…kun mieskin jo tilaa kosmetiikkaa netistä…

Kyllä mä sitten olen osannut mieheni kouluttaa…! ^_^

Kun tapasin nykyisen avomieheni, oli hän vielä pinttyneitä ”Fructis-miehiä”. Hiukset siis pestiin ehdottomasti Fructiksella, jonka mies oli hyväksi havainnut kun siitä ei tullut hilsettä. Kun mä muutin miehen elämään, muutti mukana myös hiusputeliarmeija. Olin juuri hurahtanut hiustenhoitoon ja kampaamotuotteisiin, ja kahvipöytäkeskusteluissa vilahtelivat termit kuten ”keratiinipitoinen”, ”Joicon rekku” ja ”hyaluronihappo”. Kun kävimme New Yorkissa, laukussani palasi melkein 10kg Nexxuksen shampoita ja hoitoaineita. Kyllä. Olin niin friikahtanut.

Pikkuhiljaa kiinnostus laadukkaita tuotteita kohtaan valtasi miehenkin, ja kun kerran ostin hänelle Tigin shampoon lahjaksi, ei paluuta Fructikseen enää ollut. Siitä lähtien mies on käyttänyt vain ja ainoastaan kampaamotuotteita, poikkeuksena XZ:n Suklaa-Vanilja-tuotteet joihin mies on tuoksun vuoksi aivan koukussa.

Mies ostaa kaikki hiustuotteensa suoraan kampaajalta, ja mä olen häntä vähän torunut kun samat putelit saisi puolet halvemmalla netistä. Tähän saakka mies on kuitenkin ollut vähän sitä mieltä että kosmetiikkanettikaupat on naisten hommaa, ja hän ostaa mielellään tuotteet suoraan kampaajalta kun se on helppoa ja nopeaa.

Kunnes viime viikolla…. :) Miehelle oli tullut postista suurikokoisen kirjeen saapumisilmoitus. Arvelin että kyseessä oli taas kirjoja tai CD-levyjä. Kyllä mua vähän huvitti kun mies ilmestyi postista Feeluniquen paketin kanssa, selvästi aivan tohkeissaan!

Mies oli tilannut Tigin Charge Up -shampoon ja kaksi kappaletta lempishampootaan Joicon Daily Carea. Enemmänkin hän olisi kuulema tilannut, mutta kun ”piti muistaa tulliraja”. :) Loistavaa! Näin hyvin on opit uponneet. Hän laskeskeli aivan innoissaan kuinka paljon säästi nettitilauksellaan, ja luulen ettei shoppauskerta Feeluniquessa jäänyt viimeiseksi… ;) 

Onko teidän miehet koskaan tilanneet itselleen kosmetiikkaa netistä? Oikeasti epäilen että sellaiset miehet on aika harvassa…. :P Nyt mun äijä harmittelee kun Uniquesta ei saa dödöjä. Tietääkö joku mahdollisesti nettikaupan josta saa miesten selektiivisiä deodorantteja?

Ja sitten ihan toisesta aiheesta… Virve kirjoitti hiljattain saaneensa huulipunan loppuun kymmenessä päivässä. Kertoisin nyt teille täysin päinvastaisesta asiasta, nimittäin huulipunista joita ei koskaan saa loppuun. Minä olen saanut elämäni aikana loppuun kaksi tai mahdollisesti kolme huulipunaa. Siis koko elämäni aikana.

Pakkaan parhaillaan kämppäämme kasaan muuttoa varten, ja meikkejä pakatessa käteeni sattui tämä huulipuna. Lumene Classic Huulipuna nro 203, Lähelläsi. Ette oikeasti halua tietää kuinka vanha se on, mutta kerron sen silti. Huulipuna on ostettu vuonna 2000, ja olen käyttänyt sitä epäsäännöllisesti joka vuosi. Kuulen jo jonkun huutavan ällötystään! :) En osaa sen kummemmin selittää miksi säästän näinkin vanhoja huulipunia, mutta puna toimii edelleen enkä jaksa olla huolissani jostain hygieniaissueista kun punan koostumus ja haju on edelleen ihan sama kuin 10 vuotta sitten. Enkä saa sen käytöstä mitään iho-oireita. (Miettikääpä muuten miten paljon säilöntäaineita huulipunassa täytyy olla että se kestää muuttumattomana näin kauan….?)

No, mä nyt kuitenkin päätin että NYT tämä puna käytetään pois! Herranjestas, tuotetta on jäljellä enää muutama milli ja mä vaan olen jemmannut sitä. Lähelläsi siirtyi siltä istumalta käsilaukkuni meikkipussiin, ja olen rutannut sitä huuliin päivittäin. Tästä beibistä tulee ensimmäinen huulipuna jonka mä saan loppuun 2000-luvulla! Jiihaa!


Disclaimer: Karkkipäivä-blogi ei suosittele kenellekään 10 vuotta vanhojen huulimeikkien käyttöä. Kirjoittajasta ei kannata ottaa mallia. :)
Kommentit (22)
  1. Hah, meidän isältä tuli joulun jälkeen viesti, että "mistä niitä tuoksuja saikaan tilattua netistä halvalla?". Pistin sille tekstarina linkin Feeluniqueen enkä uskonut kuulevani aiheesta sen enempää.

    Kävin perjantaina iskän 47 v. synttärikahveilla ja sille oli just tullut paketti, jossa oli CK'n tuoksu ja Tigin hiusgeeli. Hihittelen vieläkin miten innoissaan se oli. :D Eli käy näitä muuallakin! :p Hauskinta tässä on, etten ole itse vielä tilannut netistä kosmetiikkaa ja sitten tää yks tilailee omatoimisesti Tigejä! :D

  2. Tuosta XZ:n suklaavaniliasta. Siinä on melkein ihan sama haju kun eräässä miesten tuoksussa (saattaisi olla Emperio Armanin Nite). Huomasin yhtäläisyyden kun tapasin nykyisen poikakaverini joka käytti sitä jotain tuoksua ja minä olin ihan vahingossa ostanut sen XZ:n shampoon. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *