Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kreikka vaihtui Koreaan

Ajattelin tänään vihdoin varata syksyn Ateenan lennot.

Joitain tunteja myöhemmin minulla oli lennot Etelä-Koreaan.

Sanni_SheetMask_IMG_7231

En ole koskaan vielä käynyt Aasiassa.

Nyt voisi olla aika.

Minun ja Ateenan lentojen välille sattui tällainen asia:

HS_Soul

Selailin uutisia HS:n sivuilla ja silmiini sattui tämä kiinnostava artikkeli Etelä-Korean ja etenkin Soulin asemasta Aasian, ja jälkiaalloissa myös Euroopan muoti- ja kauneustrendien pääkaupunkina.

Minä:

a) en ole tosiaan koskaan käynyt Aasiassa ja

b) olen siitä omituinen kauneusalan bloggaaja ja ammattilainen, että en rehellisesti sanottuna ihan hirveästi ole tähän mennessä innostunut koko K-beauty-scenestä.

(K-Beauty: korealainen kauneudenhoito)

Seuraava kertonee enemmän kuin sata sanaa:

SheetMasks_IMG_7228

Ostin kesäkuun alussa laivalta läjän kaikkien ihkuttamia korealaisia kangasnaamioita. Nyt mä damn it kokeilen näitä viimein. Pari naamiota lähetettiin minulle myöhemmin myös elevenin toimesta. Kangasnaamioista on vauhkottu jo pitkään, ja itse sain ensimmäisen sheet maskini lahjaksi neljä vuotta sitten japanilaiselta ystävältäni Hisaelta hänen vieraillessaan Suomessa. Hisaen lahja jäi käyttämättä.

Olen hämmentävän anti-naamio. Luontainen epäkiinnostukseni niitä kohtaan on jotain niin vahvaa (savi/muta/turvenaamiot poislukien), että en kahden kuukauden aikana ole edelleenkään saanut parhaista aikeistani huolimatta testattua yhtäkään kangasmaskia. En, vaikka liimasin kylppärin kaapin oveen post-it-lapunkin muistuttamaan asiasta:

Kangasnaamio_IMG_7230

No, jospa tähän nyt tulee asennemuutos. Pakkaan laukut ja lähden paikan päälle katsomaan mikä koo-kauneudessa niin koukuttaa.

Ennen kaikkea lähden tietysti tutustumaan minulle uuteen maanosaan ja kulttuuriin. Viivyn Etelä-Koreassa kolme viikkoa ja tarkoitus olisi käydä myös luontokohteissa kuten Jejun saarella ja näyttipä maasta löytyvän upeita vaelluskohteitakin kuten Seoraksanin vuori ja sitä ympäröivä kansallispuisto. Tuttuun tapaan lähden reissuun yksin.

Olen vähän häkeltynyt ja jännittynyt mutta samalla innoissani spontaanista syyskohteen muutoksesta.

Sanni_sheetmask_IMG_7239

…ehkä siellä tulee inspiroiduttua jonkun naamionkin suhteen?

.

P.S. Kreikkakaan ei ole vielä täysin deletoitu syksyltä, mutta kutistuu viikkoon jonka olimme jo aiemmin suunnitelleet viettävämme siellä yhdessä miehen lomalla lokakuussa. :)

Kommentit (69)

 1. NG

  Hei, lisään vielä sellaisen idean, että mitä jos Soulin matkalla pistäytyisit katsomassa kansainvälisesti tunnetuksi tullutta Wishtrendin nettikauppaa? Ties vaikka pääsisit mukaan videolle ;) he kun ovat tunnettuja fanien ja vierailevien kauneusbloggarien kanssa tehdyistä YouTube-videoista :)
  Pohjoismaisia bloggaajia heillä käy ehkä harvemmin vieraina, joten voisit saada varsinaisen VIP-tähden kohtelun ja lahjaksi ihania tuotteita, joita pääsisit esittelemään lukijoille :)

  (en tiedä, päätyivätkö pari aiempaa kommenttiani bittiavaruuden mustaan aukkoon, mutta en vielä kirjoita sisältöä uudestaan..)

  • Sanni

   Kommenttisi eivät päätyneet bittiavaruuteen, vastasin niihin äsken :)

   Wishtrend-vierailu kuulostaa enemmän Ostolakossa-Virven heiniltä :D ^_^ Voisin odottaa hänen päätyvänkin sellaiseen, Virve on mainio videoesiintyjä ja HC- K-Beauty-fanina tuo olisi right up her alley. ^_^ Voisin itse olla mielelläni kulisseissa seuraamassa mutta videoesiintyminen ja kaikenlainen starakohtelu (tai edes odotus sellaisesta) saavat ihoni kananlihalle, ei minun juttuja lainkaan.

   • NG

    Vihjasinkin jo tuosta Virvelle.. YouTube-videota odotellen :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.