Kulmakarvat, second edition

Kulmakarvat ovat taas ojennuksessa 👌

Laminoinnin tulos oli tällä kertaa mielestäni jopa vielä parempi kuin edellisellä kerralla.

Ennen – jälkeen.

Taas voi vain haukkoa henkeään – miten nämä voivat olla samat karvat…!

Juttelimme kulmienlaittajani kanssa vallitsevasta tilanteesta. Osa kauneushoitoloista laittoi ovensa saman tien kiinni kun vakavampi tilanne maaliskuussa saavutti Suomenkin, osa laittoi kiinni vasta kun sitä suositettiin, osa pitää edelleen auki. Tilanne on kaikkea muuta kuin helppo, kuten jokainen yrittäjä tietää.

Jollain pitäisi elää ja maksaa laskut. Kritiikkiä ja kyseenalaistusta tulee jonkin verran.

Asiakkaita kuitenkin käy. Työntekijöillä on kaikilla maskit ja hanskat, useimmilla asiakkailla ei.

Hoitolan Kerlin kuvaamat kulmakarvani: lähtötilanne / Instagram-pörheiksi harjatut / muotoonsa asetellut

Minäkin kuulun heihin jotka ovat tulleet asiakkaaksi vaikka ei pitäisi. Vai, pitäisikö..? Kuten hiljattain kirjoitin, suosituksia, mielipiteitä ja näkökantoja on lukemattomia. Kaikista ei-välttämättämistä kontakteista tulisi pitäytyä. Totta kai kauneuskäsittelyistäkin. Kuten myös mökkeilystä.

Mutta kun kysyy mökkikunnilta ja kauneusalan pienyrittäjiltä, heillä on tietysti eri näkemys. ”Kuolemme ilman mökkeilijöitä. Haluamme, että he tulevat.” ”En voi ostaa lapsilleni ruokaa ilman asiakkaita”.

Helppoja ratkaisuja ei vain ole.

Nopea huomio kahdesta sävytetystä silmämeikinpohjustajasta. (Että olisi jotain uuttakin informaatiota/kokemuksia postauksessa…)

Olen aiemmin käyttänyt Urban Decayn klassista, väritöntä (tai hyvin läpikuultavaa) perus- Eyeshadow Primer Potionia. Nyt ostin vaihteeksi sävytetyn version, ihon sävyisen Edenin.

Ostin samalla pitkästä aikaa toisen luotto-silmämeikinpohjustajani, MACin voidemaisen Paint Pot -luomivärin sävyssä Soft Ochre. En ole käyttänyt tätä tosi pitkään aikaan ja nyt kun halpisversioni (Indelible) tästä on loppumassa, päätin ostaa alkuperäisen.

Täytyy sanoa, että tykkään MACin Paint Potista enemmän kuin UD:n Edenistä.

Urban Decayn pohjustaja on ohuempaa, kuten voi tietysti odottaa kun se on primer-funktiolla markkinoitava tuote ja MAC Paint Pot on luomiväri. Soft Ochre on sävyltään lämpimämpi kuin Eden, ja koostumukseltaan voidemaisempi ja peittävämpi.

UD Eden tuntuu Paint Pottiin verrattuna vähän kuivakalta. Mutta aivan erinomaisesti se silti suoriutuu työstään, meikki ei todellakaan hievahda edes saunassa Urban Decayn pohjustuksella. (Huomaan, että MACiä en ole vielä testannut saunassa..! :D)

Swatch-kuvassa Eden näyttää peittävämmältä, koska vaalea sävy erottuu iholtani Soft Ochrea paremmin.

Kummatkin tulee epäilemättä käytettyä! :)

Kommentit (22)
 1. Aivan upeat kulmat ja ihan totta, vielä paremmat kuin ekalla kerralla, jos mahdollista! Onnittelen, kun olet löytänyt sinulle sopivan käsittelyn ja tekijän!
  Mulle ripsien kestotaivutus on ollu varsinainen life hack, joten osaan asertua asemaasi ;)

  1. Kiitos :) Olen tosiaan kiitollisuudenvelassa mun kynsienlaittajalle, jolta sain vinkin Studio Små’sta..! 🙏🏻❤️ Kerrankin löytyi kerralla ”the” laittaja..! <3 (Mm. hyvää kynsiteknikkoa ja sellaista kampaajaa, jonka kanssa kemiat kohtaa, sain etsiä vuosikaudet….)

 2. Moi Sanni,

  Mua on jo pidempään kiinnostanut, että ovatko sun kulmat nousseet ylemmäs luonnostaan ajan myötä, vai kohotatko kulmia joko tietoisesti tai tiedostamatta meikkikuvia ottaessasi? Tämä aihe kiinnostaa minua erityisesti koska mulla on aikalailla samanlainen kulmaluun rakenne kuin sinulla, eli kulmaluu on voimakas ja kulmakarvat ovat suhteellisen lähellä silmiä. Kun vertaan nykyisiä kuviasi vuosia sitten otettuihin, ainakin minusta näyttää, että aikaisemmin sinullakin kulmat olivat lähempänä silmiä. (Toki silloin sinulla oli tapana nyppiä kulmakarvasi älyttömän kapeiksi :-D )

  Mä olen sua kymmenisen vuotta nuorempi, ja mua on aina harmittanut kun kulmat ovat niin alhaalla. Mietin, että jos minullakin olisi vielä toivoa, että ajan myötä minunkin kulmat vähän kohoaisivat…?

  Sun uudet kulmat ovat tosi kauniit, ja olen samaa mieltä, että jopa paremmat kuin viimeksi <3

  1. (Toki silloin sinulla oli tapana nyppiä kulmakarvasi älyttömän kapeiksi :-D )

   Hei Sini! Itse asiassa en ollut nyppinyt kulmakarvoja niin ohuiksi, vaan ne ovat luonnostaan sen näköiset ja muotoiset :D (En ole koskaan nyppinyt kulmakarvoistani muita kuin hajakarvoja.) Kulmakarvat vain näyttivät vuosien takaisissa kuvissa niin paljon ohuemmilta, koska olin onnettomalla meikkaustavallani vielä korostanut niiden luontaista kapeutta; en leventänyt muotoa käytännössä lainkaan enkä myöskään luonut/vahvistanut kulmakarvan ”kulmaa”, vaan ikäänkuin vain väritin luonnollisen kulmakarvani päälle lisäämättä mitään muotoa tai reunoja.

   (Kulmakarvani saivat muuten tuolloin jatkuvasti kommentteja siitä, miksi ihmeessä olin nyppinyt ne niin ohuiksi, ja myönnän että lopulta vähän hermostuin ja lisäsin blogin sivupalkkiin tekstilaatikon, jossa luki että ”En ole nyppinyt kulmakarvojani, ne vain ovat luonnostaan näin ohuet” 😂)

   Mitä tulee kysymykseesi kulmakarvojen noususta, luulen, että olen vain alkanut nostaa kulmia enemmän kuvia ottaessa. Lisäksi, (edes vähän..! 😛) kehittynyt kulmakarvojen meikkaustyylini on liftannut kulmakarvoja. Noiden ”onnettomien” kulmakarvavuosien jälkeen aloin tuomaan kulmakarvoihin sharpimpaa kulmaa ja paksumpaa muotoa värittämällä ohuiden kulmakarvojeni reunoille lisää väriä, myös yläpuolelle, mikä mahdollisesti luo kuvan korkeammalla olevista kulmakarvoista :)

   1. Ainiin, näinhän se tosiaan olikin että et nyppinyt kulmiasi, vaan olit omien sanojesi mukaan onneton meikkamaan niitä :-D

    Mä olen myös yrittänyt opetella meikkaamaan kulmia korkeammiksi, mutta en ole vielä oikein onnistunut luomaan luonnollisen näköistä vaikutelmaa. Mun kaveri kerran meikkasi mun kulmat niin, että hän lisäsi todella runsaasti väriä juuri tuonne yläpuolelle, tarkoituksena liftata kulmia luomalla voimakas kaari. Jälkeenpäin kun olen katsonut silloin otettuja kuvia, näytän ihan kauhealta!

    Nyt kun sulla on tuo laminointi, niin tämä ei tietenkään onnistu, mutta olisi kiva jos voisit tehdä pienen tutoriaalin siitä, miten luot kulmiisi liftaavan vaikutelman?

    Tämä on kyllä tosi mahtavaa kun mulla on niin samanlaiset silmät ja kulmaluun rakenne kuin sulla, niin voin suoraan kopioida kaikki sun meikkilookit! Olinpa onnekas silloin yli kymmenen vuotta sitten kun aloin opettelemaan meikkaamista, että sun blogi oli ensimmäinen joka tuli vastaan! ;)

    1. onnistu, mutta olisi kiva jos voisit tehdä pienen tutoriaalin siitä, miten luot kulmiisi liftaavan vaikutelman?

     Heh, mä en edelleenkään pidä kulmakarvojen meikkaustaitoani oikein minkäänlaisena ainakaan kunnon meikkitaiteilijoihin verrattuna, joten en osaisi nähdä Karkkipäivässä kulmakarvojenmeikkaus-tutoa..! 😄 Se olisi aika viihteellistä, kokisin… 😁 Mutta olen otettu ehdotuksesta 🙂

     Ja tosi kiva kyllä kuulla, että olet saanut mun blogista muuten paljon vinkkejä ja apua meikkaamiseen ☺️☺️❤️

     1. Älä Sanni yhtään vähättele itseäsi, en mä turhaan luullut että sun kulmat on itsestään ajan myötä nousseet ;-)

      Sun blogin viehätys perustuu juuri siihen, että nimenomaan et ole ammattimainen meikkitaiteilija. Tyylisi on niin helposti lähestyttävä, että vähän tällainen kokematonkin meikkaaja uskaltaa sinun innoittamana kokeilla uusia tapoja meikata <3

      1. Kiitos ☺️❤️❤️🙏

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *