Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kuparinpunaista ja violettia

Tänään mulla oli taas hirveä kiire ja meinasin tuttuun tapaan myöhästyä tapaamisesta, mutta halusin silti kokeilla tätä meikkiä joka on jo pari viikkoa kummitellut mielessäni.

Meikin inspiraationa toimi meikkiartistijäbä Petriluden kuva, jonka bongasin jostain päin internet-maailmaa. Petriludella on myös Youtube-kanava, mutta en ole ehtinyt selailemaan löytyisikö tästäkin meikistä siellä tutorial.Meikkiin käytetty:
* MAC Coppering (liikkuva luomi)
* MAC Plum Dressing (luomivako ja alaluomi)
* MAC Parfait Amour (luomivaon korkeampi kaari ja alaluomi)
* MAC Seedy Pearl (kulmaluu)
* Indelible Carbon (yläluomen geelirajaus)
* MAC Eye Kohl Smolder (alaluomen sisärajaus)
* Lumene Unohdetaan (alaluomen ulkonurkka)
* Max Factor False Lash Effect -ripsari

Voidaan kai jälleen kerran todeta, että näin räikeä meikki sopii paremmin tummemmalle henkilölle. Näyttää todella makealle (vaikkakin erikoiselle) Petriludella, mutta itselläni en tästä kovin tykännyt. Mun silmien sinisyys sotkee noiden värien yhteensopivuutta. Mutta onpahan nyt kokeiltu! :) Olen erityisen epätyytyväinen alaluomeen, mutta sen kohdalla alkoikin aika loppua kesken ja piti vain sutaista se jotenkuten että ehdin bussiin.


Poskilla MAC Joyous ja huulilla Pierre Cardin -huulikiilto nro 4.

Kommentit (14)

 1. Bompula

  Muistaakseni olen nähnyt tästä tutoriaalin petriluden youtube-sivulla.. Siellä on paljon muutakin kaunista väriä käytössä, että suosittelen kyllä tsekkailemaan lisää. ;)

 2. Martina

  Vitsi mikä jätkä, ihana :)))

 3. Anonymous

  Mun mielestä meikki sopii sulle tosi hyvin!

 4. .Nekku.

  Juu, kyllä sillä tutorial on tuostakin lookista. Täällä siis myös yksi Petrilude-fani ilmoittautuu! Erityinen rakkauden kohde on miehen drag-inkarnaatio Misty Maven. <3

  Tsekkaa tämä: http://www.youtube.com/user/petrilude#p/u/84/6F17gYdvt8I

 5. Panda

  Ihana sävyjen yhdistelmä :) Sopii sinulle todella hyvin.

 6. S

  Onpas hottis tuo Petrilude!

  Sun meikki oli luonnossakin todella kaunis, itse asiassa ei ollenkaan räikeä vaan sopi erittäin hyvin harmaan lauantaipäivän piristykseen. :)

 7. MouMou

  Ah, aivan mahtava meikki! Tämä blogi kyllä piristää aina päivän.:)

 8. Anonymous

  Ihanan "karkkinen" meikki!;)

 9. Nea/ Fashioned in Finland

  Wow, sekä sinun meikkisi että tuo inspiraatiokuva ovat aivan mielettömän hienot!

 10. milipili

  Hmm, tykkään kaikesta muusta paitsi Parfait Amourista. Sulle kyl käy tuo paremmin kuin Petriludelle.

  Kattooko muut Tuben meikkitutorialeja silloin kun ei oikein nukuta? Mua alkaa heti väsyttämään ja pää nuokkumaan kun katson esmes Petriludea tai Enkorea.

 11. Christine

  Mitämitämitä? Minusta tuo meikki sopii sulle tosi hyvin! Sitä paitsi, se on ihanan värinen ja ainakin itseäni piristää, jos joku kävelee kadulla vastaan huoliteltu, hienon värinen meikki silmissä. Siitä jotenkin tulee sellainen olo, että ei niiden värien käyttö niin outoa ole ja tekee mieli juosta kotiin kaivamaan värikkäät luomivärit kaapin perältä esiin :D

 12. Anonymous

  Aivan ihanat silmät!! En olisi ikinä tullut ajatelleeksi tummaa punaista luomiin, mutta ainakin sinulla toimii hyvin! Upea :)

 13. Maittis

  Mieletön meikki! Tuo MACin Coppering täytyy kyllä käydä hankkimassa itsellei, ihana sävy. Ja tykkään blogistasi tosi paljon!

 14. Fantome

  Todella hieno lopputulos. Mielestäni ei edes haittaa, vaikka lopputulos on paljon näyttävämpi kuin inspiraatiomallillasi. Silmien väri ja pohjoinen kalpeus korostuvat hienosti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.