Kuka tykkää miesten tuoksuista?

(Jos nyt jotakuta kiinnostaa, niin voin kuitata tähän alkuun viime yön postaukseen liittyen, että tämä päivä oli todellakin eilistä parempi ja erittäin onnistunut! :)

Taas yksi aihe, josta minun on pitänyt kirjoittaa tosi pitkään. Miesten tuoksut. Kuinka moni nainen tunnustaa tykkäävänsä miesten tuoksuista – siis jopa itsellään?

VersaceBlueJeans

Minä olen aina pitänyt miesten tuoksuista. (”Aina” = siitä saakka kun n. 14-15-vuotiaana kunnolla kiinnostuin parfyymien maailmasta.) Ensimmäisiä miesten tuoksuja joihin hullaannuin oli Versacen Blue Jeans. Olin todella lähellä ostaa sen itselleni. Blue Jeans on sitruksinen, puinen tuoksu jossa on mausteinen sydän ja lämmin, makeahko pohja. Nyt 3-kymppisenä en tosin enää haista tuoksussa samaa vastustamattomuutta mitä teininä, mutta silti huvitan itseäni tasaisin väliajoin eri lentokenttien tax free -myymälöissä puntaroimalla josko vihdoinkin ostaisin pullon itselleni – silkasta nostalgiasta.

Klassinen naisten suosikki miesten puolella on Kenzon L’eau Par Kenzo Pour Homme. Siis muidenkin kuin minun. ;) Tämä sitruksinen, raikas vesituoksu on hyvinkin unisex, ja olen myynyt sitä pariinkin otteeseen myös naisasiakkaille. Tätä voisin hyvin käyttää itsekin. Pidän L’eau Par Kenzo Pour Hommesta jopa enemmän kuin naisten versiosta.

Miestentuoksut

Viime aikojen suosikkituoksujani miesten osastolla ovat Givenchyn mausteinen, kahvilta ja tonka-pavuilta tuoksuva seksikäs Play For Him Intense (rakastan myös naisten versiota..!), YSL:n sensuelli, raikasta inkivääriä ja vesimäisiä sävyjä viettelevän puiseen pohjatuoksuun yhdistävä  L’Homme Cologne Gingembre sekä ihan viimeisimpänä Diorin raikkaan makea, sofistikoitunut Homme Cologne (vuoden 2013 versio). Olin ensin haistavinani Homme Colognessa minttua, mutta sitä siitä ei virallisen kuvauksen mukaan löydy. Tuoksunuotit koostuvat bergamotista, greipin kukasta sekä myskistä. Ilokseni myös Mr. Karkkipäivä oli tahollaan ihastunut tuoksuun, ja ostanut sen itselleen. Välillä olen käynyt suihkuttelemassa sitä kylppärissä omaankin ranteeseen… :D

Play Intense sopii talveen ja on mausteisuudessaan ja ruokaisuudessaan jopa hyvin jouluinen. L’Homme Cologne Gingembre ja Homme Cologne taas ovat enemmän lämpimän vuodenajan tuoksuja.

DiorHommeCologne_

(Myös ampiaiset näkyvät rakastavan Dior Homme Colognea…. Eräillä illalliskutsuilla kesäkuussa ampiaiset eivät jättäneet Homme Colognen -tuoksuista mister Karkkipäivää millään rauhaan, ja lopulta jopa pistivät häntä… Muut pöytäseurueen jäsenet jäivät täysin vaille amppareiden huomiota .)

Onko teillä jotain miestentuoksusuosikkeja joita voisitte itsekin kuvitella käyttävänne – tai käytätte jo?

Kommentit (26)
  1. Miestentuoksujen puolelta muutama lemppari on jäänyt muistiin vuosien varrelta – Diorin klassinen Fahrenheit ykkösenä. Myös Davidoffin Cool Waters ja Rochasin Man ovat ihania miehisiä herkkuja.
    En voisi niitä kuitenkaan omalle iholleni suihkia, mutta oikean miehen kemiaan yhdistettynä ne olisivat jotain :)

  2. Olisin ehdottomasti halunnut käyttää miesten versiota Escadan Magnetismista, valitettavasti sitä ei saa enää mistään. :( Van Gilsin Beetween Sheetsiä olen usein tuoksutellut omassa kylppärissä, mutta en raaski alkaa käyttämään, etten varasta mieheni tuoksua. :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *