Kultaa ja vihreää

Jouluinen meikki kullalla ja vihreällä.

Tarkoitus ei tosin ollut tehdä mitään ”joulumeikkiä”, mutta juuri tämän sävyiset kulta ja vihreä ovat mielestäni jouluisia. Edellinen ”Kultaa ja vihreää” -meikki oli aivan eri tyylinen ja sävyiltään enemmänkin syksyinen.

LorealBabylonGardens

Meikki on tehty L’orealin Babylon Gardens -paletilla (kausipaletti parin vuoden takaa). Paletissa on tummahko, ”likainen” kulta, harmaanvihreä ja havunvihreä.

LorealBabylonGardens2

Levitin liikkuvalle luomelle kultaa, ulkonurkkaan harmaanvihreää ja luomivakoon havunvihreää. Kulmaluulla vaaleaa kultaa Clarinsin Nude Shimmers -paletista. Rajaus Urban Decayn Covet-kynällä.

LorealBabylonGardens4

LorealBabylonGardens5

LorealBabylonGardens3

Joulumeikistä puheen ollen, itse en usein edes meikkaa jouluna. Meidän perheessä ei muutenkaan olla mitenkään ”hienona” jouluisin, ja minäkin saatan viettää pyhät virttyneissä collegehousuissa ja fleecepaidassa. Aattona saatan laittaa jonkun simppelin perusmeikin (ihan vain että näyttäisi enemmän ihmiseltä valokuvissa! ^_^) mutta muuten menen meikittömällä linjalla.

Loppuun pari joulufiilistelykuvaa. :)

Jouluiset_teet

Tee! Tee on minulle niin tärkeä asia, että voisin kirjoittaa siitäkin omaa blogia. Olen erittäin koukuttunut teehen. Ja hyvin turhautunut kauppojen teevalikoimiin! Onneksi jouluteet ovat aika laadukkaita, eikä niiden makuyhdistelmiin ehdi tottua kun niitä juo vain sesongin aikaan. Viime viikkoina olen herkutellut Forsmanin Tontun Toive -teellä, Hehkuvalla Talviteellä (karpaloa ja kinuskia, mutta ei lainkaan imelää, nam!) ja Hyvän Olon Rooiboksella, joka on rooibos-teetä maustettuna joulumausteilla. Suosikkini on ollut 50/50-sekoitus Tontun Toivetta ja Hyvän Olon Rooibosta. :)

Piparkakut

Piparihammastani on kolottanut jo marraskuusta saakka. Olen tajuttoman nirso mitä piparkakkuihin tulee, enkä oikein siedä mitään kaupan pipareita. Olen ikävä kyllä myöskin hyvin laiska leipomaan niitä itse. Siskoni sattuu tekemään maailman parhaita pipareita, ja tässä yhtenä aamuna järjestimme piparkakkutreffit minun luonani. Kun yhteistä aikaa leipojaisiin on vaikea löytää, piti sessio ujuttaa viikolle aamupäivään ennen töihin lähtöä. ^_^ Siskoni saapui meille varhain aamulla, ja leivoimme varmaan 10 pellillistä piparkakkuja ennenkuin kello löi 11. Arvatkaa miten hyvälle kotona tuoksui kun palasin illalla töistä…!

Alkaako lukijoiden kotona myöskin jo tuoksua joulu…? Kenellä on jo koristeet esiinkaivettuna? :)

Kommentit (54)
 1. oliko tää se sama maailmanmatkaaja sisko? vai onko sulla useempikin? :D en vaan muista nyyh

  ja meillä joulu tuoksuu aika usein viikonloppuisin, nyt on jo parit piparit ja tortut keretty leipomaan :D (ja viikonloppusin kavereiden kanssa pikkujouluttelua)

  1. Maailmanmatkaaja on siellä maailmalla, tämä on eri sisko. :)

 2. Oletkos maistanut Forsman tean Russia Samovar Blend teetä? Aivan taivaallisen hyvää varsinkin kun heittää lurauksen hunajaa sekaan, suosittelen!

  Pikkuhiljaa joulufiilistä alkaa pukkaamaan ja meillä sama meininki että jouluna ei tarvitse olla viimeisen päälle laitettuna. Muistan tosin lapsuudesta yhden ihanan joulukuvan jossa olin veljeni kanssa vatsataudissa. Molemmilla lapsilla tonttulakit päässä aamupuuro pöydässä ja kasvot oli kalpeat kuin lakanat ;)

  1. Muistelen että olisin joskus maistanut tuota, olen nimittäin juonut läpi koko Forsmanin ja Nordqvistin teevalikoiman moneen kertaan. ^_^

   Mun kestosuosikkeihin kuuluu Nordqvistin Samurai. Se on niin persoonallinen tee, mutta sitä ei voi juoda usein ettei siihen kyllästy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *