Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kreikan värit

Olen viettänyt Miloksella uskomattoman upeita päiviä.

 Ja nähnyt värejä joita näkee vain Välimeren valossa…. Niin kaunista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko missään sinisempää merta kuin Kreikassa…?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna Sifnokselle.         

Kommentit (21)

 1. Henna

  Noi värit on kyllä uskomattomia! Tuli ikävä merelle…

 2. Karolina

  Upeita kuvia ja niin mahtavat värit!

 3. Milla

  Oon niin kateellinen, haluun kans sinne!

 4. Anu

  Kauniita kuvia :) ! Nauti nyt täysillä! Mä skrapailin jo autonikkunaa tänä aamuna Turun suunnalla…

  • Sanni

   Joo, mä kuulin äijältä että tänään on satanut lunta… ^_^

 5. Nimetön

  Ja niin mun päässä rupes soimaan ”Kreikan meri, meri Kreikan..”

  • Sanni

   Excellent :)

 6. Ulpu

  Ai että mitä kuvia, tahtoo Kreikkaan! :)

 7. Heidi

  Oi aah miten ihania kuvia!! Hiukka alkaa matkajalka vipattaan, kun katsoo ja lukee sun Kreikka-postauksia! :) Olit muuten antamassa inspiraatioo, kun päätin, että heti alkukesästä kun kaikki kouluhommat on tehty, lähden ainakin pariksi viikoksi Kreikkaan! Se saa olla ”Gradunpalautuspalkinto” mulle! :D Eli laitahan vaan vielä paljon kuvia ja matkatunnelmia!

  Ja sitten asiasta blogiin: onko sulla muka aina näkynyt vain kaks postausta yhdellä sivulla, vai minkä takia kiinnitin siihen vasta huomiota? Olis kiva, jos niitä olis useampia, niin pystyis vilaseen vanhempiakin (kommenttien lukumäärää–> onko tullut uusia) vaivattomammin, eikä tarvis ladata aina uutta sivua…

  • Sanni

   Ja sitten asiasta blogiin: onko sulla muka aina näkynyt vain kaks postausta yhdellä sivulla, vai minkä takia kiinnitin siihen vasta huomiota?

   Kaksi postausta? Mitäs ihmettä, viisihän niitä pitäisi näkyä?

   Ja ei kun it-Hannulle viestiä!

   Olit muuten antamassa inspiraatioo, kun päätin, että heti alkukesästä kun kaikki kouluhommat on tehty, lähden ainakin pariksi viikoksi Kreikkaan! Se saa olla “Gradunpalautuspalkinto” mulle! :D

   Loistavaa!! :)

   • Heidi

    Ok, ei ois varmaan pitäny kommentoida tosta kahdesta postauksesta, sillä nyt toi etusivu näyttäis päivittyvän koko ajan ”uudelleen”, eli samaan tyyliin kun vaikka fb:ssä alas rullatessa tulee näkyviin vanhempia juttuja… Mut ihan oikeesti, huomasin aamulla ton kaks postausta/sivu -jutun, ja aloin ihmetteleen muutosta, en varmana keksiny sitä ite!! :D Mutta tää nykyinen(???) jatkuvasti avautuva sivu on hyvä! :)

 8. Mohn

  Ihania, ihania kuvia!! Näitä on niin kiva katsella, upeita värejä ja tunnelmia! Kiitos!

 9. Elena / Kauniimpi maailma

  Voi, miten ihastuttavia kuvia! Pääsi ihan ikävän huokaus näitä katsoessa. Vietin itse Erasmus-vaihtoni Kreikassa vuonna 2009, ja se oli ihanaa aikaa <3

 10. Surku

  Ihania kuvia taas! Olen itsekin tällä hetkellä reissun päällä, mutta vaikka täällä Aasiassa onkin ihanaa, niin aina sitä kuitenkin suunnittelee seuraavia matkoja. Mitenkään en saisi Välimerta mielestäni. <3

  Sellaista kysyisin ihan mielenkiinnosta, että paljonko puhut kreikkaa? :) Mietin, että oletko vartavasten opetellut vai tarttuuko se reissussa tehokkaasti mukaan.

  • Sanni

   Moikka Surku! Ihania kuvia itselläsikin! :) Myönnän että nauratti se Egyptin turistikuva jossa laitoit sfinksille aurinkolaseja… ^_^

   Sellaista kysyisin ihan mielenkiinnosta, että paljonko puhut kreikkaa? :)

   En itse asiassa lainkaan. Osaan kyllä lukea kirjoitusta ja ymmärrän joitain sanoja (yhden kesän olin täällä au pairinakin ja silloin sanavarasto oli jo varsin hyvä mutta siitä on jo 10 vuotta…), mutta oma puhetaitoni rajoittuu sanoihin ”kiitos”, ”noniin” ja ”odota”. ^_^ En ole vielä toistaiseksi törmännyt englantia totaalisesti ymmärtämättömään kreikkalaiseen, joten enkulla pärjätään. :)

   • Surku

    Hyvä tietää omaa tulevaa saarireissua varten! Itsehän siis opiskelen pääaineenani kreikkaa, mutta muinaista sellaista, joten siitä ei käytännössä ole oikein hyötyä nykypäivänä. :D Viimeistään elekielellä nyt pärjää missä vaan, mutta en etenkään yksin matkustaessa panisi pahakseni oikeita keskusteluja. Muistan kyllä, että Manner-Kreikan puolella pärjäsikin englannilla oikein hyvin.

    Ja kiitos, humööriä pitää olla etenkin lomakuvissa välillä. :D En malta odottaa, millaisia maisemia vielä tulee eteen, että pääsee tekemään samankaltaisia postauksia kuin tämä. Jostain pitäisi vielä se aikakin bloggaamiselle repiä. ;)

    • Sanni

     Itsehän siis opiskelen pääaineenani kreikkaa, mutta muinaista sellaista,

     Oo, vähänkö siistiä! Mä haluaisin kyllä oppia kreikan – – joku päivä sitten..! ^_^ Jos vaikka jonnekin kansalaisopiston kurssille sitten… :P

 11. mangopallo

  mikä kamera sulla on ?? uskomattoman tarkaa jälkee

  • Sanni

   Olympuksen E-PL5.

 12. pica

  Kyllä näillä sun Kreikan matkoilla on sellainen vaikutus, että Kreikka on ilmaantunut matkakohdelistan kärkisijoille. Erityisesti nuo saaret. Samantyyppistä värimaisemaa olen kokenut Uudessa-Seelannissa, googlaapa vaikka kuvahakuna abel tasman national park. :) Mukavaa matkan jatkoa!

  • Sanni

   googlaapa vaikka kuvahakuna abel tasman national park. :)

   Ooooo….!!! Miten mielettömiä maisemia..! Meri on turkoosimpi kuin Kreikassa mutta kyllä, samaa värimaailmaa löytyy..! Oh, päästäpä joskus noin eksoottiseen maailmankolkkaan…!

   Kyllä näillä sun Kreikan matkoilla on sellainen vaikutus, että Kreikka on ilmaantunut matkakohdelistan kärkisijoille.

   Tämä oli kyllä kiva kuulla ^_^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.