Kulmakarvojen laminoinnista 6 viikkoa

Kulmakarvojen laminoinnista on tänään kuusi viikkoa.

Aamunaama pääsiäismaanantaina 13.4.2020 ja ”vastraheränneet” kulmakarvat.

Olen viimeisen viikon ajatellut, että nyt laminoinnin tulos on jo kokonaan hävinnyt, ainakin kaikki väri on lähtenyt ja kulmakarvat ovat palanneet mitättömään heiveröisyyteensä.

Kulmakarvat pääsiäismaanantaina Clear-geelattuina

Mutta itse asiassa….

Nyt kun vertaan tämän päivän kuvia naturel-tilanteeseen, on myönnettävä, että onhan näissä edelleen eroa. Vai mitä sanotte?

LÄHTÖTILANNE:

KUUSI VIIKKOA LAMINOINNISTA:

Onhan näissä muotoa ja myös väriä paljon enemmän…!

Okei, tässä kulmakarvoja on avitettu pörheämmiksi geelillä, mutta karvojen ”alttius” asettua leveämmälle on yhä tavallista tilannetta parempi.

Joka tapauksessa, voin nyt viimeistään julistaa laminointi-kokeilun sen verran onnistuneeksi ja mieleiseksi, että olen jo varannut seuraavan ajan tämän viikon perjantaille.

Olen aika iloinen tästä. <3 🙏🏻 Viimein löytyi minunkin kulmakarvoilleni sopiva käsittely, jolla saan vaivatta näyttävämmät, tuuheammat kulmakarvat. Ihan mahtavaa.

Annetaan katseen vielä levähtää tässä KÄSITTÄMÄTTÖMÄSSÄ tuloksessa jonka Studio Små’n Kerli taikoi mun kulmakarvoihin tasan kuusi viikkoa sitten:

Taikuutta – sitähän tämä melkein on 🙌

P.S. Off topic mutta olenko jo sanonut liian monta kertaa että RAKASTAN mun korallia hiusväriä? 😍 Mä siis vain rakastan sitä, se lämmittää mun ihon ja olemuksen ja saa mut hehkumaan, se oli todellakin nappi valinta..! Ilahdun joka kerta kun näen hiukset peilistä…!

Vaikka violetti onkin ikuisesti mun lempiväri 💜

P.S. Off topic #2 – tänään valmistuu todella pitkästä aikaa kolmen raaka-aineen ”Philadelphia-vhh-tuorepastaa”, for the sake of old times! :)

Kommentit (11)
 1. Näyttää kyllä hyvältä edelleen! Sun kokemuksista innoittuneena varasin itsellenikin ajan laminointiin (eri paikka kuin missä sinä olet käynyt).Mutta kun menin paikalle, kulmamuotoilija sanoi, etten tarvitse laminointia ja suositteli hennaamista. Sitä en kuitenkaan itse halunnut, koska siinä olisi ollut tarkoitus värjätä myös ihoa. Neuvotteluratkaisuna päädyttiin tavalliseen kestoväriin. Onhan sekin kiva, kun ammattilainen laittaa, mutta laminointi jäi kiinnostamaan! Onko sulle tai muille käynyt niin, että tilatun palvelun sijaan päädytään tekemään jotain muuta? Millaisia kokemuksia ne ovat olleet?

  1. Ettet tarvitse? Outoa, mitä niille olisi tapahtunut laminoinnissa?

  2. .Mutta kun menin paikalle, kulmamuotoilija sanoi, etten tarvitse laminointia ja suositteli hennaamista

   Tääh… siis mitä ihmettä, tämähän kuulostaa kummalta..! Mitä hän tarkoitti sillä ”ettet tarvitse”..? Onko sinulla hänen mielestään jo riittävän tuuheat kulmakarvat luonnostaan? Todella erikoista if you ask me, jos asiakkaalle ehdotetaan jotain toista palvelua kuin mitä hän tuli hakemaan, odottaisin kyllä hyviä perusteluja.

  3. Itse en osaa nähdä tässä mitään outoa että ammattilainen ei ”suostukaan”tekemään jotain toimenpidettä vaan pidän sitä just ammattimaisena toimintana että suositellaan toista vaihtoehtoa. Olen itsekin muutaman kerran varannut esim tietynlaisen kasvohoidon mutta ihoni nähtyään ollaankin päädytty toiseen hoitoon tai kampaaja on kieltäytynyt vaalentamasta kun todennut että liian raju käsittely hiuksille. En nyt tiedä mikä tässä oli syy mutta näin yleisesti luotan kyllä ammattilaisiin :)

   1. Joo, tämän ymmärrän minäkin, jos siis ihotyypin tai ihon tai hiusten kunnon puolesta jokin toinen käsittely sopii paremmin tai on asiakkaalle turvallisempi. Jennin tapauksessa olisin mielelläni kuullut kulmien laittajan perustelut sille, ettei laminointi hänen mielestään käynytkään asiakkaalle. Kulmakarvojen ”kunto” on sen verran eri juttu kuin hiusten ja ihon kunto. Olivatko Jennin kulmakarvat ammattilaisen mielestä jo sen näköiset, millaiseen tulokseen laminoinnilla pyritään?

 2. Mä aion tän rohkaisemana kesällä ottaa laminoinnit kulmiin :)

  1. Jeiii! ^_^ Toivottavasti tulos on meleinen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *