Kulmakarvojen laminointi – tulos

Mulla on nyt sitten uudet kulmakarvat!

Tulos tuoreeltaan oli kyllä todellakin WHOA. Siis – ovatko nämä puskat mun kulmakarvat..?

Kerroin laminoinnista viime perjantaina täällä, mutta niille jotka missasivat postauksen ja kuulevat kulmakarvojen laminoinnista nyt ekaa kertaa, tästä on kyse:

 • Laminointi on kulmakarvojen ei-invasiivinen muotoilutyyli, jossa ihoa ei lävistetä
 • Kulmakarvat käsitellään permanenttiaineella, jolloin ne pehmenevät ja antautuvat muotoilulle
 • Pehmennyt karva kammataan haluttuun muotoon; enemmän yläviistoon kuin karvan luontainen kasvusuunta, jolloin karvat asettuvat iholle tuuheamman näköisinä
 • Myös pienimmätkin mikrohaivenet kammataan esiin ja kohotetaan
Ennen – jälkeen
 • Kulmat kiinnitetään muotoonsa kiinnitysaineella (tämä on siis kuin kulmakarvojen permanentti)
 • Lopuksi kulmakarvat värjätään
 • Valmiiden kulmakarvojen päälle levitetään hoitava ja suojaava keratiinineste

Megatuuhea vaikutelma syntyy siitä, kun ihan pikkuisimmatkin karvat erottuvat nyt iholla ja karvat on kammattu kevyesti ylöspäin, ylemmäs niiden luontaisesta suunnasta.

Laminointi on nopea ja kivuton menetelmä, ja edullinenkin; käsittely maksaa 50-55€. Tulos pysyy kulmakarvasta riippuen 3-8 viikkoa.

Nyt jännäilenkin tässä, kuulunko itse tuohon lyhempään vai pidempään aikaan.

Minun kulmakarvani tehtiin Studio Små’ssa Tampereella. (Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö ja maksoin käsittelyn itse.) Sain vinkin Små’sta kynsiteknikoltani, kun juttelimme viime kynsihuollossa kulmakarvoista :)

Kulmakarvani laittoi ihana Kerli, jota voin kyllä suositella lämpimästi. Kerli hallitsee kaikki kulmakarvojen muotoilutekniikat, ja käsittelyn aikana tuli turistua läpi niin microbladingit kuin pigmentoinnit. Kerli muuten ei olisi missään tapauksessa suositellut minulle microbladingia kuultuaan, että ihoni arpeutuu hitaasti ja pienistäkin naarmuista jää pitkäksi aikaa punaiset arvet ihoon. Tällaisella ihotyypillä microblading kannattaa kuulema unohtaa.

(Noniin – sain nyt tästäkin mielenrauhan :))

Små’ssa laminointi maksaa 55€.

Kulmat tänä aamuna.

Yön aikana karvat olivat menneet vähän ”sekaisin”, ja harjasin ne aamulla uudelleen muotoon – joka tosin ei ollut ihan yhtä näyttävä kuin Kerlin kädenjälki.

Olin ehkä jotenkin odottanut, että kulmat tuntuisivat laminoinnin jälkeen vähän kovilta, mutta eivät ne tunnu. Ne ovat ihan pehmeät, mutta asettuvat iholle eri lailla kuin ennen käsittelyä.

Netin laminointikokemuksista olin lukenut, että laminoidut kulmakarvat voivat näyttää jopa maskuliinisilta paksussa tuuheudessaan.

Minunkin kulmat ovat toki aika roisit. Mutta mun mielestä tosi kivat, eivät ainakaan miehekkäät..!

Mitä te tykkäätte?

Palaan asiaan 3-4 viikon kuluttua ja raportoin laminoinnin kestosta. Tai jo aiemminkin, jos tulos alkaa hiipua nopeammin.

Se mikä itseäni mietityttää, on värjäyksen kesto ja sen vaikutus tulokseen. Laminoinnissa laitettu väri on toki kotikestovärejä vahvempi ja kestää permanentatulla pohjalla pidempään kuin ei-käsittelemättömässä karvassa, mutta silti mietin, katoaako tuuheuden vaikutelma jos väri lähtee haalistumaan paljon nopeammin kuin itse laminointi.

Mutta kuten sanottua, palaan asiaan :)

Kiinnostava kokeilu, ja jos tämä pysyy 4-6 viikkoakin, niin minusta todellakin tulee vakioasiakas..! 😁

Kommentit (50)
 1. Oho! Onpa kerrassaan uskomattoman suuri ero. En jostain syystä odottanut näin vaikuttavaa tulosta. Kulmat kehystää kyllä ihanasti kasvoja ja tämä lookki sopii sulle ihan huisin hyvin! Kiva, että raportoit näistä tuloksista. :) En ollut laminoinnista nimittäin ikinä ennen kuullutkaan. Innolla jään odottamaan tulevia kuulumisia.

  1. En jostain syystä odottanut näin vaikuttavaa tulosta.

   En minäkään 😀

 2. Siis vau millainen muutos! Vaalea- ja harvakulmaisena otan kyllä itsekin tuon laminoinnin harkintaan, näyttää ihan superhyvältä! :) Ja jos tulos kestää tosiaan sen 4-6 viikkoa niin todellakin varaan ajan :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *