Kuvavastaus lukijalle – Oriental Brown smokey

Lukijani Eevis kysyi Brand New Edition -meikkipostauksen kommenteissa, minkä sävyinen Oriental Brown -paletin vihreä on. Vastaus on viileä, harmaaseen taittava havunvihreä (mitä Eevis et halunnut kuulla, pahoitteluni :D)), ja tässä kuvat havainnollistamaan vastausta.

 OrientalBrown_smokey

Tämänpäiväinen smokey-meikki Laveran Oriental Brown -paletilla.

OrientalBrown_Smokey2

Ulkonurkassa vihreää, luomen keskellä luumua ja luomivaossa ihan sisänurkasta alkaen kullanruskeaa. Alaluomella vihreää, kullanruskeaa ja paletin vaaleinta eli kuparista persikkaa. Kulmaluulla MACin Shroom. Vihreän sävyn levitin kosteana. Luomen keskelle, vihreän ja luumun sävyn kohtaamispisteeseen, sipaisin kevyen highlightin kuparipersikalla. Tuo vaalein sävy näyttää meikkikuvissa lähinnä kultaiselta, mutta kyllä siinä on sellaista punertavaa persikan sävyä. :)

OrientalBrown_Smokey3

Pitkästä aikaa tein meikin pelkästään blogipostausta varten :) Siksi vain toinen silmä. Yhteen aikaan tein päivittäin kaksi eri meikkiä, yhden kumpaankin silmään, että sain blogia varten kaksi eri meikkikuvaa. ^_^ Se taisi olla ihan blogin alkuaikoja.

OrientalBrown_colorchart

Ja tässä vielä monien tykkäilemä ”värikartta”. Useille täysin turha – mutta melkein yhtä usealle käytännöllinen. :)

Ole hyvä Eevis! :)

Kommentit (17)
 1. Moi! Postaukseen täysin liittymätön kysymys mineraalimeikeistä. Mihin väliin tungen esim. valokynän, peiteaineet yms. Alle vai mineraalipohjan päälle? Voiko käyttää heleyttäviä nestemäisiä voiteita? Alle vai päälle?

  1. Heleyttävät voiteet alimmaiseksi! :) (Tai tietysti kosteusvoiteen päälle.) Nestemäiset, voidemaiset ja vahamaiset peiteaineet laittaisin myös mineraalin alle, anna niiden kuivua kunnolla (tai vahan kohdalla puuteroi) ennen kuin levität mineraalipohjan. Jauhemainen mineraalipeiteaine tulee tietysti päälle.

   Valokynä on vähän kaksipiippuinen juttu – sehän kuuluisi laittaa päällimmäiseksi jotta valoa heijastava pinta ei jäisi meikkipohjan alle. Mineraalipohjan kanssa juttu on vähän kinkkinen, kun pohja on puuterimainen. Voidemaiset tuotteet eivät toimi ihanteellisesti puuteripinnan päällä – ne voivat kökkööntyä ja kökköyttää myös mineraalipohjan sen alta. Mutta päällimmäiseksi se kyllä pitäisi laittaa, eihän valoefektillä muuten ole mitään virkaa… Eli taputtelisin valokynän toosi kevyesti sormen kautta iholle.

   1. Hei,

    onpas hauskaa, et joku on kysellyt sulta ihan samankaltaista asiaa, mitä itse oon pohtinut. Kysynpäs sitten itse heti perään… Oon onnistunut muodostaan itelleni pakkomielteen Benefitin High Beam -kuultovoidetta kohtaan (en siis vielä sellaista omista), mutta oon miettinyt justiin sitä, että miten sitä oikeen käytettäs mineraalimeikkipohjan kanssa? Meniskö sun mielestä samaan kategoriaan valokynän kanssa, eli sormella kevyesti pohjan päälle taputellen? Vai löytyisköhän jauheiden puolelta mahdollisesti jotain korvaajaa tuollaiselle tuotteelle?

    1. Aina voi toki kokeilla juuri tuolla lailla kevyesti taputellen, niinkuin Annikalle vastasin, mutta siinä on riskinsä. Voidemaiset tuotteet on aina tarkoitettu levitettäväksi puhtaalle tai kostutetulle / pohjustetulle iholle, ei puuterin päälle. Voidemainen tuote takertuu puuteriin, eikä levity yhtä smoothisti kuin puuteroimattomalle pinnalle. Ja luonnollisestikin alla oleva puuterikerros voi kökkööntyä, ja tulos ihon päällä on epämääräinen kerros sekoittunutta puuteria ja voidetuotetta. Mutta aina voi kokeilla! :) Mikäänhän ei ole kiellettyä. Kyllä minäkin olen mineraalipohjan päälle levittänyt kevyesti voidemaista poskipunaa ja voidemaista highlighteriakin. Mutta tulos ei ole ollut yhtä kaunis ja ihoon liukuva kuin jos alla olisi ollut voidemainen meikkipohja.

     Vai löytyisköhän jauheiden puolelta mahdollisesti jotain korvaajaa tuollaiselle tuotteelle?

     En ole kokeillut High Beamia joten en tiedä miten hohtavaa/minkä sävyistä jälkeä se tekee, mutta jos puhutaan ihan vain yleisesti kuultotuotteista, niin niitä löytyy puuterimaisina ”hur mycket som helst”. :) Esimerkiksi Make Up Storen Wonder Powder on hyvää, ja Pure Luxen Radiance. Tai sitten ihan helmiäistä vaaleaa luomiväriä, kuten monien meikkitaiteilijoiden käyttämät ”klassikot” L’orealin Golden Beige ja Make Up Storen Muffin.

     1. Mä tulisin täältä välistä huuteleen, että mineraaleistakin löytyy noita kuulto-juttuja. :) Varmaan ihan joka merkiltä, mutta ite oon käyttäny Everyday Mineralsin ”lucent powderia”. Se on sellasta keijupölyä. :D

      EDM:lla saa postikulujen hinnalla 7 näytettä, ja halutessaan tullirajojen sisälle mahtuu jotain täyskokostakin.

      1. Mä tulisin täältä välistä huuteleen, että mineraaleistakin löytyy noita kuulto-juttuja. :)

       Kylläkyllä :) Tuossa aiemmin vinkkaamani Pure Luxe on nimenomaan mineraalimerkki. :)

   2. Taisin oppia uuden suomen kielen sanan, ’kökköyttää’. :) Kiitos

    1. Ole hyvä ^_^

  2. Hei! Laitan itse silmänalusille nestemäisen peiteaineen (Maybelline The Eraser Eye, parasta ikinä) vasta mineraalimeikin jälkeen. En kyllä myöskään levitä mineraalimeikkiä tarkoituksella silmien alle sitä ennen kökkööntymisen välttämiseksi.

 2. Voi ompas kauniit sävyt! :)

  http://larazonee.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *