ajattelin että teillä voisi varmaan olla kysymys jos toinenkin hänelle. :) Luonnollisestikaan en jokaista pysty/ehdi hänelle esittämään, mutta joitain kiinnostavimpia valitsen mukaan haastatteluun.

Kemisti_

Eli eipä muuta kuin mietintämyssyt päähän! :) Mitä olet aina halunnut kysyä kosmetiikkakemistiltä? Onko jokin ainesosiin liittyvä asia askarruttanut mieltäsi? Kosmetiikkakemistejä ei suoranaisesti kasva puissa (harmi vain kun en voi hankkia omaa taskukemistiä vastailemaan päivittäisiin kysymyksiini ^_^) joten olen erittäin innoissani tästä tilaisuudesta.

Voitte jättää kysymyksiänne tiistai-iltaan 11.6. klo 20 mennessä.

* * *

P.S. Aivan eri asiaan liittyen – käykääpä lukemassa White Trash Disease -Natan hyvä keskustelunherättelijä koskien blogimainonnan tulevaa säännöstöä. Nata kirjoitti aika lailla kaiken mitä itsekin asiasta ajattelen (tosin WTD-tyyliin huomattavasti särmikkäämmin ;)). Olen itsekin aiemmin kirjoittanut mainostuksesta ja kysynyt, miten te Karkkipäivän lukijat haluaisitte blogin kautta testiin saadut tuotteet merkittävän postauksiin. Ja te olitte sitä mieltä, että ilmaisen PR-mielessä minulle lähetettyjen tuotteiden alkuperän tarpeeksi selkeästi.

Olen sitä mieltä, että yhtenäinen toimintamalli blogien yhteydessä toteutettavaan mainontaan on ehdottoman hyvä juttu, mutta ei tuossa blogin visuaalisuutta ja persoonallista kirjallista ulosantia ”amputoivassa” muodossa mitä tämänhetkinen luonnos ehdottaa.

Kuva täältä. Tom Grill/Getty Images.

Kommentit (26)
  1. ois ihan kiva saada lääkärin lisäksi alaan erikoistuneelta kosmetiikkakemistiltä mielipide raskauden aikaisesta kosmetiikasta. eli, onko siitä haittaa, ja jos on, niin mistä? parabeenit jo tiedän, mutta onko ne vain myytti? samalla voisi mielellään kysäistä myös, onko jostain kosmetiikasta haittaa pienille lapsille. tällä tarkoitan nyt sitä, kun oon välillä reissussa rasvaillut mun poikani ihoa jollain ei-apteekkituotteella, mutta herkän ihon tuotteilla kuitenkin, että onko siitä haittaa? :) kiitos jo etukäteen!

    p.s. esim. aqualan l -voiteessa on vaikka kuinka montaa eri parabeeniä, joten vähän ihmetyttää se, että niistä saarnataan, mutta esim. äitiyspakkauksen erisan-rasvassakin on parabeenejä. me so confused.

  2. Jee kuulostaa mielenkiintoiselta postaukselta! :) Kysymykseni:

    Millaista koulutusta kosmetiikkakemistiltä vaaditaan? Käykö esimerkiksi biokemia?

    1. Meinasin kysyä ihan samaa! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *