Kulmakarvojen laminoinnista ratkaisu mun ikuisuusongelmaan?

Varasin tänään ajan kulmien laminointiin ja uskallan olla vähän innostunut!

Blogin pitkäaikaiset vakkarilukijat tuntevat haasteeni – ja haaveeni – kulmakarvojen suhteen. Omistan vaaleat, hentoiset ja harvat ”babykulmakarvat” jotka eivät meikkaamattomina näytä juuri miltään, ja inhoan niiden meikkaamista.

Kulmakarvat tunnetusti ovat yksi merkittävimpiä kasvojen ryhdistäjiä ja vaikuttavat tosi paljon ilmeeseen. Ne ovat hiusten ohella kasvojen tärkein ”raami”. Jos saisin valita vain yhden ainoan meikkituotteen koko loppuelämäksi, se olisi tuote kulmien värjäykseen ja muotoiluun. Edes ripsivärillä, poskipunalla tai huulipunalla ei ole yhtä suurta vaikutusta yleisilmeeseen.


Olen harkinnut elämäni aikana moneen kertaan niin kestopigmentointia kuin viime vuosina microbladingiakin helpottamaan ”kulmakarvakompleksiani”, ja minulla on ollut aikakin varattuna Suvi Tiilikaiselle microblading-käsittelyyn. – Jonka sitten peruin saatuani kauhukokemuksen invasiivisista kauneuskäsittelyistä, kun tapahtui tämä epäonninen pintaverisuonten laserkäsittely.

Kaikkiin ihoa puhkoviin käsittelyihin (ja miksei muihinkin) liittyy riski, ja vaikka virheitä, onnettomuuksia tai muuten vain odottamattomia tuloksia sattuu harvoin, joillekin niitä aina välillä sattuu.

Kun sitten itse päädyin näihin harvoihin epäonnisiin verisuonikäsittelyssä, peruin kulmakarvojen microbladingin silkasta ylivarovaisuudesta. Niinkin näkyvän paikan kuin kasvojen suhteen en enää halua lähteä ottamaan riskejä.

Muotoa ja volyymia tähän, kiitos

Teknologia menee koko ajan eteenpäin, ja viimeisintä huutoa kulmakarvojen saralla on laminointi.

Laminoinnilla tavoitellaan tuuheita kulmakarvoja, ja se sopii erityisen hyvin ohut- ja hentokulmakarvaisille, tai heille joiden kulmakarvat ovat kurittomat ja itsepäiset. Laminoinnissa ihoa ei lävistetä millään, eli se ei ole invasiivinen. Käsittely on kivuton ja edullinen ja tulos kestää 3-8 viikkoa kulmakarvoista riippuen.

Laminoidut kulmat. Kuva: Studio Små @studiosma

Mitä laminoinnissa tapahtuu?

Kulmakarvojen laminointia voi verrata ripsien kestotaivutukseen, eli kulmakarvat ikäänkuin permanentataan (niiden rikkisillat hajotetaan) ja kiinnitetään uuteen asentoon.

Hoidon aikana kulmakarvoihin levitetään kestotaivutusainetta joka pehmentää ja suoristaa karvat, mahdollistaen niiden muotoilun. Pehmitetyt kulmat harjataan haluttuun muotoon ja pienimmätkin mikrokarvat asetellaan niin, että kulmakarvat asettuvat iholle antaen mahdollisimman tuuhean vaikutelman. Lopuksi kulmakarvat värjätään ja tarvittaessa muotoillaan pinseteillä.

Laminointi peseytyy kulmakarvoista kuukauden tai kahden sisällä. Laminointi maksaa noin 50€.

Voisivatko mun kulmakarvat näyttää laminoinnin ansiosta tämän sijaan enemmän…

Tältä?

Se selviää maanantaina!

Fingers crossed että tästä nyt löytyisi ratkaisu mun (kieltämättä erittäin triviaaliin) probleemaan!

Onko teistä jollain jo kokemusta kulmien laminoinnista?

Kommentit (23)
  1. Syntymä blondina, mun ripset ja kulmat on ihan vaaleat. Miettinyt tuotakin vaihtoehtoa, mutta ehkä mä vielä odotan sun kokemuksia :)

  2. Huomenna itseasiassa menossa toisen kerran tähän käsittelyyn! Olin siis supertyytyväinen tulokseen ja voin lämpimästi suositella kaikille. 👍

    1. Jeee…! Ai että mä odotan maanantaita..!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *