Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kynsilakka kuivaksi silikoni-spraylla

Kai tällaisiakin on ollut jo pitkään – mutta minä kuulin suihke-muotoisesta kynsilakan pikakuivattajasta vasta viime syksynä jolloin sain sellaisen testiin.

Onko pikakuivattava spray monelle tuttu?

NailSpray

Itse olen kynsilakan pikakuivattajien suurkuluttaja. Vähän samaan tyyliin kuin kuivashampoita ja silmämeikinpoistoainetta, niitä kuluu todella paljon. Lakka kuivuu minulla aina tosi hitaasti, oikeastaan merkistä riippumatta. Ainoan poikkeuksen muodostavat neon-lakat, kai niiden koostumuksessa on jotain joka saa ne kuivumaan välittömästi. Jaksan aina ihmetellä ja ihastella esimerkiksi Charming Nailsin jokailtaista lakkausrutiinia – huh, mä en jaksaisi ikinä..! Kun aina pitää varata vähintään puolitoista tuntia sellaista aikaa, jolloin ei käytännössä voi tehdä mitään.

Pikakuivattaja helpottaa, vaikka ei sekään tietenkään lakkausta läpikuivata. Minulla on joskus mennyt kuivattajallakin käsitelty lakkaus ruttuun iltapäivällä, vielä joku kuusi tuntia lakkaamistoimenpiteen jälkeen…! Ilman pikakuivattajaa joutuisin odottamaan varmaan kolmekin tuntia ennenkuin voisi kaivaa jotain käsilaukusta. En käsitä miten joillain lakat kuivuvat puoleen tuntiin…

Suihkemuotoisen pikakuivattajan vaikuttava ainesosa on – – yllätys, silikoni. Tässä ihan uusi yhteys jossa kohtaan silikoniyhdisteen.

Spray’ta neuvotaan suihkauttamaan 30 cm:n etäisyydeltä. Se muodostaa kynsien – ja sormien – päälle öljyisen kalvon. Taisin ensimmäisillä kerroilla suihkuttaa liian läheltä, sillä kalvo oli todella märkä ja kuivui hitaasti. Lisäksi sormien iho jäi ihan öljyiseksi. (Incissä on myös dicaprylyl-karbonaattia, rasvamaista ainetta.)

NailSpray_kynnet

Kuvassa kynsi-spray kuivumisvaiheessa.

Sittemmin opin annostelemaan suihketta oikein ja suihkuttamaan kauempaa. Käsittely on todella nopea ja tulos vastaavanlainen kuin perinteisellä pikakuivattajalla;  kuivuu nopeasti ja kynsille jää samanlainen, kolhuja kestävä sileä kalvo.

Täytyy sanoa, että edelleen ihmettelen, miten tuotteen teknologia oikein toimii. Tuotteessa on vain ponneaineita ja niiden lisäksi haihtuvaa silikonia (cyclopentasiloxane) ja dicaprylyl-karbonaattia (anteeksi huono suomennos, estenomit, saatte korjata ;)). Miten näistä aineista jää kynnelle pysyvä kalvo..? Jos cyclopentasiloxane haihtuu ja dicaprylyl-karbonaatti on rasvaa..?

Kynsillä muuten viime viikon meikkipostauksessa näkynyt China Glazen Peachy Keen.

Nail Spray’ta saa Gina Tricotista.

*

Tässä vielä tämän päivän ”Taistelu harmautta vastaan” -meikki:

Meikki_tiistai030315

Olen nyt ollut ihan old school -linjoilla meikkauksissa. Tämäkin yksi vanhoja, jo aiemmin blogissakin nähtyjä lempparilookkejani; vihreää ja sinistä. Tällä kertaa yhdistettynä kupariseen alaluomen rajaukseen.

Poskilla Idunin Lingon-poskipunaa ja huulilla Idunin Cornelia-huulikiiltoa.

Meikki_tiistai030315_silmat

Silmämeikissä Pure Luxen mineraaliluomivärejä; koko luomella Seashore ja luomivaossa Shameless. Rajauksessa kahta sinistä; Sephoran Fancy Blue Eyeliner ja Indeliblen Oceanic Gel Eyeliner. Alaluomella Yves Rocherin rajauskynä sävyssä 06 Cuivre.

*

Huomenna olen muuten jälleen pääsemässä kiinnostavalle yritysvierailulle…. nimittäin Biodellyyn..! Tiedättekös mitä tämä muun muassa merkitsee? Pääsen vihdoin näkemään kaikki Lily Lolon meikit livenä…! Niiiin paljon hiplausta ja swatchausta tiedossa! :D

Meinasin aamulla junassa jatkaa noihin rahkakommentteihin vastailua… Kuka saattoi arvata että maitorahka herättäisi yhtäkkiä näin mielettömän vilkkaan keskustelun jossain blogissa – vähiten Karkkipäivässä..! :) Laktoosi-keskustelu on myös huisin kiinnostava, itsekin oppii uutta. :)

Kommentit (47)

 1. Iida

  Ei liity tähän aiheeseen, vaan tuohon rahkakeskusteluun. Oletko huomannut, että julkkiskokki Jyrki Sukulakin on jakanut rahkapostauksesi Facebookissa? Aika hurjaa, että se on paisunut niin isoksi keskusteluksi! :D

  • Sanni

   Joo, joku kertoi tuosta aiemmin proteiinirahka-kommenteissa :)

 2. Virve Vee

  En ole ainakaan kuullut ennen, että suihke itsessään voisi muodostaa kovaa lakkapintaa vastaavaa kalvoa, eikai noissa ole sellaisia ainesosiakaan? Eikös se kalvo syntyisi silloin myös iholle? Eikö noiden suihkeiden ideana ole, että suojaavat kynnen pinnan niin, että siitä tulee tavallaan liukkaampi eikä lakka ota kolhuja vastaan yhtä helposti kuivumista odotellessa (eli siksi silikonit)? Eli siinä missä normaalisti ohimennen jotakin hipaistessa kolhiintuisi niin nyt ei kolhiinnu samalla lailla, mutta suoranaisesti kuivumisnopeuteen ei vaikuta, eli ei tee lakan pinnasta yhtä nopeasti kolhiintumisenkestävää kuin kynsilakkamainen pikakuivattaja. Vai onko tässä joku ihan uusi teknologia nyt? :)

  • Sanni

   Eikö noiden suihkeiden ideana ole, että suojaavat kynnen pinnan niin, että siitä tulee tavallaan liukkaampi eikä lakka ota kolhuja vastaan yhtä helposti kuivumista odotellessa (eli siksi silikonit)?

   En mä vain tiedä :D Mutta tuntuu kirjoittamasi perusteella todennäköiseltä. Eihän sprayssa todellakaan ole mitään kuivuvaa, kovaa kalvoa aikaansaavaa ainesosaa.

   Muistan kun luin sun muinoin kirjoittaman jutun pikakuivattajista jossa taisit kertoa, ettei pikakuivattaja itse asiassa tosiaankaan kuivata lakkausta sen nopeammin, vaan muodostaa märän lakan päälle kalvon, joka ottaa ne kolhut vastaan ruttaantumatta, luoden näin illuusion kuivuneesta lakkauksesta.

   Mua kuitenkin hämmentää näiden kahden eri pikakuivattajatyypin samankaltainen tulos. Perinteisestä jää oikeasti konkreettinen, kova lakkakerros kynnen päälle. Mutta niin tuntuu jäävän suihkeestakin – siis lakkauksen pinta on erinäköinen (kiiltävämpi, tasaisempi) suihkekäsittelyllä kuin ilman. Jos ”pikakuivattavuus” perustuisi (tai siis täytyyhän sen perustua :D) rasvan ja silikonin luomaan, liukkaaseen kalvoon joka hetkellisesti toisi lakkaukselle pintaa suojaavan vaikutuksen, niin mikä selittää kynnen pintaan jäävän ”finishin” (aargh, keksikää tähän joku hyvä suomen kielinen sana ^_^)?

   Joku kynsilakkakemisti paikalle nyt heti selittämään :D

   • Copper

    ”Pikakuivattaja helpottaa, vaikka ei sekään tietenkään lakkausta läpikuivata. Minulla on joskus mennyt kuivattajallakin käsitelty lakkaus ruttuun iltapäivällä, vielä joku kuusi tuntia lakkaamistoimenpiteen jälkeen…! Ilman pikakuivattajaa joutuisin odottamaan varmaan kolmekin tuntia ennenkuin voisi kaivaa jotain käsilaukusta. En käsitä miten joillain lakat kuivuvat puoleen tuntiin…”

    Juuri tuosta kirjoittamastasi johtuen lakat saattavat ruttaantua pikakuivattajasta huolimatta. Kun se ei tosiaan kuivata jo kynnellä olevaa lakkaa, vaan luo lakan päälle uuden kerroksen, joka kuivuu nopeasti ja kestää ne kolhut. Eli jos lakka ruttaantuu, ei se johdu huonosta pikakuivattajasta – todennäköisesti se kerros on kuitenkin jotakuinkin vahingoittumaton, alemmat normaalilakkakerrokset vain menevät ruttuun.

    Itse lakkaan kynnet aina illalla viimeisenä ennen nukkumaanmenoa :) Käyn aina iltaisin suihkussa, ja menen tukka kosteana nukkumaan, joten sen ajan, joka menee tukan kuivatteluun pyyhkeen sisällä, käytän kynsien lakkaamiseen. Ja yöllä saavat kuivua rauhassa, kun ei käsillä öisin mitään tule tehtyä. Joskus menee silti ruttuun, mutta useimmiten kuitenkaan ei :)

 3. Maisa

  Postaukseen liittymättä jaettava päivän lukuvirhe: Lueskelin tänään artikkelia, jossa sivuttiin vähähiilisiä polttoaineita. Silmät käänsi koko ajan ”vähähiilarisiksi” polttoaineiksi.. :D On tullut liikaa vietettyä aikaa tässä blogissa!

  • Sanni

   :D XD

 4. Jonttu

  Eli Turkuun päin olet suuntaamassa? Eikö Biodellyn osoitteessa lue Turku. Ainakin silloin luki, kun sieltä olen viimeksi tilannut. :)

  • Sanni

   Turkuunpa Turkuun :)

 5. Miina

  Olen ihan samanlainen – lakat kuivuvat kynsissä tuskallisen hitaasti ja ruttautuvat vielä monen tunnin jälkeenkin… Esimerkiksi farkkujen nappia avatessa saa olla aina varovainen jos on lakannut kyntensä samana päivänä, jotenkin onnistun viimeistään nappiin tai vetoketjuun rouhaisemalla pilaamaan lakkauset. :S

  • Sanni

   Esimerkiksi farkkujen nappia avatessa saa olla aina varovainen jos on lakannut kyntensä samana päivänä, jotenkin onnistun viimeistään nappiin tai vetoketjuun rouhaisemalla pilaamaan lakkauset. :S

   Niin tuttua, niin tuttua…

 6. Samettitassu

  Eikai tämä ole vaarallista hengittää? Ei nyt äkkiseltään ainakaan kuvittelisi että olisi kun noin yksikertainen inc.

  • Sanni

   En osaa sanoa, tai siis en ainakaan usko, sillä muuten tuote tuskin olisi markkinoilla :)

 7. Heini L.

  Kaunis meikki! Olen salaa odotellut, että blogissa saataisiin taas nähdä mineraaliluomivärejä :) Juuri kevääseen ne sopivat.

  Itse olen vasta pääsemässä mineraaliluomivärien makuun, ja olenkin viime aikoina makustellut blogisi vanhoja mineraaliluomivärijuttuja. Lisäksi olen syynännyt verkkokaupoista Lily Lolon mineraaliluomivärivalikoimaa, ja hiljalleen alan olla valmis tilaamaan :) (Minulle ostamisen suunnittelu ja eri vaihtoehtojen punnitseminen on iso osa koko homman ilosta. Jokaista kosmetiikkatilausta pitää harkita pitkään, mielellään useita viikkoja… Hullua varmaan jonkun mielestä, mutta mä tykkään.)

  • Sanni

   Olen salaa odotellut, että blogissa saataisiin taas nähdä mineraaliluomivärejä :)

   :) :)

   Niitä on tulossa vielä lisää :D Tämä sota harmaata vastaan suorastaan vaatii niitä! :)

   Minulle ostamisen suunnittelu ja eri vaihtoehtojen punnitseminen on iso osa koko homman ilosta. Jokaista kosmetiikkatilausta pitää harkita pitkään, mielellään useita viikkoja… Hullua varmaan jonkun mielestä, mutta mä tykkään.

   Ei ole hullua yhtään, mä ainakin samaistun :)

 8. meow

  Aivan ihana silmämeikki! :)

  • Sanni

   Kiitos :)

 9. Charming Nails

  Tulipas nostalginen olo tuosta Pure Luxe meikistä! JK ajat tuli mieleen…
  Joka ilta ei ole aikaa hirmu monimutkaisiin…riippuu päivästä :) saatan kuivattaa kerroksia saunassa käynnin ajan tai lenkillä…mulla on omat rutiinit, siinä ne kynnet hoituu muitten hommien lomassa :) enkä käytä pikakuivattajaa aina ;)

  • Sanni

   saatan kuivattaa kerroksia saunassa käynnin ajan

   Whaaat??? :-o Sulla kuivuu kynnet löylyssä??

   On sulla kyllä ihan omalaatuiset kynnet CN :D

   • Charming nails

    Joo eilenkin lakkasin yhden kerroksen, annoin kuivaa hetken ja menin saunaan :) sitten kaikki hiustenlaitot saunan jälkeen yms. ja lakkaaminen jatkuu seuraavalla kerroksella :D kyllä ne kuivuu siinä sivussa kun ei kolhi ja tee jälkiä :)

    • Sanni

     Joo eilenkin lakkasin yhden kerroksen, annoin kuivaa hetken ja menin saunaan :)

     Ei hyvänen aika…! :D

 10. Noora

  Voi mikä ihana meikki!

  Itsekin olen pikakuivattajalakkojen suurkuluttaja, mutta sprayta en ole testannut. Koitko, että spray olisi helppokäyttöisempi tai muuten parempi kuin perinteiset pikakuivattajalakat vai suositko kokeilusta huolimatta jatkossa mieluummin perinteisiä versioita? :)

  • Sanni

   Kyllä mä tulen suosimaan jatkossa perinteistä versiota pelkästään siitä syystä, että siitä ei jää sormiin silikoniöljykalvoa. (Ja luulen perinteisten versioiden olevan riittoisampia.)

   Tuosta suihkeesta jää väkisin jonkinlainen rasvainen kerros ihoon, mikä ei varmaan monia haittaa, mutta minua se häiritsee – koska vietän kuivumisajan useimmiten koneella enkä halua öljyistä näppistä. Rasvakerroksen saa pois kokonaan vain pesemällä kädet (tai odottamalla, toki se kuluu/haihtuu ajan myötä), mutta eihän juuri käsiteltyjä kynsiä voi altistaa saippualle ja vesipesulle. :P

   Mutta muuten koin, että sain suihkeella ihan vastaavan tuloksen kuin lakkaversiolla – kiiltävän, tasaisen pinnan joka kuivuu kosketuksen ja pienet kolhut kestäväksi noin viidessä minuutissa.

   • Noora

    Kiitos vastauksesta :) Luulen, että itsekään en tuosta öljyisestä pinnasta tykkäisi, mutta ehkäpä silti täytyy joskus ihan kokeilemisen vuoksi ostaa joku vastaava tuote testiin.

 11. Nimetön

  Omat kynteni lakkaan noin 3-5 päivän välein, ja homma on todellakin alle puolessa tunnissa ohi :). Yksi kerros, minuutti-pari väliä, ja toisen kerroksen päälle Mavalan kuivattajaa, jonka voittanutta en ole löytänyt. Ja sanoisin että kahdessa minuutissa kosketuskuiva ja 5-10min kevyet kolhut kestävä pinta. Lisäksi tämä Mavalan ihmeaine toimii kuin kirkas päällyslakka, ja lakkaus kestää sen kanssa useita päiviä pitempään kuin ilman.

  Voiko sitten kynnen rakenne tai ”koostumus” vaikuttaa lakan kuivumisnopeuteen? Jos jollakulla on öljyisemmät tai kuivemmat kynnet? En tiedä, mutta mielenkiintoinen ajatus :).

  • Sanni

   Voi lucky you…

   Minä joudun odottamaan ainakin 10-15 minuuttia kerrosten välillä, vaikka teen ohuita kerroksia. Tokihan 2. kerroksen voisi vetää päälle vaikka edellinen olisi vielä kosteakin, mutta se ei tunnetusti ainakaan paranna koko lakkauksen kuivumisnopeutta.

   Mulla menee kahden käden lakkaamiseen yhteensä ehkä, hmm, puolisen tuntia tai 45 minuuttia odotteluineen. Ja sitten vähintään tunti tai mielellään kaksi kuivattelua.

   Jos menen vaikka salille kolme tuntia lakkauksen jälkeen, on takuuvarmaa että lakkaukset on rullalla. :/

   Minäkin muuten tykkään Mavalan pikakuivattajasta, varmaan juuri sitä tulee ostettua eniten vaikka Seche Vite ja Sally Hansen’kin on tosi hyviä. Seche Vite tuntuu harmillisesti kuivuvan pulloonsa tosi nopeasti…

 12. Elli A

  Te joilla kynsilakka kuivuu hitaasti, laitatteko sitä erikoisen paksuja kerroksia? Itselläni sillä on tosi iso vaikutus. OPIn ja Lumenen Gel Effect -lakkojen kanssa esim. kolme todella ohutta kerrosta kuivuu hetkessä. Sillä aikaa kun lakkaa toisen käden kynnet. Mutta kaksi paksumpaa kerrosta kestää jopa 15 min. kuivua. En ole ikinä kokeillut kuivaavaa spraytä. Joskus olen kokeillut hiustenkuivaajaa, mutta en oikein tiedä onko auttanut muuhun kuin kynsinauhojen kuivumiseen. :-)

  • Sanni

   Te joilla kynsilakka kuivuu hitaasti, laitatteko sitä erikoisen paksuja kerroksia?

   Mä en ainakaan. Teen kerroksista tietoisesti ohuita, minkä vuoksi usein joudunkin laittamaan kolme tai jopa neljäkin kerrosta saadakseni peittävän tuloksen.

   mutta en oikein tiedä onko auttanut muuhun kuin kynsinauhojen kuivumiseen. :-)

   ^_^

 13. Elanor

  Vähän aiheeseen kuulumattomana, mutta suloiset nutturat! ^.^ Oletko ihan itse askarrellut, vai mistä tommosia saa? Ja meikki on kyllä ihanan keväinen :)

  • Sanni

   Itse askarreltu :) Olin ymmälläni kun kestivät jopa pitkälle iltapäivään… ^_^ En ole tunnettu hiustenlaittokyvyistäni. :D

   • Elanor

    Juu, niin oon vähän lueskellutkin, mutta noi on kyllä hienot! :D

 14. vipsu

  Aivan ihanan pirteä meikki ja kampaus!! Muistutit minuakin kokeilemaan taas noita pikkulettinutturoita. Laitan itse ne yleensä alemmas, mutta nuo on niin kivat että kokeilen kyllä itsekin. Hyvä idea tuo meikillä harmautta vastaan taistelu. Oma aseeni on ollut väriä vaatteissa ja pinkit huulet. :)

 15. J

  Tämä ei nyt liity mitenkään tähän; mutta jos ostaa jonkin uuden tuotteen, niin miten kauan sitä pitäisi testata, ennen kuin voi sanoa, että ei tämä nyt tee minun iholleni yhtään mitään? Ostin testiin Cliniquen clarifying lotion minipullon 100 ml(tai paketissa tuli myös saippua ja kosteusvoide), joka on nyt kolmen viikon käytön jälkeen loppu ja mietin, että onko mitään järkeä ostaa isompaa pulloa, kun en ole missään vaiheessa huomannut ihossani kerta kaikkiaan mitään muutosta?

  Ja samalla kun nyt ihan ohi aiheen kysyn, niin osaatko sanoa mistä se johtuu, että joskus jokin uusi tuote alussa tuntuu tekevän suuren eron iholle, mutta sitten kun sen käyttöä jatkaa, ei se enää teekään mitään. Onko se vain kuvittelua vai reagoiko iho johonkin uuteen vai mistä on kyse?

  • Sanni

   jos ostaa jonkin uuden tuotteen, niin miten kauan sitä pitäisi testata, ennen kuin voi sanoa, että ei tämä nyt tee minun iholleni yhtään mitään?

   Minä sanoisin että noin kuukauden tai kaksi. Iho uusiutuu 28 päivässä, ja jos siinä ei kahdenkaan syklin jälkeen näy mitään muutoksia, niin näkisin ettei tuote silloin juurikaan vaikuta.

   Noissa happoihin perustuvissa kuorivissa tuotteissa vaikutuksen ilmeisyys voi mielestäni kestää kauemmin kuin kolme viikkoa, ainakin omaan kokemukseeni nojaten. Itse olen nyt käyttänyt AHA-happotuotteita kohta kaksi kuukautta, ja oikeastaan vasta nyt toisen kuukauden aikana olen alkanut havainnoimaan ilmeisen eron ihoni tunnussa (en juurikaan ulkönäössä, sillä minulla on luonnostaan hyväkuntoinen iho).

   osaatko sanoa mistä se johtuu, että joskus jokin uusi tuote alussa tuntuu tekevän suuren eron iholle, mutta sitten kun sen käyttöä jatkaa, ei se enää teekään mitään. Onko se vain kuvittelua vai reagoiko iho johonkin uuteen vai mistä on kyse?

   Olen havainnoinut tuon itsekin ja ihmetellyt ilmiötä, mutta valitettavasti en tiedä selitystä siihen. Maalaislogiikka sanoisi, että iho todellakin jotenkin tottuisi tuotteeseen eikä enää ”vastaanottaisi” sen vaikuttavia aineita samalla lailla kuin alussa (niinkuin elimistö vai tottua esimerkiksi johonkin lääkeaineeseenkin ja tulla immuuniksi sille), mutta olen kuullut/lukenut useiden lähteiden kumoavan tämän väitteen. Silti, käytännössä asia on ilmeinen – kyllä minulla ainakin monet tuotteet ovat alkaneet ”menettää tehoaan” tai tuntumaan iholla tai hiuksissa ajan myötä aivan erilaisilta kuin alussa. Kunpa joku osaisi joskus selittää mistä tuo johtuu.

   • Elli A

    Voi toi on niin tuttu ilmiö! Mulla käy aina noin. Varsinkin kasvovoiteiden kanssa. Teen usein niin, että vaihdan muutamaksi viikoksi toiseen tuotteeseen ja sitten takaisin siihen aikaisemmin käytettyyn. Useinmiten se auttaa.

 16. J

  Ja oli oikeastaan toinenkin(kolmaskin?) kysymys, vähän aiheeseenkin liittyen: Miksi minulla ei pysy kynsilakka yhtään? Jotkut kynsilakat lähtee ensimmäisessä käsienpesussa (ja ihan normaalia käsisaippuaa käytän, etten mitään tärpättiä) ja sitkeimmistäkin alkaa vähintään kärjet kulua jo parissa tunnissa. Mitään kauhean kallista kynsilakkamerkkiä en ole koskaan kokeillut, Essiet on varmaan kalleimpia minulla olevia. Eikä auta mitkään aluslakat tai päällilakat (tosin edelleen, en ole kokeillut mitään kallista).

  • Sanni

   Miksi minulla ei pysy kynsilakka yhtään?

   En valitettavasti osaa vastata, tekijöitä on niin monia. Kynsien yksilöllinen laatu kuten pinnan rakenne ja ph-arvo vaikuttavat suuresti. Kaikki on lopulta kemiaa, eri aineiden reaktioita toisiinsa. Siksi ripsivärit ja ripset, iho ja meikinpuhdistajat ja kynnet & kynsilakat reagoivat keskenään niin valtavan eri lailla yksilöstä riippuen. Sama ripsiväri joka pysyy toisella kuin tauti, varisee toiselta hetkessä. Jne.

   Voisit kenties kokeilla kynnen ph-arvon tasaajaa, se auttaa joillain henkilöillä kynsilakkaa kestämään paremmin. Esimerkiksi OPIlla on sellainen:
   http://www.opinail.fi/kynsilakat/nail-envy-envy-care/chip-skip/

 17. Laura

  Käytätkö tuon sprayn tai muun lakankuivattajan lisäksi vielä jotain päällyslakkaa? Vai ajavatko ne käytännössä saman asia?

  Ja aivan ihana tuo sinivihreä look! Tuli jotenkin ihan merenneito mieleen :)

  • Sanni

   Käytätkö tuon sprayn tai muun lakankuivattajan lisäksi vielä jotain päällyslakkaa? Vai ajavatko ne käytännössä saman asia?

   Ajavat saman asian, eli en käytä enää erikseen päällyslakkaa :)

   Sprayn kohdalla oletan, että muodostunut kalvo on kuitenkin ohuempi kuin lakkapikakuivattajassa, joten mikäli haluaa parhaan mahdollisen suojan ja kestävyyden lakkaukselleen, niin kannattaa laittaa päällyslakkakerros ennen tuota sprayta. Mä en pysty tällä hetkellä testaamaan, kestääkö lakkaus huonommin spray-viimeistelyllä kuin lakkapikakuivattajalla, sillä minulla on kynsissä geelivahvisteet jotka tekevät lakkauksesta joka tapauksessa superkestävän (kynsilakka ei irtoa geelipinnasta samalla lailla kuin luonnon kynnestä).

 18. maria

  Eikö tuossa mene tavallaan hukkaan tosi paljon kun se on suihke? :O Tuntuu ajatuksena jotenkin hankalalta, miten sen saa suihkutettua pelkkiin kynsiin niin, ettei sitä ole joka paikassa?

  • Sanni

   Minä suihkutan kylppärissä lavuaarin päällä. Ei sitä lopulta mene paljonkaan hukkaan koska suihkaus kestää vain pari sekuntia, ja kynnet on käsitelty. :)

 19. Tiia – Littlebigthings

  Hiukan off topiccina tähän postaukseen; tein sen meikinpuhdistus-ajastuksen eilen! Silmämeikinpoisto, kasvojen puhdistus, kasvovesi ja rasvaus (sy voide ja kosteusvoide) Kaikki yhteensä 4min 8sek! Pakko jatkaa tästä aiheesta vielä blogissakin :)

  • Sanni

   Whoa! Mikä tehokkuus! :D

   • Tiia – Littlebigthings

    Ja siis vielä yritin tehdä mahd. normaalia tahtia niin kuin yleensäkin teen, en yrittäen mitään nopeusennätystä :) Kai mulla on sit hyvät aineet käytössä ;)

 20. Heidi

  Mistä Pure Luxen meikkejä saa tilattua? Webstore vissiin mennyt nuriin.

  • Sanni

   Ei enää mistään :( Yritys on lopettanut toimintansa.

   • Heidi

    Kiitti vastauksesta. Harmi sinänsä, koska heiltä löysin tosi montaa hyvää tuotetta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.