Kynsi-update

Kerroin teille kynsieni murheellisesta tilasta maaliskuussa.

 

Silloin kynnet näyttivät tältä.

Kesäkuussa tilanne on tämä.

TehoPii & Kalkki+D-kuurilla oli selvästi vaikutusta, ja aion jatkaa lisäravinteiden syömistä. Odottelen juuri iHerbistä tilausta joka sisältää teidän lukijoiden suosittelemia lisäravinteita kuten biotiinia, MSM:ää ja silicaa.

Hoitolakan vaihdoin OPIsta Rejuvacote-nimiseen lakkaan jonka sain Charming Nailsilta. CN puolestaan oli saanut sen arvosteluun Cesarsshopista, mutta arveli että minun kärsineet kynteni olisivat lakalle parempi testialusta. :) Rejuvacoten pitäisi olla OPIn Nail Envyn veroinen huonokuntoisten kynsien korjaaja ja amerikkalaisen Nail Pro -lehden lukijat valitsivat sen vuoden 2012 parhaaksi kynnenhoitotuotteeksi.

Lakka on tuntunut oikein hyvältä ja se on myös erinomainen aluslakka pidentäen värilakan kestoa. En kuitenkaan osaa sanoa miten paljon Rejuvacotella on ollut osuutta kynsieni tämänhetkiseen kuntoon, kun olen syönyt samanaikaisesti TehoPiitä.

Kynsiöljynä minulla on tällä hetkellä Viva La Divan vehnänalkioöljy.

Kynnet ovat saavuttaneet hyvin pituuttakin, ja olen jopa (kenties monen teistä iloksi ^_^) viilannut niitä lyhyemmiksi.

Tässä nudelakkaus BeYu + Yves Rocher.

BeYu’n harmaaseen taittavalla nudelakalla saa hyvän ja tasaisen cremepohjan, ja päälle vedin kerroksen läpikuultavaa Rocheria joka toi lakkaukseen hohtavanbeigen pinnan.

Viimeisin lakkahankintani on IsaDoran kesäkokoelmasta; Surfers Paradise.

.

Tulee näyttämään törkeän hyvältä ruskettuneella iholla…! Jos vain tänä kesänä ehtii väriä pintaan saadakaan….

Juhannuskynnet järvessä. :) Dependin #222.

Kuvissa ei näy oikeanpuoleista kättäni, jonka keskisormen kynsi on ikävä kyllä edelleen heikossa hapessa. Se murentui jälleen viimeksi juhannuksena. :( Vaikka kynnet ovat selvästi hyötyneet kevään tehohoidosta, ne ovat edelleen kaukana suurimman ”kukoistuksensa” ajoista.

Äitini muuten kertoi etteivät hänen kyntensä ole koskaan kokeneet tehokkaampaa kuuria kuin Kiinan matka. Kahden viikon matkan jälkeen kynnet olivat kuulema uskomattoman vahvat ja sileän tuntuiset ja kasvaneet reilusti pituutta. Vaikutuksen täytyi johtua ilmastosta. Pitäisiköhän kokeilla…? ;)

Kommentit (37)
  1. Onnea onnea! :D

  2. Ilmastolla todella on merkitystä! Olin keskellä talvea kaksi viikkoa Thaimaassa ja helposti liuskoittuvat ja pehmetä kynteni olivat loman jälkeen vahvat ja kauniit. Lisäksi ne olivat kasvaneet parin viikon aikana hurjasti pituutta. Palasin suomeen, 25 asteen pakkaseen ja jo kentällä latkesivat ekat kynnet ja loputkin menivät poikki viikon kuluessa paluusta. Onneksi viihdyn parhaiten lyhyissä kynsissä, mutta kyllä pitkät, vahvat kynnet olivat kivaa vaihtelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *