Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kynsi-update

Kerroin teille kynsieni murheellisesta tilasta maaliskuussa.

 

Silloin kynnet näyttivät tältä.

Kesäkuussa tilanne on tämä.

TehoPii & Kalkki+D-kuurilla oli selvästi vaikutusta, ja aion jatkaa lisäravinteiden syömistä. Odottelen juuri iHerbistä tilausta joka sisältää teidän lukijoiden suosittelemia lisäravinteita kuten biotiinia, MSM:ää ja silicaa.

Hoitolakan vaihdoin OPIsta Rejuvacote-nimiseen lakkaan jonka sain Charming Nailsilta. CN puolestaan oli saanut sen arvosteluun Cesarsshopista, mutta arveli että minun kärsineet kynteni olisivat lakalle parempi testialusta. :) Rejuvacoten pitäisi olla OPIn Nail Envyn veroinen huonokuntoisten kynsien korjaaja ja amerikkalaisen Nail Pro -lehden lukijat valitsivat sen vuoden 2012 parhaaksi kynnenhoitotuotteeksi.

Lakka on tuntunut oikein hyvältä ja se on myös erinomainen aluslakka pidentäen värilakan kestoa. En kuitenkaan osaa sanoa miten paljon Rejuvacotella on ollut osuutta kynsieni tämänhetkiseen kuntoon, kun olen syönyt samanaikaisesti TehoPiitä.

Kynsiöljynä minulla on tällä hetkellä Viva La Divan vehnänalkioöljy.

Kynnet ovat saavuttaneet hyvin pituuttakin, ja olen jopa (kenties monen teistä iloksi ^_^) viilannut niitä lyhyemmiksi.

Tässä nudelakkaus BeYu + Yves Rocher.

BeYu’n harmaaseen taittavalla nudelakalla saa hyvän ja tasaisen cremepohjan, ja päälle vedin kerroksen läpikuultavaa Rocheria joka toi lakkaukseen hohtavanbeigen pinnan.

Viimeisin lakkahankintani on IsaDoran kesäkokoelmasta; Surfers Paradise.

.

Tulee näyttämään törkeän hyvältä ruskettuneella iholla…! Jos vain tänä kesänä ehtii väriä pintaan saadakaan….

Juhannuskynnet järvessä. :) Dependin #222.

Kuvissa ei näy oikeanpuoleista kättäni, jonka keskisormen kynsi on ikävä kyllä edelleen heikossa hapessa. Se murentui jälleen viimeksi juhannuksena. :( Vaikka kynnet ovat selvästi hyötyneet kevään tehohoidosta, ne ovat edelleen kaukana suurimman ”kukoistuksensa” ajoista.

Äitini muuten kertoi etteivät hänen kyntensä ole koskaan kokeneet tehokkaampaa kuuria kuin Kiinan matka. Kahden viikon matkan jälkeen kynnet olivat kuulema uskomattoman vahvat ja sileän tuntuiset ja kasvaneet reilusti pituutta. Vaikutuksen täytyi johtua ilmastosta. Pitäisiköhän kokeilla…? ;)

Kommentit (37)

 1. Tiina

  Mikähän siinä muuten on kun mullakin tuntuu kasvavan tuo pikkurillin kynsi nopeammin kuin muut! Niin vissiin sullakin kun sen sormen kynsi on pisin. Ihme juttu.

 2. Nimetön

  Miksi osa kynsistä on viilattu pyöreiksi ja osa tasaisiksi? Rumat!!

  • Sanni

   Osaa ei ole viilattu laisinkaan! :)

 3. Pikkunen

  Voiko udella että mistä verkkokaupasta tilasit, tuntuivat olevan ainakin tavaratalon luontaistuoteosastullo aika kovissa hinnoissa. Omat kynteni näyttävät ihan yhtä hurjilta kuin sinun maaliskuussa ja mietin olisiko apu noissa napeissa =)

  • Sanni

   Tilasin mitä…? Jos tarkoitat lisäravinteita niin iherbistä.

   • Helinää

    Mitä kuuluu nyt sun kynsille? Ovatko iHerbin tuotteet tehonneet yhtä hyvin kuin Tehopii ja kalkkiD??
    Mulla oli ennen vahvat kynnet, mutta nyt ei kovin pitkäksi saa kasvamaan, kun lohkeevat. Ja mä vielä syön paljon terveellisimmin kuin ennen :(, mutta tämä talvi on ollut jatkuvaa flunssa jne.

    • Sanni

     Kynsien pinta on ihan ok, eivät ole paljon lohkeilleet mutta ikävä kyllä ne kasvaa jostain syystä tällä hetkellä normaalia vinompaan joten olen pitänyt ne aika lyhyinä. (Kierothan ne on siis muutenkin mutta nyt vielä tavallista enemmän… :/)

 4. Santtu

  Yhdyn mielipiteisiin siitä, että ilmasto todella vaikuttaa ainakin kynsien kuntoon; Itse ollessani Thaimaassa ovat kynteni olleet superhyvässä kunnossa, kun ne täällä kotosuomessa katkeilevat ja liuskottuvat. Myös ihoni oli Thaimaassa paljon paremman tuntuinen, itseasiassa en tarvinnut siellä lainkaan mitään voiteita, en edes huulirasvaa vaikka sitä ilman en Suomessa voisi elää! Se on se ilmankosteus joka sen saa aikaan. Kesällä Suomessakin kynteni, ihoni ja hiukseni voivat paljon paremmin kuin kylmänä talvikautena.

 5. Arlene

  Heh, mäki tässä jokunen päviä sitten miettisin et mis kunnossa sun kynnet mahtaa nykyään olla. Mahtavaa, että voivat paremmin :) Itsellä ei ole vielä ollut ongelmia omien kynsien kanssa, annan niitten vaan kasvaa ja ne kasvaa nätisti, lohkeilematta ja liuskoittumatta :)
  Tsemppiä kasvatukseen :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.