Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kuukauden idoli: Kenraali Pancho

Karkkipäivässä alkaa tänään uusi sarja; Kuukauden idoli. Koska Karkkipäivä on kosmetiikkahössötyksen lisäksi myös hyvän mielen blogi, haluan esitellä teille asioita, ihmisiä tai eläimiä jotka tuovat minulle hyvää mieltä tai ovat muuten vain esiin nostamisen arvoisia. Arjen idoleita.

Syyskuun idolina esittelen teille sympaattisen TV-sankarin, JIM-kanavalta tutun chihuahuan Kenraali Panchon.

KuukaudenIdoliPancho3

Laittakaahan taustalle soimaan ohjelman leppoisasti svengaava tunnusmusiikki, johon jää koukkuun.

KenraaliPanchologox

Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla on ehkä sympaattisimpia TV-ohjelmia mitä olen nähnyt. Näyttelijät Kari ”Hissu” Hietalahti ja Tommi Korpela samoilevat Pohjoiskalotilla Hissun chihuahuan Panchon johdolla ja kalastavat. Ohjelmassa on kiireetön tempo, eikä yhden jakson aikana välttämättä ehdi tapahtua mitään. Pojat yrittävät saada kalaa Panchon katsellessa vierestä. Välillä nappaa, välillä ei. Ihanaa, että tehdään tällaisiakin ohjelmia joissa tärkeintä on vain oleminen. Tulee sellainen ”takaisin luontoon” -olo, tekisi mieli pakata teltta ja vaellusbuutsit autoon ja ajaa kauas Lappiin. Ja yrittää ehkä jopa laittaa matoa onkeen. :)

KenraaliPancho4

Jos vaadit, että seuraamallasi TV-ohjelmalla on joku juoni, älä katso Panchoa ja poikia. Jos taas etsit hymyn huulille tuovaa, leppoisaa ja mielen stressistä tyhjentävää syysiltojen seuraa, keitä mukillinen teetä ja avaa televisio tiistaisin klo 22.00 JIM-kanavalta. Uuden tuotantokauden jaksot alkavat 28. syyskuuta. Ensimmäisen kauden jaksoja voi katsoa Ruutu.fi’ssä.

KenraaliPancho3

Jokohan sitä kissakalaa tulisi…?

Kommentit (15)

 1. Jemma

  Toi on kyllä todella leppoisa ohjelma. Olen seurannut lähinnä ton Panchon takia, ei mua kalastus niin kiinnosta. :DD Pancho kyllä sulattaa jokaisen sydämen ♥ :)

 2. Marianna

  Ihana postaus! Pancho on ollut mun idoli jo jonkun aikaa ja tää on kyllä yks parhain tv:ssä pyörivistä sarjoista!:)

 3. Mansikka

  Ei liity tähän aiheeseen, mutta pakko on laittaa sulle linkki näihin ihaniin My Little Pony- kekseihin, tulit mieleen heti kun näin ne. http://ebetys.com/blog/2630570

  • Sanni

   IHANIA!!! Onkohan leipojalla noihin jotkut muotit…? Tahtotahtoo!

 4. Annika

  Hei!
  Saisinko antaa ehdotuksen minkälaista postausta toivoisin :)
  Sellaista missä kerrot vaikka omia mielipiteitä siitä, että minkä väriselle silmälle sopisi minkälainen meikki.
  Itselläni on aivan vaaleansiniset silmät ja tuskailen niiden kanssa aina. Joko meikit tuntuvat olevan liian tummia, vaaleita tai sitten näytän väsyneeltä.

  • Sanni

   Tällainen postaus on ollut ”in the works” jo vaikka kuinka kauan…. mutta olen tunnettu siitä, että jotkut suunnitellut postaukset antavat odottaa itseään loputtomiin. Jonain kauniina päivänä….

 5. Hannukkaz

  Ihana että joku muukin tykkää Panchosta & pojista!! Luulin jo olevani yksin (isäni kanssa…) tässä kissakalasopassa :DD

 6. Ani, kokovartalofiiliksellä

  KYLLÄ! Oi kyllä! Oikein ääneen nauratti tuo ensimmäinen kohtaaminen kyseisen ohjelman kanssa. Kerrankin jotain, jossa ei tiputeta eikä karsita eikä pistetä järjestykseen. Kunhan vaan fiilistellään :)

  • Sanni

   Juuri näin. :)

 7. milipili

  Tykkään sarjasta, mutta suurinosa jutuista menee täysin ohi koska äänitys on todella surkea. Teevee on täysillä ja keskustelu silti puuroutuu.

 8. Zubi

  Hahaa, mahtavaa Sanni, hieno uusi idolisarja.

 9. badbomben

  Hahaa, kuulostaa mahtiohjelmalta!:) Tällaisia enemmän telsuun, kiitos!

 10. Sissi

  Haa, Pancho on ihan ykkönen. Kiva että sitä saa taas katsoa, ja vielä syksyn hämärtyessä.

 11. Heini

  Pancho on söpis! ja tykkään noista miekkosistakin :)

  Huomasin muuten että Lily Loloa myydään Elloksella? meikkipohja maksoi 24,90e. Ei siis ihan järkkyä hintaa? ootko huomannut? =)

  • Sanni

   En ole huomannut, kiva kun vinkkasit! Hinta näköjään sama kuin Nellyssä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.