Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kylie Minoguen inspiroima meikki

Katsottiin tässä äijän kanssa yksi ilta Kylie Minoguen Showgirl-konserttia, ja mä juutuin ihastelemaan Kylien upeaa meikkiä. Tuumasta toimeen ja väsäämään omaa versiota Kylien show-silmistä!

Kylieconcert

Valitettavasti en löytänyt netin ihmemaailmasta lähikuvaa Kyllin meikistä, mutta siinä oli liikkuvalla luomella paljon suurihileistä kimallusta, mahdollisesti jopa pieniä helmiä. Sellaisia ei mun varastoista löydy, joten mun versiossa nähdään Make Up Storen irtoglitteriä.

Kyliemeikki5

Mulla ei itse asiassa ollut mitään, millä kiinnittää tuota glitteriä, joten suurin osa siitä irtosi kuvien oton aikana. :P

Kyliemeikki3

Mulla ei myöskään ole mitään tarpeistoa kulmakarvojen peittoon, joten oma kulmakarva jäi näkyviin kun piirsin päälle Kylie-kulmat.

Kyliemeikki2

Meikkiin käytetty:

 • Indelible Creme Eye Shadow Nude Frost (pohjustus)
 • Make Up Store Eye Dust 24 Carat (liikkuva luomi)
 • Clarins Nude Shimmers -paletin kulta (kulmaluu)
 • Dior Smoky Jazz -paletin mustanharmaa (luomivaon varjostus + alaluomi)
 • Dior Purple Jazz -paletin kanervaliila (luomen ulkonurkka ja luomivaossa & alaluomella mustanharmaan päälle vedettynä)
 • Sante Dip Eyeliner (yläluomen rajaus)
 • MAC Eye Kohl Smolder (sisärajaukset)
 • Irtoripset (ja näyttää muuten hassulta, kun ripset seuraa yläluomen reunaa ja rajaus puolestaan nousee ulkonurkasta)

Kyliemeikki4

Tähän kuvaan photoshoppasin kömpelösti omat kulmakarvani piirretyn alta pois.

Kyliemeikki1

Mun oli ensin tarkoitus tehdä show-meikki kumpaankin silmään, mutta sitten ajattelin että teenpähän ihan eri meikin toiseen silmään, kun kuitenkin pesen nämä samantien pois. Toisessa meikissä on sama ”Kylie-kulmakarva” ja Make Up Storen kultainen pohja liikkuvalla luomella, mutta muuten eri sävyt. Tämä meikki on vuorossa huomisen postauksessa.

Kommentit (40)

 1. Nimetön

  Ihana <3 Ei voi muuta kuin ihastella. :)

 2. Timangy

  Mieletön!

 3. Pauliina

  Todella kaunis ja onnistunut meikki! Joskus itsekin yritin tehdä silmämeikin luumunsävyillä.Se ei tainnut onnistua kun mies tosissaan ja huolissaan kysyi ”mitä sun silmille on sattunut onko kipeät?”. Eli täytyy vielä harjoitella, ettei näytä kun ois turpiinsa saanu. Ongelmakohta on juuri tuo silmän ulkonurkka(jos näin edes kuuluu sanoa)ja oikeanlainen häivytys.

 4. Päivi

  Oi joi, samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. Todella kaunis :)

 5. Sannu

  Vau mikä meikki!

 6. Kate

  Minä joudun käyttämään tuollaista varjostusta aina, koska silmäluomeni ovat raskaat. Meikillä saa luotua itselleen luomivaon. Murretuilla sävyillä, tai ruskealla siitä tulee ihan hyvä arkimeikki. Raskaan luomen takia useimmat luomivärit ovat minulle liian vaaleita ja korostavat luomen raskautta.

  Silmäni ovat myös kaukana toisistaan. En pysty ollenkaan käyttämään vaaleaa sisänurkassa. Hohtoa voi vähän laittaa, mutta ei vaaleaa. Sen sijaan laitan vaaleampaa ohuesti yläripsien tyveen keskelle (silmäni ovat melko soikeat, joten pieni pyöristävä vaikutelma vain suurentaa) ja hieman ulkonurkkaan alas. Lisäksi valkoinen kajal. Niilläkin saa avattua katsetta eikä se näytä ollenkaan niin hullulta kuin kuulostaa. Silmät ovat kauniit, mutta mittasuhteet pysyvät kohdillaan.

 7. Heli

  Upea meikki! Rakastuin tuohon varjostukseen ja väriyhdistelmään <3

  Pixie Epoxya nyt kehiin, niin saat glitterin pysymään! Sitähän voi levittää luomivärin päällekin ja kuulostaa aika paljon houkuttelevammalta kuin joku hiuslakan suihkutus luomille :D

  • Mirri

   Järkevintä varmaan on kuitenkin hommata tuote, joka on tarkoitettu silmille sen sijaan, että väkisin yrittäisi etsiä jotain jankkia, jolla saa liimailtua luomille teräviä glittereitä.

   Glitteristä voi oikeasti tulla pysyviä silmävammoja ja voi jopa mennä näkö. Askarteluglitter on pieniä, teräviä metallipartikkeleita, joita ei pidä laittaa mihinkään, mistä ne voivat joutua silmiin. Meikkiglitter lienee muovia (esim. akryylia), mutta näistäkään tuotteista valtaosaa ei pidä mennä laittamaan silmiin.

   Eli kannattaa hommata jokin yliampuva luomiväri, glittereyeliner/-ripsiväri tai sitten harkita jotain luomille tarkoitettua kimallejauhetta kuten MAC Reflects tai Barry M Dazzle Dust http://www.barrym.com/dazzle-dust

   Tämä paasaus ei ollut suunnattu kenellekään henk.koht., vaan yleisenä varoituksena niille, joille iski inspiraatio eivätkä ole aikaisemmin olleet tekemisissä kaiken maailman kimalteiden kanssa :)

   • Heli

    Niin, en ajatellut kommentillani yllyttäväni kokeilemaan silmille vaarallisia glittereitä ja itse käytän suosittelemaani ”jankkia” ihan silmälle turvallisten pigmenttien kanssa.

    Mä en nimittäin saa pysymään glitterisiä pigmenttejä/jauheita luomilla ilman tahmeaa pohjustajaa, joten edelleen suosittelen ”jankkia”, ettei kimalteet lentele pitkin kasvoja.

 8. milipili

  Ihan tajuton!

 9. jemma

  oon jonkinaikaa jo katellu noita sun meikkikuvia mut tässä sulla on ihan tajuttoman pitkät ripset, eli onko nuo sun omat vai?

  • Sanni

   Tekoripset on kyseessä. :)

 10. sansq

  hei sun kulmakarvat on tässä paljon paremmat kuin yleensä meikeissä! Sopii tosi hyvin!! :)

 11. Tipi

  Nyt täytyy sanoa, että säväytti!
  Kerrassaan komea värien yhdistelmä ja sopii sinulle kuin nakutettu.
  Tähän astisista ehdoton suosikkini. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.