The Brow Affair

Päivän ilostus: Kerli the Kulmakarvamestari teki sen taas… ❤️

Hetken saan taas olla näyttävien (laminoitujen) kulmakarvojen ylpeä omistaja! ^_^

Kerli, kulmakarvakosmetologini (voiko näin sanoa..? :D) oli sitä mieltä, että mulle oli kasvanut lisää kulmakarvaa edellisen käynnin (huhtikuussa) jälkeen. ”Nyt näistä saa vieläkin tuuheammat..!” hän sanoi.

Luulen että Kerli on vain niin taitava kulmakarvojen muotoilija, että hän saa ohuimmatkin haivenet taiottua kuin eri ihmisen karvoiksi :D 👍

(Poskipunavinkki: mulla on poskilla Urban Decayn korallipinkkiä Fireball-luomiväriä – upea myös poskipunana! Samaa sävyä on myös silmämeikissä mutta eihän se mihinkään näy mun silmissä ellei silmät ole kiinni…)

Mun omat luonnontilaiset kulmakarvathan näyttää tältä..!

Silmälasiversio :) (Ostin tammikuussa kolme paria uusia silmälaseja ja näistä Gucceista tuli lempparit..! Hassua, kun ne tuntuivat tammikuussa sopivan ihan täydellisesti silloisen vaaleanpunaisen tukan kanssa, ja nyt ne sopii yhtä hienosti korallin tukan kanssa..! 😍)

Jos olet kiinnostunut kulmakarvojen laminoinnista ja etsit hyvää tekijää Tampereelta, suosittelen mitä lämpimimmin Studio Små’ta ja Kerliä. Tämä ei ole maksettu mainos vaan maksan kulmakarvoistani ja suosittelen Kerliä koska hän on huippu! 🤗

Mikä laminointi? Lue käsittelystä lisää tästä jutustani.

kauneus silmameikki silmalasit
Kommentit (17)
 1. Niiin ihanat ❤️ Kulmat ja hiusväri ❤️+❤️

 2. Charming Nails
  23.7.2020, 13:04

  Nuo on kyllä taidokkaasti tehty. Näytät niin nuorekkaalta ja Fireball poskilla on hyvä idea! Odotan tosi innolla omaa laminointia ja sitä miten se pysyy. Mietin että ei mulla varmaankaan ole jatkossa varaa sitä ylläpitää, mutta kokeillaan nyt. Mua rasittaa kun joudun kestovärjäämään pari kertaa viikossa että mulla olisi edes jotain haiventa meikatessa. Toivon että laminointi helpottaa tätä hommaa :)

  1. Laminoinnin voisi kyllä odottaa ainakin pidentävän kestovärin kestoa karvoissa…! Että jos nyt ainakin sen hyödyn saisit..! 🙏🏻☺️

   Onhan tietysti tosi yksilöllistä miten hyvin ja kauan laminoinnin vaikutus kestää. Mulla kesti ekan laminoinnin tulos melkein kuusi viikkoa, toisella kerralla puolet vähemmän aikaa. Nyt pidin pidemmän tauon käsittelyjen välissä, niin katsotaan josko tämänkertainen laminointi pysyisi taas pidempään. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *