Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kynsilakkanamia

Tänään haluan esitellä teille kynsilakkojani, joita ei kylläkään kovin montaa ole. Mutta pullot näyttävät kuvissa niin kauniilta…
Olin oikeastaan kunnon kynsifriikki jo kauan ennenkuin pimahdin luomiväreihin, mutta sittemmin kynsifriikkeys on laimentunut ihan ”tavalliseksi lakkailuksi”. En siis hamstraa kynsilakkoja enkä omista mitään kynsien koristeluvälineitä. Entisellä kynsifriikkeydelläni tarkoitan sitä, että kynsien kasvatus oli minulle harrastus ja annoin kynsien kasvaa niin pitkiksi kuin vaan mahdollista. Pisin kynteni saavutti kuuden sentin mitan, kunnes katkesi nujakoidessani pikkusiskon kanssa. [Aaaargh!] Nykyään pidän kynteni korkeintaan sentin mittaisina.

China Glazen kynsilakat ovat suosikkejani. Tästä kuvasta jäi näköjään puuttumaan vihreä L8RG8R ja koralli Bare If You Dare, koska olin juuri lakannut niillä kynteni ja ne olivat toisessa huoneessa.
Harrastan välillä tällaisia kaksivärilakkauksia. Tässä Bare If You Daren ja L8RG8R:n päällä Goshin Rainbow. Rainbow’n lastujen kimallus ei kyennyt tallentumaan kuviin, murr.

Goshin kynsilakat ovat suhteellisen uusi tuttavuus, mutta olen kyllä oikein tyytyväinen näihin. Tuntuu vaan inhottavalta maksaa näistä se ”peräti” 7€ kaupassa kun on tottunut muuten tilaamaan lakat netistä parin euron hintaan.


Tämän kauniin sinisen lakan ostin hiljattain Barcelonasta. Se on u-p-e-a.


OPIn lakkoja mulla on vasta neljä. Kaikki neljä ovat kyllä myös suosikkejani, etenkin Parlez-Vous Opi on käsittämättömän ihana murrettu violetti. Sävystä tulee mieleen mustikkamaito.

(Kappas, Kiko tunki sitten tähänkin kuvaan mukaan.) Manhattan-lakkani ovat toooodella vanhoja, olen ostanut nuo kaksi vihreää Budapestistä vuonna 2001, ja sininen on oikeasti 90-luvun puolesta välistä…. Ja kyllä, se toimii edelleen! Ei ole edes ohennetta tarvinnut käyttää.

Revlonin lakat olivat varmaan 10 vuotta suosikkejani ja mulla oli niitä lukuisia. Nyt on enää nämä jäljellä. Very Currant on mielestäni yksi kaikkien aikojen kauneimpia lakkoja.
Very Currant
Bonuksena kuva kynsistäni vuodelta 2001. Kuvan laatu on huono koska se on kuva vanhasta valokuvasta. Vasen nimetön oli tässä saavuttamassa sitä kuuden sentin ennätysmittaa. Huomatkaa spiraalimuoto! (No, voiko sitä olla huomaamatta….)

Kommentit (2)

  1. Sagu

    Melkoinen kynsi kyllä tuossa alimmassa kuvassa, melkein pelottavan näköinen! :D
    Ihan mukavasti sulla näkyy noita lakkoja olevan, vaikka et niitä hamstraakaan. Ihan mielelläni ottaisin edes tuollaisen kokoelman… ;)

    Bare If You Dare näyttää kyllä ihanalta tuossa kuvassa!

  2. milipili

    Bare If You Dare on mennyt multa täysi ohi, onpa kaunis lakka!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.