Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kultaa ja vihreää

Smashbox-meikkaukset jatkuvat. Tällä kertaa luomilla kultaa ja vihreää.

SmashBoxpaletti

Vilautetaan taas palettia muistin virkistämiseksi…. :)

Smashboxkultavihrea4

Hyvin syksyinen meikki tämäkin.

Smashboxkultavihrea

Liikkuvalla luomella vaalea kulta #3, ulkonurkassa vihreä # 10 ja luomivaon yläpuolella tumma kulta #7. Kulmaluulla MAC Shroom. Rajaukset Urban Decayn kynä, sävy Stash, ja vaalea sisärajaus tuttuun tapaan IsaDoran Blonde-kajal.

Smashboxkultavihrea2

Smashboxkultavihrea5

Poskilla Rimmelin Santa Rose ja huulilla Pierre Cardinin huulikiilto #4.

Smashboxkultavihrea3

Hauska verrata näitä kuvia edelliseen, violetti-vihreään Smashbox-meikkiin. Edellinen on niin kylmä, sopivasti kuvissakin jotenkin kylmä valaistus/fiilis, ja tämä taas mielettömän lämmin.

Kommentit (14)

 1. Sissi

  Hieno tämäkin!

  Mitä mieltä olet Dr Hauschkan (kirjoitetaanko se noin…?) luomimeikkien pysyvyydestä? Pysyvätkö UDPP:n kanssa samanlailla kuin ”tavallisetkin” luomimeikit?

  Entäs mitä meinaa Hauschkan tuotteissa alcohol, onko se sitä tavallista kuivattavaa? Siis esimerkiksi kasvovesi Spezialissa on mainittu alcohol heti toisena veden jälkeen.

  • Sanni

   Mä käyttelen Hauschkalta säännöllisesti vain Stone Colours -palettia, ja sen sävyt pysyy erinomaisesti. Kesäpaletin (se, jossa oli turkoosia ja vaaleaa ruskeaa) sävyt tuntuvat haihtuvan hieman luomilta päivän mittaan, niissä ei myöskään ollut yhtä vahva pigmentti.

   Hauschkan tuotteissa käytetty alkoholi on perunasta saatua bioalkoholia (mitä se sitten tarkoittaakaan), ja sen ei pitäisi kuivattaa. Kasvovesi Spezialissa on ”pakko” olla alkoholia, sillä alkoholi supistaa ihohuokosia ja Spezial on tarkoitettu epäpuhtaalle (=usein suurihuokoiselle) iholle. Epäpuhtaan ihon tuotteissa on lähes järjestään aina alkoholia.

 2. Miia-Kristiina

  Osaisinpa minäkin meikata näin värikkäästi ja näin monella värillä. Yleensä jos yritän edes kolmea väriä yhdistää, tuntuu kuin ne vain sekoittuisivat toisiinsa ja silmämeikin väri olisi vain jotain epämääräistä.. Oletko muuten joskus tehnyt postauksen, jossa kerrot vaihe vaiheelta miten helppo silmämeikki tehdään, tai voisitko tehdä sellaisen? Sulla on muuten aika täydellisen muotoiset huulet! :)

  Mitä kosmetiikkamerkkejä laivalla (Siljalla) myydään perusmarkettimerkkien (Lumene, Maybelline, L’Oreal, Max Factor..) lisäksi? Tai osaatko antaa vinkkiä mitä sieltä kannattaisi ehkä hankkia halvan hinnan vuoksi?

  • Sanni

   Siljan valikoimista kannattaa kysyä Ostolakko-blogin Virveltä, hän kun on siellä töissä. ;) Minä reissaan itse aina punaisilla laivoilla, kun ovat halvempia.

   Tämän postauksen lopussa on tutorial kaikkein helpoimman ja yksinkertaisimman arkisilmämeikin tekoon. Ole hyvä! :)

 3. Liina

  moi tää ei nyt liity mihinkään, mutta minkälaista meikkivoidetta suosittelisit pintakuivalle sekaiholle. Eli siis sellaista ”täyteläisempää” vai ”ohutta”? Jos osaat toki sanoa jonkun hyvän markettitasolta niin sano ihmeessä.

  Kiitos ihanasta blogista, tämä inspiroi blogi inspiroi paljon :D

  • Sanni

   Vastaan meikkivoidekysymyksissä aina rehellisesti, että niissä asioissa olen asiantuntija ehkä huonoimmasta päästä, kun en itse meikkivoidetta käytä. Paras tieto-taito tulee kokemuksen kautta, ja omat kokemukseni rajoittuvat vain muutamiin testikertoihin töissä. Joku kovan luokan meikkivoidekäyttäjä osaisi siis auttaa paremmin. :) Mutta kun nyt kysymyksen minulle esitit, niin oman tietotaitoni rajoissa suosittelisin jotain ohuehkoa meikkivoidetta (täyteläiset on useimmiten vanhemmalle, kuivalle iholle). Edullisemmilla merkeillä meikkivoiteet on harvemmin luokiteltu ihotyypin mukaan, vaan peittävyyden ja ”finishin” (eli tuleeko matta vai kuulas pinta jne). Selektiiviseltä puolelta löydät paremmin ihotyypin mukaiset meikkivoiteet, esim. Cliniquella on monta kuivan sekaihon meikkivoidetta.

   Edullisemmilta päivittäiskosmetiikan merkeiltä hyvä meikkivoide voisi olla Max Factorin Second Skin (itse tykkäsin siitä kovasti, ja myynkin sitä paljon, asiakkaat tykkää jäljestä kovasti) tai L’orealin True Match. True Match on muistaakseni ehkä hieman voidemaisempi, mutta ohuita ovat kummatkin, ja samalla ”luonnollinen lopputulos joka sulautuu ihoon” -idealla.

   • Liina

    Kiitos kattavasta vastauksesta! Noista esimerkeistä True match onkin juuri käytössä, mutta vaihtelun vuoksi voisin kokeilla tuota Max Factorin meikkivoidetta:).

 4. syysviiru

  Ihan kuin Smashboxin vihreässä olisi hiukkasen kultaa.

  Hassu sattuma, mutta olen itse viime päivinä käyttänyt pronssi+sammalenvihreä -yhdistelmää, ja juuri tänään valitsin elämäni toiseen Inglot-palettiin käyttämääsi vihreää muistuttavan sävyn. Sitä on liikkeellä!

  • Sanni

   Niin siinä varmaan onkin, se on hyvin lämmin vihreä.

   Pronssi + sammalenvihreä on kyllä kaunis yhdistelmä!

 5. M

  Moikka Sanni!

  Osaisitko antaa vinkkiä jostain kivasta harmaan sävyisestä luomiväripaletista? Sellainen ihan 2-3 sävyn paletti riittää hyvin, eli sellainen jolla saisi tehtyä nopean perusmeikin. Hinta ei myöskään saisi olla kovinkaan korkea ja jos mahdollista niin jotain mitä saisi ostettua joko Kicksistä tai Sokosesta jne., kun netistä ei ole tällä hetkellä mahdollista tilailla.

  Kiitos jos voit neuvoa! :)

  • Sanni

   IsaDoralla on uudessa mattaduovalikoimassa (tumman)harmaa duo, en ole sitä testannut mutta nuo mattasävyt ovat muuten tuntuneet aika laadukkailta. Maybellinella on myös harmaa duo, mutta sen laadusta en osaa sanoa mitään. BeYu’lla on harmaa-valkoinen trio (sävy 02), jota suosittelisin (koska BeYu’t ovat erittäin hyvälaatuisia), mutta nyt täytyy sanoa että en muista kuuluuko juuri tuo sävy Kicksin valikoimaan. Käy kurkkaamassa!

 6. badbomben

  kaunis!

 7. vihreä

  Tää on ehkä ihanin meikki mitä oon tässä blogisssa nähnyt. Tykkään ihan hirveästi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.