Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kreikka, me tapaamme jälleen

Tänään väsyin lomalentojen äkkilähtöjen kyttäilyyn. Ei näytä Jooniaa enää olevan tarjolla alle satasella joten en uskalla enää odottaa ettei Norskinkin halvat mene.

Ateena it is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Likavittoksen kukkula, Publicin kirjakauppa Sintagman reunassa,  A For Athensin kattoterassi, se aito ja oikea horiatiki-salaatti… ja ystäväni…! Nähdään runsaan viikon kuluttua! <3 <3

Ja tekin tuutte mukaan! :)

Tällä kertaa olisi tarkoitus suunnata Joonian saariston puolelle, mutta katsellaan mitkä ovat fiilikset sitten paikan päällä.

*

P.S. Edit. Arvonnassa voittivat seuraavat lukijat:

Liisa – Florascent-setti (tarkistatko Liisa roskapostisi, sulla on Hotmail-osoite ja etenkin Hotmailiin lähetetyt viestit blogisähköpostista menevät jostain syystä melkein aina roskapostiin)

Ina – Korres/Acorelle/Crazy Rumors -setti

Johanna – Lumene/Korres -setti

nnu – Huulipunasetti

Voittajiin on otettu yhteyttä. Onnittelut! :)

Kommentit (18)

 1. Anonyymi

  Kuinka pitkään oot lomalla? JES! Tätä on odotettu.:)

  • Sanni

   No tavallaan en ole varsinaisesti lomalla mutta viivyn ainakin syyskuun loppuun. :)

 2. Julia

  Jee, ihanaa!! Kreikka-postaukset kuuluvat ehdottomiin lemppareihini :-) Huippua päästä taas Kreikkaan – vaikkakin vain koneen kautta! :D

  • Sanni

   Huippua päästä taas Kreikkaan – vaikkakin vain koneen kautta! :D

   :) <3 Ja huippua mulle päästä taas reissuun teidän kanssa! :) Tiedätkö, mä huomaan oikeasti kokevani, että te lukijat olette mun matkaseuraa, kun jaan matkatarinoita ja -tunnelmia teidän kanssa :)

  • jazza

   Samaa mieltä! Töiden lomassa kun lukee Kreikka-postauksen, työpäivään tulee aimo annos aurinkoa ja reissufiilistä.

 3. Julia

  Ainiin, unohtui tuosta edellisestä – meinaatko ottaa taas jonkun palashampoon kokeiluun? :D

  • Sanni

   Hehheh, kyllä kaikenlaiset vähänkään kiinteät saippuat jää kotiin :D Paitsi Ma Provencea voisi harkita, se kun ei ole oikea saippua. Säästää kuitenkin näppärästi nesteiden tilaa laukussa. (Matkustan jälleen käsimatkatavaralla.)

   • jazza

    Hei ota Lushin Seanik! :) Olisi kiva kuulla miten se toimii sulla siihen lähmäongelmaan. Ja koska se käy kaikkeen muuhunkin pesemiseen niin ei mene hukkaan, jos ei toimikaan.

    • Sanni

     En taida enää ehtiä hankkimaan Seanikkia, kun ei ole Helsingin visiittiä tiedossa ennen lennolle lähtöä. Kreikassahan Lushia ei myydä. Muuten olisi voinut olla oikein kokeilunarvoinen matkakumppani :)

     Harmi kun en taas tajunnut ajatella tätä ajoissa, lauantainahan sen palan olisi voinut ostaa. Höh.

 4. J

  Jeee, ihanaa reissua! Oispa kiva päästä itsekin Kreikkaan!

 5. Tintti

  Jes! Miäkii oon odottanu uusii kreikka-postauksia :) Kun tän blogin löysin niin pidin ”pienen” Kreikka-maratonin silloin ja on ne ollu kyllä sun matkakirjotuksista parhaimpia :)
  Hyvää reissua, innolla postauksia odottaen :)

 6. Fiia

  Jee, Kreikkapostauksia odottelen aina innolla! Samoin kuin itseasiassa kaikkia muitakin sun reissupostauksia :) Huippua matkaa!

 7. Heidi

  Jes! Mitä tahmatukalle muuten kuuluu? :D Kiinnostaa, kun olen itse tapellut saman vaivan kanssa. Aiheuttaja on yhä hämärän peitossa.

  • Sanni

   Palailen pidemmän kaavan vastauksen kera huomenna :) (Tänään on ollut huonosti aikaa kommenteille.)

 8. Anna-Maija

  Ihanaa ”päästä” taas Kreikkaan! :D Mielenkiinnolla jään odottamaan, näkyykö Kreikan taloustilanne sun matkan aikana, matkustat kuitenkin paikkoihin, jotka ei ole turistipainotteisia ja vielä turistiajan ulkopuolella. Tiedän, ettei talous-aihe kuulu blogisi kategoriaan, enkä toivokaan kattavaa analysointia, mutta jos sivuaiheeksi päätyisi. :D Monesta paikasta on vain kuullut, ettei lomalla ole huomannut ollenkaan talousvaikeuksia, mikä varmasti pitää paikkansa, jos pysyy tyypillisillä turistipaikoilla.

 9. satu

  Eih.. nyt tulee vinkkejä liian myöhään, palasin toissapäivänä Korfulta :D

  Oikeasti kiva päästä lukemaan taas reissupostauksia!

 10. Kerttu

  Hei mahtavaa, toivottavasti päädyt Joonianmerelle! :) Juuri tultiin sieltä, tuli käytyä Korfulla, Lefkaksella ja Kefaloniassa. Pelkästään Joonianmerellä voisi viettää loputtomiin aikaa, saatika sitten muualla päin Kreikkaa. <3 Mukavaa reissua!!

  • Sanni

   Kiitos :) Zakynthokselle luulen suuntaavani viikonloppuna tai ensi viikolla :) Siitä sitten muille Joonian saarille.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.