Kulmakarvojen laminointi – 3 viikkoa käsittelystä

Kulmakarvojen laminoinnista on tänään kolme viikkoa.

Laminoidut kulmakarvat 3 viikkoa käsittelystä

Nyt voin viimeistään todeta, että käsittely todellakin kannatti ja jälki on ollut pysyvämpää kuin tavallisen kestovärjäyksen tulos. Kulmakarvat ovat nyt kolmen viikon jälkeen edelleen selvästi pörheät ja väri on kestänyt paremmin.

Itse asiassa – kun vertaa kuvia viikko käsittelyn jälkeen ja kolme viikkoa käsittelyn jälkeen, ei eroa juuri edes huomaa.

Kulmakarvat tänään.

(Joo, naama on nuutunut. Mä olen itse asiassa tällä hetkellä kipeä. En tiedä toivonko, että mulla on korona ja että se menisi ohi tavallisen flunssan oireilla ja sitten olisin ainakin jonkin aikaa immuuni, vai toivonko, että tämä on ”vain” perusflunssa.)

Lähikuva kulmakarvoista tänään.

Laminoituina mun kulmakarvojen muotoero tulee esiin erityisen hyvin – toinen kulmakarva on paljon tuuheampi ja karvat levittyvät leveämmälle.

Ja kertauksena laminoinnin vaikutus ylipäänsä.

Kannattava veto mulle!

 Viikko laminoinnista

Kolme viikkoa laminoinnista.

Jep, minusta taisi nyt tulla laminoinnin vakkariasiakas. :)

Kommentit (6)
  1. Olen mielenkiinnolla seurannut tätä kulmakarvamatkaasi ja näiden postausten myötä uskallan itsekin kokeilla laminointia. Lähtötilanne on itsellä aika sama enkä itse piirtäen ole saanut kulmista sellaisia kuin haluaisin. Olen värjäyttänyt kulmia ja sen jälkeen ovat näyttäneet kivoilta, mutta jos tämä laminoinnin tulos kestäisi vähän pidempään.

  2. Huippua, että laminointi oli sulle näin toimiva juttu! Vaikka nuo heti laminoinnin jälkeisetkin kulmakarvat oli upeat, niin taidan kuitenkin tykätä vielä enemmän näistä muutaman viikon vanhoista.

    Tsemppiä flunssan kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *