Kuivan ihon pelastaja: Novexpert Omega-sarja

Esittelyssä uutuuksia kuivalle iholle: Novexpertin Omega-sarja on laajentunut! 😍

Disclaimer: olen töissä Novexpertin maahantuojalla.

Vain kahdesta tuotteesta (kasvoöljy & öljyputsari) tähän saakka koostunut Omega-sarja saa odotettua täydennystä voidemaisista tuotteista: sarjaan liittyy kaksi kasvovoidetta sekä kasvonaamio.

Novexpertilla mikään ei tapahdu hujauksessa, ja voidemaisten Omega-tuotteiden kehitys alkoi jo kolme vuotta sitten. Heh, välillä kun kuuntelen Novexpertin tuotekehityksen tarinoita minulle tulee tunne, että Novexpert’han on brändinä vähän niinkuin mun persoonallisuus: äärettömän perusteellinen, (hidas) ja perfektionistinen. 😄 Asioita hiotaan juuri niin pitkään kunnes saavutetaan täydellinen tulos – tai vähintään se rima, jonka tiimi on tuoteidealle asettanut. ”Ihan hyvä” ei riitä, vaan tavoitteena on aina paras.

Mitä tekemistä vauvoilla on kuivan ihon hoitotuotteiden kanssa?

Omega-linjan uutuuksien inspiraationa on toiminut vernix caseosa, vastasyntyneen vauvan ihoa peittävä vahamainen kelmu, joka suojaa vauvan ihoa kohdussa. Tämä paksu, pehmeän rasvainen kalvo on tavallaan meidän ihkaensimmäinen kosteusvoiteemme. Se kosteuttaa ja ravitsee vauvan ihoa ja suojaa vauvaa lämmönmenetykseltä ja patogeeneiltä.

Novexpertin tutkijatiimi perehtyi vernix caseosan koostumukseen ja hyödynsi tietoa Omega-voiteiden koostumuksissa. Voiteissa on imitoitu vernix caseosan vesi/lipidi/proteiini-suhdetta, tuloksena erittäin tehokkaasti ihoa suojaavat ja ravitsevat koostumukset jotka ehkäisevät kosteuden haihtumista, samalla täydentäen iholle elintärkeää lipidipitoisuutta niin ihon pinnalla -> hydrolipidikalvo kuin epidermiksessä -> ihosolujen välinen ”sementti”.

Omega-rasvahapot

Kuten nimi Omega kertoo, tuotteiden vaikuttavat avainainesosat ovat omega-rasvahappoja, aivan kuten sarjan aiemmissakin tuotteissa. Yleisesti kuulee puhuttavan vain kolmesta rasvahaposta (omega-3, -6 ja -9), mutta kaiken kaikkiaan on olemassa kahdeksan omega-rasvahappoa. Näistä viisi on hyödyllisiä iholle, ja kaikkia viittä käytetään Novexpertin Omega-tuotteissa.

Omega-5 ja omega-7 ovat harvinaisia omegoita, joihin ei juuri törmää kosmetiikkatuotteissa, vaikka ne ovat iholle hyväksi. Miksi? Koska niitä saa niin harvoista lähteistä. Omega-7-rasvahappoa saa ainoastaan tyrniöljystä (tieteen tämänhetkisen tiedon mukaan) ja omega-5:a saa granaattiomenasta sekä muskottipähkinästä. Omegoja 3, -6 ja -9 puolestaan on saatavilla runsaasti niin kasvi- kuin eläinperäisistä (kala) lähteistä.

Novexpertin Omega-sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja kaikki rasvahapot ovat kylmäpuristetuista ja luomulaatuisista kasviöljyistä:

OMEGA-3: inca inchi- ja camelina-öljy. Primäärivaikutus: rauhoittava, laskee tulehdusta.

OMEGA-5: granaattiomenan siemenöljy. Primäärivaikutus: uudistava, nopeuttaa ihon paranemista.

OMEGA-6: seesaminsiemen- ja auringonkukansiemenöljy. Primäärivaikutus: ravitseva.

OMEGA-7: tyrniöljy. Primäärivaikutus: anti-age; buustaa kollageenisynteesiä.

OMEGA-9: jojoba- ja marulaöljy. Primäärivaikutus: suojaava, ehkäisee kosteuden haihtumista.

OMEGA PROTECTIVE RICH CREAM 33,90€ / 40 ml

Kenelle? Kuivalle iholle ja normaalille iholle tarvittaessa (esimerkiksi talviaikaan)

Tämä on sarjan kahdesta voiteesta kevyempi ja notkeammin levittyvä. Koostumus on silti täyteläinen ja voide lievittää ihanasti kuivan ihon epämukavaa tunnetta. Yllä lueteltujen kasviöljyjen lisäksi voide sisältää runsaasti sheavoita. Humektanttien osastoa edustavat glyseroli, ksylitoli, trehaloosi ja aloe vera.

Tuoksu on kevyen hedelmäinen.

Tarjousvinkki: Novexpertin tuotteet ovat tällä hetkellä -30% alennuksessa Joliella. Omega-uutusvoide maksaa siellä tällä hetkellä 27,93€.

OMEGA EXTRA-RICH REPAIR CREAM 39,90€ / 40 ml

Kenelle? Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Extra Rich -voide on koostumukseltaan erittäin täyteläinen ja sopii oikein kuivalle iholle, esimerkiksi atoopikoille. Hoitavat ainesosat ovat samat kuin Protective-voiteessa mutta eri pitoisuuksilla. Extra-Rich -voiteessa on lisäksi skvalaania.

Voide on pakattu hygieeniseen ja ilmatiiviseen pakkaukseen; purkin sisällä on ilmatiivis tyhjiöpussi ja voidetta annostellaan painamalla purkin kantta. Sormin ”kaiveltavat” tuotteet eivät kuulu Novexpertin laatustandardeihin ja kaikki sarjan voiteet on pakattu hygieenisiin pakkauksiin, joista ne annostellaan pumppumekanismilla.

Extra-Rich-voiteessa on eri tuoksu kuin Protective Rich Creamissa, Extra-voiteen tuoksu on pehmeä ja aavistuksen kukkainen, miedompi kuin Protective-voiteessa.

Nice to know: Omega-voiteiden tuotekehityksessä kiinnitettiin erityistä huomiota voiteiden ihotuntumaan. Vaikka voiteet ovat täyteläisiä ja suojaavia, niiden ei haluttu jättävän ihoa rasvaisen ja kiiltävän näköiseksi. Voiteiden koostumuksia hiottiin moneen kertaan, jotta niistä saatiin runsaudestaan huolimatta hyvin imeytyvät ja sellaiset, että ihon pinta jää himmeäksi. Siinä todella onnistuttiin :) 👍

ULTRA-NOURISHING SOS MASK 29,90€ / 50 ml

Kenelle? Kuivalle iholle tai lievittämään tilapäisesti kuivuneen ja ahavoituneen ihon tilaa.

Sarjan SOS-naamio on todellinen ”krokotiilinahkan” lievittäjä. Sitä voi käyttää poispyyhittävän naamion tavoin (vaikutusaika vähintään 15-20 minuuttia) tai yövoiteen sijaan yön yli -naamiona, jolloin vaikutus on tehokkain.

Sheavoin ohella naamioon extra-runsautta tuo täyteläinen kokum-voi. Naamion tuoksu on Omega-sarjan tuotteiden miedoin; sama pehmeä kukkaistuoksu kuin Extra-Rich-voiteessa, mutta vieläkin miedompana.

Vinkki kuivan ja herkän ihon tehohoitoon: kuori iho ensin Magnesium-linjan hellävaraisella Hydro-Biotic Scrub-voidekuorinnalla ja levitä kasvoille sitten Omega Ultra-Nourishing SOS -naamio. Saat naamiosta parhaat tehot ja ultra-pehmeän ihon..!

KILPAILU

Kiinnostaisiko kokeilla kuivan ihon sankareita? 😍🔥

Saan arpoa teille setin, jossa kaikki viisi Omega-sarjan tuotetta:

 • Booster Serum Wih 5 Omegas -kasvoöljy
 • Cleansing Oil With 5 Omegas -puhdistusöljy
 • Protective Rich Cream
 • Extra-Rich Repair Cream
 • Ultra-Nourishing SOS Mask

Osallistut kilpailuun kertomalla, miksi juuri sinä haluaisit voittaa tämän setin. 🙂

Edit. // Arvonta suoritettu, voittaja on sichao

KILPAILUN SÄÄNNÖT

 • Arvonnan järjestävät Karkkipäivä-blogi ja Transmeri Oy
 • Arvontaan voi osallistua 26.1.2022.-31.1.2022
 • Arvontaan voi osallistua vastaamalla kilpailukysymykseen Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
 • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
 • Voittaja arvotaan 1.2.2022 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
 • Osallistuneiden kesken arvotaan Novexpert Omega -tuotesetti, arvo 184,50€
 • Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön, sen voi tehdä jättämällä kommentti: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään: karkkipaiva (at) hotmail.com
 • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä
kauneus ihonhoito luonnonkosmetiikka ihonhoitotuotteet
Kommentit (198)
 1. Kyllä kiinnostaa ja kovasti. Novexpertin ideologia ja lähestymistapa ovat kiinostavia. Ja kuiva ihokin minulla on, se vaatii näin talvisin erikoista hoitoa.

  1. Jotain novoexpertin suihketta olen testannut ja on täydellinen miun rutikuivalle iholle.
   Olisipa hienoa testata eri voiteita tältä merkiltä.

 2. Ai mikä sarja, pakko päästä tutustumaan🤩Säästä riippumatta vietän paljon aikaa ulkosalla aktiivikoirani ja ulkoharrastusten parissa. Naamaa siis kiristää harva se päivä, etenkin kun sää vaihtelee nyt näin paljon. Muutenkin ihoni huutaa apua aina vuodenaikojen muuttuessa, mutta tämä talvi on ollut kyllä aikamoinen koettelemus tässä säätilojen vuoristoradassa😬
  Hurraa siis Novexpertille tuli voittoa arvonnassa tai ei, sarja vaikuttaa juurikin iholleni tehdyltä ja varmasti tuote jos toinenkin kotiutuu ihoni pelastajaksi😄

  1. Olisi kiva päästä kokeilemaan tätä sarjaa, mitä olet useasti kehunut. Rakastan kaikkia öljyjä ja puhdistusöljyjä…Tulisi tarpeeseen välillä vähän hemmotella itseään.😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *