Kummituskaverit

Kuka arvaa mitä kuvassa on?

Pyyhkeet

Rättejä. Kyllä. :)

Postauksen työnimi olikin ”rättien taisto” :D No, ei ne nyt lopulta kuitenkaan mitään taistelleet. Ensimmäinen nimittäin menetti pelin aika nopeasti toisen ilmestyessä tontille.

Pyyhe1

Minne matka, toveri..?

Kuvassa on Sensain Sponge Chief -puhdistusliina, jota Virve kutsui muinoin osuvasti kummitukseksi. Liina kuivuu täysin koppuraksi ja jos sen sattuu jättämään vaikka käsisuihkun päälle niinkuin minä, saa tällaisen sympaattisen haamuhahmon.

Pyyhe1_2

Sponge Chief on osa Sensain puhdistusrituaalia. Sen sijaan että huuhtelisit puhdistusaineen (tai kuorinta-aineen tai naamion) kasvoiltasi vedellä, käytätkin kostutettua pyyhettä eli ”sienipomoa” (hassu nimi tällä). Sponge Chiefin koostumus on kosteana paksuhko, hyvin pehmeä ja sienimäinen.

Monet ovat kuvailleet koukuttuneensa Sensain kasvopyyhkeen käyttöön niin, etteivät suunnilleen osaa olla ilman kun ovat kerran Sponge Chief -tielle lähteneet. Minulle ei ole käynyt niin. Ostin pyyhkeen syksyllä, ja sen käyttökerrat ovat itse asiassa jääneet aika vähäisiksi. Pyyhe tuntuu kyllä tehokkaalta ja ”kasvovesivanulapputestin” perusteella kasvot puhdistuvat selvästi perusteellisemmin kuin ilman pyyhettä, mutta mitään ”ooooh!” -tunnetta Sponge Chiefin käyttöelämys ei ole minulle tuonut. Sarjassamme ”ihan kiva” tuote, mutta ei mitenkään mullistanut ihonpesurituaaliani.

Alkuvuodesta tutustuin toiseen kummitukseen.

Pyyhe2

Veikkaanpa, ettei suurin osa teistä ole varmasti koskaan kuullutkaan tästä rätistä! :) Syy on siinä, ettei sitä itse asiassa vielä edes myydä Suomessa. Mutta kohta myydään.

Varsin nukkavierulta ressukalta näyttävä pyyhe on vienyt sydämeni…! Enpä olisi uskonut, että näin yksinkertaisella asialla voi saada niin merkittävän eron puhdistuksen jälkeiseen ihofiilikseen.

Kyseessä on brittiläisen Liz Earle -merkin rakastetun Cleanse & Polish Hot Cloth -duon musliinikankainen kasvopyyhe. Se toimii samalla idealla kuin Sensain Sponge Chief, eli vedellä huuhtelun sijaan puhdistustuote pyyhitään kasvoilta tällä kankaalla. Se suositellaan kostutettavaksi mahdollisimman kuumalla vedellä.

Sain Liz Earle -tuotteita testiin merkin PR:ltä, ja kerron sarjasta lisää myöhemmin tässä kuussa. ”Kummitus” on suosikkini enkä malttanut olla esittelemättä sitä jo nyt…! :)

Pyyhe2_2

Liz Earlen kasvopyyhkeen juju on sen materiaalissa. Musliinikankaan kevyesti karhea pinta kuorii ihoa samalla kun sillä pyyhitään puhdistustuote pois. Pyyhettä on tarkoitus käyttää päivittäin, jopa aamuin illoin. En osaa sanoa miten hyvin tämä sopii oikein herkälle iholle jolle pyyhkeen tuoma mekaaninen rasitus saattaa olla liikaa, mutta minun ihoni on vallan ihastunut..!

Pyyhe ei tosiaankaan tunnu tai näytä ylelliseltä niinkuin Sensain Sponge Chief, mutta sen jättämä tunne voittaa Sienipomon pitkällä kaulalla. Ihon pinta on todella sileä ja kertakaikkiaan vain tosi hyvän tuntuinen. Ei tähän mitään erikoisia superlatiiveja tarvita – tunnen eron ja todellakin tykkään siitä.

Erityisen hyvältä iho tuntuu Liz Earlen putsarin jälkeen, mutta siitä kerron enemmän varsinaisessa Liz-jutussa.

Sensain Sponge Chief kustantaa Suomessa n. 12 euroa, Lizin Hot Clothin hinnasta minulla ei vielä ole tietoa mutta oletan että hinta on paljon edullisempi sillä merkkikin on huomattavasti edullisempi. Edit. Hot Clothit tulevat maksamaan 5€/2kpl pakkaus ja 12,50€/6kpl pakkaus.

Muita ”rätteilijöitä”? :)

Kommentit (31)
  1. Mä olen ”rätteillyt” ihan ”kuorinta”/pesuliinalla jo vuosia päivittäin. :) Iho voi todella hyvin ja olenkin yrittänyt korostaa ihmetteleville että mun iho ei ole koskaan voinut näin hyvin kuin tällä rutiinilla.

    Mun iho on aika ”paksu”.

    Tämä on minun erinomaisen hyvän ihon salaisuus. Tämä ja Nivean Soft-rasva. :D

  2. Musliinipyyhkeitä käytössä täällä! Tosin ei mitään kallista Liz Earle-merkkistä, ihan edullisempia. Aitoja musliiniliinoja silti.
    Sponge Chief on myöskin jossain, mutta osaan tulla toimeen ilmankin – itse asiassa en varmaankaan ole kuukausiin edes nähnyt sitä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *