Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kun ei saa unta…

…niin voi vaikka vastata Charming Nailsin antamaan haasteeseen!

* Kynsilakka ylitse muiden?

Hmmm…. mun lempparikynsilakat vaihtelee, mutta sanoisin että suurinta ihastusta on aiheuttanut ensimmäinen hololakkani China Glazen L8R G8R. En vaan voinut uskoa todeksi sitä upeaa hologrammiefektiä…! ^_^ Ja onhan se kaiken kaikkiaan vaan aivan ihana lakka.

* Paljasta kauneusvinkkisi

Mineraalimeikkivoide parantaa ihon kuntoa ja poskipuna on maailman helpoin tapa freesata nuupahtanutta naamaa. Myös kirkas, väritön huulikiilto sopii joka tilanteeseen ja saa ainakin mun kalpeat huulet aina näyttämään paremmalle.

* Tuote jota ilman et elä?

Itsestäänselvästi Blistexin valkoisessa purkissa oleva huulirasva. Olen käyttänyt tätä puolet elämästäni enkä tule koskaan vaihtaman muuhun huulirasvaan.

* Rakkain meikkituotteesi?

Olisikohan se sitten L’orealin Golden Beige -luomiväri. Se on vaan täydellinen ja olen hyvin kiintynyt siihen. :)

* Monikäyttöisin meikkituotteesi?

Sanotaan vaikka Indelible-geelirajaukset, jotka sopivat sekä perinteisiin että sisärajauksiin sekä silmämeikin pohjustajaksi.

* Kallein kosmetiikkaostoksesi?

Joku Diorin paleteista varmaankin. Normaalilla Suomen hinnalla en ole näitä tosin koskaan ostanut. Luulisin että kalleimman paletin tittelin vie Kapkaupungista ostettu Silver Goddess, hintaa sille taisi tulla joku 38€.

* Pahin hutiostoksesi?

Ei mulle mitään hirveän pahaa ole sattunut niitä kahta MACin maanantaikappaletta lukuunottamatta, mutta esim. paljon kehuttu Phyto 9 (jätettävä hoitoaine hiuksille) ei toiminut mulla yhtään. Ihan kuin olisi voidemaista kaurapuuroa levittänyt hiuksiinsa. Shiseidon Mascara Base oli myös pettymys. Tekee ripsistäni käsittämättömän korput risuaidat. Kieltämättä harmitti maksaa joku 25€ tuotteesta joka on jäänyt makaamaan käyttämättömänä.

Kiitos vaan kyssäreistä, Charming! :)

Edelliseen yölliseen postaukseeni liittyen voin muuten kertoa, että Lumenen kulmakynä nro 2 on nyt hankittu, ja samoin tekoripset. Olen yrittänyt tehdä kulmat tuolla kynällä vasta kerran ja tulos oli aika masentava, mutta olen luvannut harjoitella joten sen myös teen. Voi miksi sen pitää olla niin vaikeaa…? Tekoripsiäkin olen jo yhteen meikkiin kokeillut. Tämä meikki on erään lukijani toivoma mustavalkoinen look, ja se postaus on tulossa seuraavana.
Ja tähän loppuun mihinkään mitenkään liittymättä; siskoni chihuahua 10-viikkoisena. Ei ole hellyttävämpää ilmestystä. Saan tämän mussukan ja veljensä hoitooni taas muutaman viikon kuluttua. <3

Hyvää yötä.

Kommentit (4)

 1. Beauty Babe

  Tuo Blistexin valkoisessa purkissa oleva huulirasva oli minunkin lempparini monta vuotta. :)

  Sinulle on palkinto blogissani!

 2. Anonymous

  Näyttäsit nyppivän kulmat melko ohuiksi, ja suosittelisin, että antaisit kasvaa niiden vähän paksummiksi. Itse väitin joskus kosmetologikaverilleni, että melko suora pötkylä on kulmieni luonnollinen muoto, enkä ole nyppinyt siipimäisyyttä pois. Päätin kuitenkin kokeilla karvojen kasvattamista, vaikka se melko epäsiistiltä alkuun näyttikin. Ja kas vain, olin teininä nyppinyt vain muutaman liikakarvan ja pitänyt muotoa yllä vuosikausia, mutta nuo liikakarvat olivat niin kriittisiltä paikoilta, että niiden takaisinkasvu sai kulmani näyttämään vihdoin siipimäisiltä. Nyt kulmat eivät tarvitse niin paljoa väriäkään, kun oikea muoto rajaa silmät kauniisti.

  Koira näyttäisi muuten leijuvan kuvassa!

 3. Charming Nails:

  Ihankuin pikku chicu leijuisi ilmassa :D

 4. Inkivääri

  Hih, koira muuten tosiaan näyttää leijuvan ilmassa! Levitoiva chihu! ^_^

  Anonyymi – karu totuus on että en nypi kulmiani juuri yhtään; ainoastaan muutamia hajakarvoja kulmien alapuolelta. Mulla on siis luonnostaan just noin ohuet ja harvat kulmakarvat kuin kuvissa näkyy. :( Voi kun saisinkin niistä paksummat.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.