”Kreikkaa ja kosmetiikkaa” – mun erikoismyymälä

Jaan teille mun unelmatyöfantasian. 💜

Jaoin tämän joitain viikkoja sitten Instagramin puolella ja se sai paljon kannatusta. 🥰 En kuitenkaan oikeasti olisi ikinä perustamassa omaa liikettä. Silti, utopiamaailmassa tämä olisi minulle unelmatyö. Haaveilen tästä usein ja siitä tulee valtavan hyvä mieli. Toteuttaisin tämän heti, jos voittaisin lotossa ja voisin kustantaa itselleni voittoa tavoittelemattoman ja kaupallisista paineista vapaan työpaikan..!

Minulla on kaksi suurta intohimoa mitä tulee työhön: matkailu ja kosmetiikka. Ensimmäiselle alalle näistä kouluttauduin jo parikymppisenä, seuraavalle 3-kymppisenä. Olen siis koulutukseltani sekä matkailuvirkailija että kosmetiikkamyyjä.

Blogissani saan aika mukavasti yhdistää näitä asioita, mutta…. rehellisesti: kaipaan ihmiskontaktia. Kaipaan sitä, että saa livenä neuvoa ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan. Nyt kun ei ole päässyt töihin kauneusmessuillekaan pariin vuoteen, voin sanoa todella ikävöiväni suoraa kontaktia asiakkaiden ja kosmetiikasta innostuneiden kanssa.

Kun en ole päässyt messuille, olen kuitenkin voinut ilahduttaa itseäni haaveilemalla… Olen suunnitellut unelmaduunin mielessäni jo vuosia sitten. Se on valmiina päässäni.

Se on tällainen:

Minulla olisi pieni luonnonkosmetiikan erikoisliike, jossa olisi myös Kreikalle omistettu nojatuolinurkkaus täynnä Kreikka-aiheista kirjallisuutta.

Kreikka-nurkkaukseen olisivat kaikki tervetulleita istuskelemaan ja fiilistelemään Kreikkaa – ja juttelemaan Kreikasta liikkeen omistajan kanssa. :) Tarjolla olisi veloituksetta kreikkalaista vuoristoteetä ja välillä järjestäisin feta- & oliiviöljymaistajaisia..!

Myymälässäni tarjottaisiin kosmetiikkainspiraatiota, apua ihonhoitoon sekä vinkkejä Kreikan matkailuun – ja ihan vain yleistä juttuseuraa. Fantasiassani ei olisi pakko myydä ihan hirveästi tuotteita jotta myymälä pysyisi pystyssä, vaan aikaa voisi omistaa asiakkaiden kanssa jutteluun ja heidän asioihinsa perehtymiseen. Että ei olisi kiire ja jatkuva paine lyödä lisää kuittia kassaan.

Olisi ihana tehdä töitä paikassa, jossa saisi keskittyä vain palveluun ja hyvän mielen ja hyödyn tuomiseen asiakkaille. 🙂

Olen viime aikoina jopa mietiskellyt, mitä kaikkia brändejä ottaisin liikkeseeni myyntiin… Meinaa kyllä lähteä mopo käsistä..! Mun oma ”luonnonkosmetiikan Kicks”…. tästä haaveilin jo ollessani töissä myyjänä yleisessä kosmetiikkaliikkeessä.

No, täytyyhän mun kertoa teille edes joitain brändejä, joita mun hyllyiltä löytyisi: ottaisin ainakin Whamisan, Mádaran, Novexpertin, Urangin, Dr. Hauschkan, Evolven ja Laveran tuotteita. ❤️ Ilman muuta liikkeessäni olisi myös Suomi-osasto, ja näiltä hyllyiltä löytyisi Flow Cosmetics, Korento, Ekopharma, MoiForest, Atopik, Pure Beauty, Circulove ja Laponie. Ja ottaisin kyllä Frantsilankin tuotteita uusilla pakkauksillaan, ovat niin nättejä – ja Frantsila on Suomen pioneereja luonnonkosmetiikassa 🙏🏻

Hiustuoteosastolla edustaisivat Bruns, Gyada ja Less Is More. :)

Kreikka-nurkkauksen yhteydessä olisi tietysti oltava valikoima mun suosikkituotteita Korresilta – vaikkei Korres olekaan luonnonkosmetiikkaa. Korres on Kreikan tunnetuin kosmetiikkabrändi, joten sillä olisi ilman muuta paikka mun myymälässä…!

Ja ehkäpä alkaisin maahantuoda kreikkalaista indie-merkki La Vie En Rose’ta, johon ystäväni Marianna minut juuri tutustutti….

Kreikkaa & kosmetiikkaa -erikoismyymälä: ”täällä palvellaan hitaasti ja perusteellisesti”.

Miltä kuulostaa? ☺️

hyvinvointi tyohyvinvointi
Kommentit (29)
  1. Kristiina Raunetsalo
    19.10.2021, 21:39

    Ihana Sanni, niin loistava idea ❤️ Nyt vain myymälä pystyyn 😍

  2. Musta tuli juuri kanta-asiakas :)
    Pikku kahvila siihen johonkin nurkkaan josta saisi ”kreikka hyvää” :)

    1. Joo, kahvilakin olisi kiva..! (…mutta sitä saisi pyörittää oma yrittäjänsä…! 😄)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *