Kuka laittaa yöksi deodoranttia?

Tuttu näky: mies kävelee kylppäristä iltasuihkunsa jälkeen, pyöritellen dödöä kainaloonsa (ja hinkkaapa hän sitä rintaankin).

En ole koskaan ymmärtänyt tätä.

Miksi joku laittaa deodoranttia yöksi?

Deodorantti_GivenchyPii

Laittaako moni muukin? Naisetkin? Vai onko tämä enemmän miesten juttu? Vai vain mun miehen juttu..?

Ei tuo äijä nyt niin paljon hikoile että voisin sillä perusteella ymmärtää deodorantin ympärivuorokautisen käytön. En voi väittää, että yöllä heräisin pistävään hien hajuun miehen kääntäessä kylkeä…! :D Mies itse ei näe jutussa mitään ihmeellistä. On kuulema luonnollista ja itsestään selvää, että suihkun jälkeen laitetaan dödöä, vaikka sattuisi olemaan menossa nukkumaan.

Onko tämä tuttua muillekin?

DeodoranttiIMG_0128

Minusta olisi jotenkin inhaa laittaa yöksi kainaloihin jotain. En osaa selittää miksi – laitanhan kuitenkin rasvaa naamaan ja kroppaankin ennen nukkumaanmenoa. Kainaloiden haluan kuitenkin olevan puhtaat. Antaa hien virrata vapaasti tiehyistään yön aikana, kun ne kuitenkin on päivällä osittain tukittu antiperspirantilla.

P.S. Extrakysely onko teidän miehet stick, roll- vai spray-miehiä? Mun miehelle kelpaa vain stick! Jättää jopa jonkun muuten hyvän tuoksun ostamatta jos siihen ei löydy dödöä stick-versiona.

Kommentit (166)
  1. Mietin ihan samaa vähän aikaa sitten! Mulle on supertärkeetä mennä puhtailla, aineettomilla kainaloilla nukkumaan. Mies taisi joskus alkuaikoina dödöillä iltaisin, mutta ihmettelyni jälkeen lopetti sen.

  2. Mä laitan ainakin yöksi suihkun jälkeen, ihan vain siitä syystä, että koomailen todella pahasti aamuisin! En kuitenkaan muista silloin laittaa. Ilmankaan en halua olla. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *