Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kuinka ”huijata” hehkuva, päivettynyt iho

Rakastan päivettyneen näköistä ihoa. Se sopii minulle, ja vastakohtana talven kummituslookille näytän pienen rusketuksen kera terveeltä ja säteilevältä.

Pianhan minulla on taas ihan luonnon luoma päivettynyt iho (terveiset 40 asteesta), mutta kotioloissakin on mahdollisuus taikoa hipiä pronssiseksi meikin keinoin.

Bronze_meikki

Tässä loppukesän lempparimeikkini, jolla sain ”huijattua” kasvoille kunnon ruskettuneen, mutta kuitenkin luonnollisen lookin.

Lookista silmämeikkeineen on myös tutorial Indiedaysin etusivulla, siitä kiinnostuneet voivat klikata itsensä tänne. Silmämeikkiin käytin Urban Decayn Naked – ja Diorin Cuir Cannage -paletteja.

Täällä blogissa haluan nostaa esiin kasvomeikin ”taikatuotteet”. Kaikki kunnia mineraalimeikkipohjalle, joka siis muuten on suurin rakkauteni meikkipohjatuotteista, mutta kostean heleään aurinko-lookkiin voidemaiset tuotteet sopivat ehdottomasti paremmin.

Helean_ihon_cocktail_tuotteet

Tässä tuotetrioni täydellisen hehkuvaan, päivettyneeseen meikkipohjaan.

BB-voide tuo peittävyyttä saaden ihon silti näyttämään ei-meikatulta, kullanhohtoinen bronzing fluid tuo meikkiin säteilevän hehkun ja mattaisella, ruskealla ihon sävyn heleyttäjällä säädän meikkipohjaan haluamani ”rusketus”asteen.

Dr. Hauschkan Bronzing Fluid on muutaman vuoden takaisesta kesäkokoelmasta ja on mielestäni ihan täydellinen tuote. (Ja tuoksuu niin hurmaavalta…) Lumenella on myös saatavilla kesäisin vastaavan tyyppinen tuote (Sun Radiance Honey Glow), ja sen pari on tässä meikissä käytetty mattainen Sun Radiance Perfect Tan -heleyttäjä. Kaksikosta enemmän tässä postauksessa.

Helean_ihon_cocktail_IMG_8001

Pursotetaan kämmenelle kaikkia kolmea voidetta (hehkuvoidetta ja ruskeaa voidetta siinä mittasuhteessa, kuinka heleän ja tumman meikkipohjan haluat), ja sitten vain miksataan.

Dr. Hauschkalla on muuten myös tuollainen ruskea, sävyttävä värineste. Jos siis kiinnostuit tuotetyypistä mutta et malta odottaa ensi kesän Lumenen kokoelmaa, niin Hauschkalta vastaava tuote on saatavilla vuoden ympäri. Nestettä voi sekoittaa meikkivoiteen lisäksi myös kosteusvoiteeseen. Täydellinen tuote tuunaamaan meikkivoide eri vuodenajan ihonsävyyn sopivaksi.

Helean_ihon_cocktail_2

Kas näin. Suklainen herkkucocktail iholle on valmis.

Pronssimeikki_iho

Voilà, iho saa luonnollisen päivettyneen, kasteisen heleän pinnan. Tässä lookissa ei käytetä puuteria, sillä iholle halutaan jättää vaikutelma kesän lämmöstä ja ilmankosteudesta –> ihon pinta on luonnostaan ”kostean” näköinen.

Bronze_meikki_ennen_jalkeen

Minun ihollani on vielä jäljellä Sveitsin loman aurinkoa (meikitön kuva vasemmalla), mutta taikatriolla sain syvennettyä kevyen Alppi-päivetyksen Välimeren loman tasolle :D

Kun saavuin tässä meikkilookissa viime viikon lauantaina Indiedaysin tapaamiseen, joku kysyi olenko ollut etelässä vai miten olen niin ruskettunut :) Huijaus meni siis täydestä! ^_^

Pronssimeikki_IMG_8150

Meikin viimeistelivät poskille sipaistu Laveran Illuminating-puuteri sävyssä Total Reflection ja huulilla Lancômen vanha huulikiilto, jonka sävyä en valitettavasti muista (enkä pääse tarkistamaan kun huulikiilto on koti-Suomessa).

.

Off topic – en ole saanut vielä vaihdettua Kreikka-banneria, kun kuvan mittasuhteet venähtävät yritessäni lisätä uuden bannerin. Odottelen maanantaihin että saan apua Indiedaysin it-tuelta.

Kommentit (9)

 1. Elli A

  Itselläni tuo Lumenen Ihon sävyn heleyttäjä ei toiminut ollenkaan (kuten ei oikein mikään muukaan Lumenen tuote), mutta tuo Dr. Hauschkan Värineste on aika mainio :) Parasta siinä on se, että se ei sisällä mielestäni paljon mitään muita hoitavia ym osia, eli se ei muuta kosteusvoiteeseen sekoitettuna oman kosteusvoiteen koostumusta. Ja alkoholillisena tuotteena kuivuu nopeasti iholla. Hieman kuin Clarinsin Radiance-plus Golden Glow Booster. Eli se itseruskettava-tiiviste, jota annostellaan tipoittain oman kosteusvoiteen sekaan. Sekään ei muuta oman kosteusvoiteen koostumusta tai aiheuta sitä, ettei oma kosteusvoide kuivu iholle. :)

  Miltä muuten Kreikan manner-osa vaikuttaa ensisilmäyksellä talouskriisin valossa? Olen tänä kesänä käynyt kahdesti Kreikassa, mutta kummallakin kerralla saaristossa, jossa tuo taloustilanne ei näkynyt sitten ollenkaan. Paikalliset saarelaiset olivat myös sillä mielialalla, että se kriisi on lähinnä mantereen vaiva, ei saarien. Toisella reissulla oli kylläkin pakolaiskriisi hyvin selvästi nähtävillä, sillä meressä ja rannoilla näkyi päivittäin pakolaisten kumiveneitä ja telttoja. Näky oli aika järkyttävä ja ajatuksia herättävä.

  • Sanni

   Miltä muuten Kreikan manner-osa vaikuttaa ensisilmäyksellä talouskriisin valossa?

   Tähän en osaa vielä vastata, sillä olen viettänyt koko viikonlopun tiiviisti Nea Smyrnin kaupunginosassa ystäväni Tiinan luona. Nea Smyrni kuuluu Ateenan ns. vähän paremmin toimeen tuleviin alueisiin, eikä täällä ole Tiinan mukaan ollut havaittavissa juuri muita konkreettisia muutoksia kuin että ihmiset viettävät enemmän aikaa täällä N. Smyrnin omassa keskustassa eivätkä mene juhlimaan ”cityn” keskustaan koska ei haluta maksaa taksista. (Kreikassahan ihmiset ovat tottuneet käyttämään taksia enemmän kuin julkista liikennettä…) Mitään liikkeitä ei ole N. Smyrnissä sulkenut kriisin seurauksena ja ihmiset ovat ulkona kahviloissa ja baareissa kuten ennenkin. ALVin nousu ei ole nostanut hintoja niin paljon että se olisi toistaiseksi vaikuttanut ainakaan tämän kaupunginosan asukkaiden ravintoloissa istuskeluun. Tosiaan tuo taksin välttäminen on Tiinan mielestä ainoa selvä ero. Luultavasti myös ravintoloiden hinnat ovat täällä edullisemmat kun varsinaisessa city-keskustassa, joten ihmiset pysyttelevät mieluummin täällä.

 2. lt

  Oi, kiitos tästä postauksesta! Viime aikoina kun olen nukkunut vähän ja luukkini on aika uuvahtaneen näköinen, oonkin miettinyt, että mikähän ois Sannin mielestä paras aurinkopuuteri, jolla ilme virkistyisi.:D (Mun suosikki Stilalta on lopetettu). Mutta tästäpä selvisikin, ettei aurinkopuuteri ole edes keskeinen tuote tuollaisen päivettyneen hehkun saamiseen. Onko tuo Laveran Illuminating -puuteri kuitenkin vähän ruskettava vai miten kuvailisit sen funktiota? Mukavaa matkaa sinulle!:)

  • Sanni

   Pahoin pelkään ettei Laveran Illuminating-puuterikaan ole enää merkin valikoimassa, se oli mukana viime vuoden kokoelmassa ja muistaakseni roikkui jonkun aikaa vakiovalikoiman kyljessä kunnes poistui kesällä viimeisimmän uudistuksen myötä. Illuminating-puutereita oli kaksi, tämä punertava-pronssinen (joka käy poskipunasta) ja kultainen, joka kävi lähinnä korostuksena hyvin ruskettuneelle iholle.

 3. milipili

  Pitääkin kokeilla yhteen läntättynä Lumenen kaksikkoa ja bbtä. Oon käyttäny niitä varjostuksiin ja korostuksiin. Hauschkan neste on myös hyvä , kesällä kiva meikkipohjan sijaan.

 4. p

  Näyttääpä tosi onnistuneelle päivetysmeikkaukselle! Pakko testata! Miksi liian tumma meikkivoide jonkun hehkua antavan kanssa ei muuten toimi yhtä hyvin?

  Saako udella, että miten muuten sun valoimpulssihoidot, onko ne jo kuopattu vai zäpäytteletkö vielä? Nykyisin näytti olevan mukana kuskattavan kokoisiakin vehkeitä ja hinnat tulleet hurjasti alas. Haaveilin jo silloin pari vuotta sitten valoimpulssilaitteesta, mutta hinta esti hankkimasta.

  • Sanni

   Miksi liian tumma meikkivoide jonkun hehkua antavan kanssa ei muuten toimi yhtä hyvin?

   Tarkoitatko, että laittaa iholle pelkkää liian tummaa meikkivoidetta ja sen päälle sitten jotain hehkua tuovaa puuteria tai voidetta? Tulos on luonnollisin, kun aineet sotkee keskenään ja kuulto tulee tasaisesti meikkipohjasta itsestään. Kun hehkuvoidetta sotkee ”liian tummaan” meikkipohjaan, valoaheijastavat partikkelit hälventävät vaikutelmaa liian tummasta pohjasta ja tulos on luonnollisempi.

   Saako udella, että miten muuten sun valoimpulssihoidot, onko ne jo kuopattu vai zäpäytteletkö vielä?

   Valoimpulssikäsittelyt ovat jääneet juurikin mukanakannettavuusongelman takia. Testiin saamani Venus Naked Skin (ainakin se silloinen malli) on aivan liian suuri mukana kuljetettavaksi, ja koska olen melkein koko ajan liikkeellä, on laitteen säännöllinen käyttö oikeastaan mahdotonta. Harmi, sillä todella, todella tykkäsin sen tuloksista.

   Saatan kenties harkita jonain päivänä tuollaisen piememmän, kuljetusystävällisen mallin hankintaa.

 5. mssaramilena

  Niiin sääli, että tuo käyttämäsi Hauschka oli vain kausituote. Ostin sen pari vuotta sitten sattumalta ja tuote on osoittautunut aivan loistavaksi! Se ok edelleen käytössä ja aivan moitteettomassa kunnossa. Ja se tuoksu…käy aromaterapiasta. Nyt säästelen viimeisiä pisaroita..

  • Sanni

   Ja se tuoksu…käy aromaterapiasta.

   Todellakin, aivan ihana.

   Täytyy toivoa että Hauschkakin toisi tuotteen takaisin jossain tulevaisuuden kesäkokoelmassa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.