Kuvakavalkadi joululomalta

Olen vihdoin kotiutunut joululoman vietosta ja purkanut kaikki n. 300 kuvaa kamerasta. Huh! En ole moneen vuoteen viettänyt näin montaa päivää putkeen lapsuudenkodissani, ja tein asunnosta hauskoja löytöjä lapsuuteni ja teinivuosieni ajalta. Meidän äiti ei tosiaan heitä mitään pois, ja löysin jopa hänen ikivanhoja meikkejään 70-luvulta..!

Tässä kuvia lomaltani, olkaa hyvä.

Kokokasvokuvani perään on kyselty, ja tässäpä nyt olisi sellainen kaikkien uteliaiden iloksi! Olen kuvassa n. 2-vuotias.Ei joulua ilman ”Nyykkäreiden” joululevyä…! ^_^ Tämän levyn kansi saa mut aina repeämään. Kuka muu tunnustaa omistavansa tämän helmen 90-luvun alusta?

90-luvulla nauhoitettiin tietysti myös paljon videokasetteja. Löysin vanhasta huoneestani pinon Music TV -nauhoituksia, joista löytyy monet muistoja herättävät musiikkivideot…. Musiikkimakuni on muuttunut noista ajoista ehkä 300 astetta… :PSpeaking of MTV, kuka muistaa huippusuositun VJ Simonen? Aaaaw, mä halusin olla Simone..!

Ihan surettaa kuinka MTV:n sitten kävikään…. :’-(

Meidän jouluun kuuluu tietenkin myös puuroa rakastava chihuahua.

 

…ja paljon vanhojen klassikkolautapelien pelaamista. Afrikan Tähden hohto ei koskaan sammu…! ^_^

 

Muuttuva Labyrintti on myös ehdoton must. Minä ja siskot ollaan kaikki jo aikuisia ihmisiä mutta kyllä, me rakastetaan Muuttuvaa Labyrinttia.
Tämä, rakkaat lukijat, on hyvin liikuttava esine. Olin ihan tippa linssissä kun löysin sen. Uskomatonta että äiti on säästänyt tämänkin – siis pienen lääkepurkin jonka sisään on sullottu kuivattu kukka! Tähän esineeseen liittyy hieman liikuttava tarina. Kun meillä oli 1:llä luokalla koulussa ensimmäistä kertaa lelupäivä, ja kaikki saivat tuoda mukanaan minkä tahansa lelun — minä toin tämän lasipurkin. Muilla oli Barbeja, My Little Poneja ja He-Maneja, ja pikku-Sanni toi tämän lasipurkin. Minusta se oli kovin hieno, mutta muut eivät sitä ymmärtäneet. Istuin yksin jumppasalin reunalla purkkini kanssa kun muut leikkivät poneilla ja nukeilla.Vanhasta huoneestani löytyi myös yläasteen aikainen meikkiboksini. No, ei siellä paljon mitään ollut jäljellä, mutta jotain kuitenkin. Arcancilin luomivärit olivat suuria suosikkejani, ja olin hyvin harmissani kun sarja lopetettiin.

 

Tuohon aikaan The Body Shopin meikkisarja oli vielä nimeltään Colourings. Muistan, että tuo vaalea luomivärisävy, ”Calico”, oli yksi huonolaatuisimpia mitä olen koskaan omistanut. Silti vaan siitäkin pohja paistaa..! :P

Kappas, löytyi todistusaineistoa siitä että olen muinoin ihan tosissani käyttänyt huulipunaakin. Max Factorin punainen huultenrajauskynä on saatu melkein loppuun..! Kuvassa näkyy myös 14-vuotiaana rakastamani sähkönsininen kajal. Käytin tietysti myös saman sävyistä ripsiväriä. :)Tässä, hyvät ystävät, on yläasteaikainen ”sivellin”kokoelmani…! Olen ihan sanaton. ^_^

Lancômen kivipuuteri oli aikoinaan ensimmäinen selektiivisen kosmetiikan tuote jonka ostin. Tätä puuteria käytin lukioaikoina, ja monta kappaletta. Olin näköjään säästänyt viimeisen. Nimi oli muistaakseni Maquifinish tai jotain, ja senkin valmistus lopetettiin.

 

Tässä on tämän vuoden kosmetiikkaan liittyvät joululahjani. En toivonut kosmetiikkaa, enkä sitä myöskään saanut – paitsi kaveriltani M:ltä. Häneltä sain Essien lakkasetin, NYXin irtoripset ja Urban Decayn kynän (joka puuttuu kuvasta). Sisko antoi Kevyn Aucoinin kirjan. 

Tässä ovat nyt sitten ne äitini luomiväripaletit 70-luvulta. Merkki näkyy olevan Outdoor Girl ja paletit ovat Wildflower-kokoelmasta.

Palettien takana oli suomenkieliset ohjeet miten sävyjä tulisi levittää. :) Paleteilla oli myös suomenkieliset nimet, vihreä oli nimeltään Kuusama. Keltaisen teksti on pyyhkiytynyt pois näkyvistä.

 

Luomivärit näyttävät ihan vesiväreiltä, ja siltä ne tuntuivat sormeenkin. En uskaltanut kokeilla meikata..!


Äitini 70-luvulla. Aika säpäkkä mimmi! Nuo vaatteet on niin mahtavia.

Loppuun vielä kevennykseksi pari WWE-heppua…. Kyllä, mä omistan kaksi WWE-”nukkea”. Nämä eivät tosin liity enää lapsuuteeni, vaan voitin nämä vuonna 2003 Wrestlemania-tapahtumassa Seattlessa. Jostain syystä ne on dumpattu äidin luokse.

 

Jericho.

Triple H näyttää äkäiseltä…. Näyttää siltä että hän haluaisi paiskata jotain..?

No niin.

Otin kuvia myös G1-poneistani, joista suurin osa asuu edelleen äidin luona. Ponipostaus on tulossa myöhemmin!
Kommentit (22)
  1. It's time to play THE GAME!<3 Kateudelleni ei löydy sanoja.;)

  2. Ei ole todellista! Halusin 9 vuotta sitten, 13-vuotiaana aloitella meikkaamista ja sain äidiltäni kokeilujani varten vähän tykötarpeita. Meikkipussiini päätyivät ripsiväri, sininen rajauskynä ja paletti räikeän sinisiä luomivärjeä. Kaikki olivat kuulemma "vähän käytettyjä" eli väriä lähti vielä irti. Tajusin nyt vasta, että tämä haalistunut paletti on suoraan 70-luvulta. Ilmankos silmäluomeni kuivuivat ja kutisivat oudosti… Hyh hyh.

    Itse ostaisin aloittelevaa meikkaajaa varten ihan uudet tuotteet sopivissa väreissä. Itse en osannut vaatia parempaa, kun en muusta tiennyt. Kiva postaus, mutta noiden palettien näkeminen nostattaa kaameita muistoja. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *