Kotimainen kosmetiikka: Supermood vol. 2

Tänään esittelyssä mm. yksi viime aikojen suurimmista ihastustuotteistani, kun vuoron saa Anne Kukkohovin Supermood-sarja.

Supermood oli mukana myös joulukuun viikolla, mutta tuolloin vain kahdella erikoistuotteella. Nyt pääsen vihdoin esittelemään myös sarjan perusihonhoitotuotteita.

Supermood_IMG_4084_2

Sain Kukkohovilta vuoden alussa muhkean satsin Supermood-tuotteita. Valitsin tälle viikolle muutaman jotka ehdin aikataulun puitteissa testata kevään aikana ja lopuista on tulossa juttua myöhemmin.

Supermood vetoaa ainakin seerumifiilistelijöihin; sarjasta löytyy peräti viisi seerumia, kolme kasvoille ja kaksi silmänympäryksille. :) <3

Muutama sananen Supermoodin tuotejaottelusta. Sarjoja on kolme: Egoboost päivittäiseen perusihonhoitoon, Beauty Sleep yöhoitoon ja Youth Glo erityishoitoon kun tavoitteena on hehkuva iho.

”Glow” eli hehkuva iho on tämän hetken suurimpia ihonhoitotrendejä ja mm. Yhdysvaltojen markkinoilla se kaikkein suurin juttu tällä hetkellä (saimme kuulla L’Orealin Skin Summit -tapahtumassa). Supermood on pyrkimässä myös USAn markkinoille, saas nähdä miten tuotteet otetaan siellä vastaan. Kaikki avaimet menestykseen pitäisi kyllä olla kasassa, ainakin jos minun mielipidettäni kysytään :) En salaile ihastustani Supermoodiin; nyt kun olen päässyt kunnolla testaamaan muitakin tuotteita kuin naamioita, voin kättelyssä todeta että sarja voitti minut vaivatta puolelleen.

Pitäisikös aloittaa suoraan siitä mun suurihastuksesta :)

idSupermood_IMG_4096_2

Seerumit on se mun juttu, sen tiedättekin. Estelle & Thild on pitänyt pitkään kärkeä rakkausseerumeideni listalla, mutta nyt sen johtoasema on haastettu, ellei peräti viety. Haastaja:

Egoboost Moisture Kick Serum 59€ / 30 ml

Tämä sileä, nestemäis-emulsiomainen syväkosteuttava ihanuus on koostumukseltaan ja ihotunnultaan paras seerumi jota olen käyttänyt. Juuri sopiva tasapaino vesimäisten ja rasvamaisten ainesosien välillä, niin että tuote jättää iholle samanaikaisesti raikkaan ja kevyen tunteen mutta myös tehokkaasti kosteutetun ja ravitun. Iho tuntuu pehmeältä eikä sitä jää kiristämään. (Tietysti tilanne on eri kuivaihoisella, jolla pelkkä seerumi hyvin epätodennäköisesti riittää paikkaamaan ihon kosteus- ja lipidivajeen.)

Supermood_IMG_4092_2

Kosteutuksesta Moisture Kickissä vastaavat mm. koivunmahla, arganöljy, jojobaöljy ja sheavoi. Suomalainen pakurikääpä, joka on Supermoodin ”the” aktiiviainesosa, on voimakas antioksidantti.

Ainoastaan tuoksu ja annostelumekanismi (ja yli kympin edullisempi hinta ;)) ovat juttuja, joissa Estelle & Thild päihittää Moisture Kick -seerumin. Supermoodin tuotteissa on kauttaaltaan hyvin ”heinämäinen”, Mádaran tuoksumaailmaa paljon muistuttava tuoksu joka ei ole lainkaan epämiellyttävä, mutta pidän itse E&T:n kukkaistuoksusta enemmän.

Pakkausseikat ovat nekin pitkälle makuasia, ja itse pidän pipettikorkkia hieman ärsyttävänä ja vaivalloisena. Ymmärrän että pipettivalinnalla on haettu luksusfiilistä, mutta arkisempi pumppunokka on enemmän minun mieleeni. Pipetillisissä pakkauksissa ainetta tuppaa hyvin usein valumaan myös pullon kaulan ulkoreunoille mistä en tykkää, tiivis korkki on kaiken kaikkiaan siistimpi ja pakkaukseen pääsee myös vähemmän happea.

Supermood_IMG_4090_2

Egoboost The Perfect Day Cream 39€ / 30 ml

Jos sokkotestaisin tätä, luulisin tuotetta varmaankin Mádaran voiteeksi, niin paljon niittymäinen tuoksu tuo jälleen mieleen tuon baltialaisen kosmetiikkasarjan.

Nyt päästään taas koostumusfiilistelyyn :) Frantsilan ja Dermosilin kohdalla puhuin vahamaisuudesta, tietynlaisesta jäykyydestä ja täyteläisyydestä. Egoboostin kosteusvoide kuuluu täysin päinvastaiseen koostumusmaailmaan; tämä voide on hyvin ohutta, notkeaa ja emulsiomaista, olematta kuitenkaan vetistä. Tekee mieli käyttää ilmaisua ’sileää’, vaikka se ei ehkä ole paras adjektiivi juuri voiteen kuvailuun. Vahamaiset ainesosat loistavat incissä poissaolollaan ja niiden sijaan voidepohja rakentuu koivunmahlalle, oliivi- ja manteliöljyille ja luonnollisille rasva-alkoholeille (nämä eivät siis kuivata, kuten denaturoitu alkoholi).

Pidän voiteesta erittäin paljon. Olen itse ehdottomasti enemmän tällaisen luonnonkosmetiikan ”new school” -voidekoostumuksen ystävä ja ilahdun aina kohdatessani formulan, jossa on onnistuttu saamaan voidepohjasta ohut ja nopeasti imeytyvä samalla kun tuotteessa kuitenkin on sen verran täyteläisyyttä että se jättää pitkään kestävän mukavan ravitun ja pehmeän tunteen. Jos olette kokeilleet geelimäisiä, vesivoittoisia tuotteita, olette kokeneet päinvastaisen tunteen. Mitä vähemmän rasvamaisia ainesosia, sitä vähemmän pehmittävyyttä.

Supermood_IMG_4100_2

Beauty Sleep Youth Restoring Eye Serum 69€ / 15 ml

Porukan arvokkain (ja samalla ehkä söpöin <3) pullo. Tuote on ihana, mutta nyt on pakko todeta että tällainen hinta vähän pysäyttää. Kuka maksaa näin paljon viidestätoista millistä..? Kun Beauty Sleep -sarjan yövoide (30 ml) maksaa saman verran, niin miten tämän pikkuisen hinta on perusteltu..?

Voide ei nimestään huolimatta ole seerumimainen vaan täyteläistä voidetta, paksumpaa kuin The Perfect Day Cream. Ei kuitenkaan jätä rasvaista tunnetta tai levity jäykästi vaan koostumus on linjassa ”new school” -tyylin notkean fiiliksen kanssa. Ei tästäkään voiteesta voi muuta sanoa kuin että tykkään tosi paljon (paitsi hinnasta). Vaikuttavana aineena on merifenkolin kantasolu-uutetta joka lupaa uudistaa ja korjata ihoa, kyseessä on siis anti-age-tuote.

Mielenkiintoisesti, pakkaustiedoissa puhutaan ’tipoista’; ”sivele pari tippaa iltaisin silmänympärysalueelle kunnes seerumi on kokonaan imeytynyt. Tuotetta voi käyttää sellaisenaan tai yövoiteen kanssa”. Tämä teksti saa minut jo miettimään, onko minun pullooni eksynyt tarkoitettua täyteläisempi voide-erä, sillä tämä on ihan rehellistä voidetta eikä se tule ulos tippoina. En voisi kuvitella levittäväni tämän päälle toista voidetta, sen verran paksua Youth Restoring Eye Serum on jo itsessään. Toki oikein kuiva iho imee varmasti lisäkerrokset melkein minkä tahansa voiteen kohdalla ^_^

Tuoksu on testaamistani tuotteista voimakkain, mutta kyseessä on raaka-aineiden oma tuoksu, varsinaisia hajustekemikaaleja Eye Serumissa ei ole käytetty.

Supermood_IMG_4102_2

Youth Glo Radiance Oil 39€ / 15 ml

Hyvin täyteläiseltä tuntuva kasvoöljy, jota en saanut toimimaan ihanteellisesti edes kasvoveteen sekoitettuna. Luulen, että tämä öljycocktail on minun iholleni yksinkertaisesti liian täyteläinen ja sopii paremmin kuivalle iholle. Radiance Oilin seos pohjautuukin oliiviöljyyn joka on paksumpi öljy kuin esimerkiksi marjansiemenöljyt.

Nyt kun luen tuotekuvauksen Supermoodin sivulta niin sielläkin lukee ”voimakkaasti ravitseva, täyteläinen öljy”. Eli joo, ei mun iholle.

Oliiviöljyn lisäksi pullosta löytyy manteli-, argan-, ruusunmarja-, puolukansiemen- ja auringonkukansiemenöljyjä sekä rosmariini- ja villiporkkanauutteita sekä eteerisiä öljyjä hajusteina. Tuoksu on oikein miellyttävä eikä kovin vahva.
Loppuun kuriositeetti:

  Supermood_IMG_4098_2

Beauty Sleep Sweet Pillow Scent 29€ / 50 ml

Supermood-sarjaan kuuluu muutamia ei-kosmeettisia erikoistuotteita, joista tyynyliinatuoksu on yksi. (Ryppyjä vähentävä tyyny on toinen esimerkki :D)

Tätä suihkitaan siis tyynyliinalle ja liinavaatteisiin iltaisin ja tuoksun olisi tarkoitus tuudittaa rauhalliseen uneen. Suihkeen resepti on muuten suunniteltu Frantsilan yrttitilalla. :) Terapeuttinen tuoksu koostuu mm. laventelista, vetiveristä ja appelsiinista. Kuulostaa hyvälle kirjoitettuna, mutta käytännössä tuoksu ei ollut minulle mieleen. Se on jotenkin tunkkainen, vaikea kuvailla. Mieskin ihmetteli mitä ”myrkkyä” suihkin tyynyihin ja pyysi että voisin lopettaa testailut tai suorittaa niitä silloin kun hän ei ole kotona.

Olisi kiinnostavaa kuulla jonkun muun mielipide Supermoodin tyynytuoksusta, kai joku siitä kuitenkin tykkää? :)

Supermood_IMG_4086_2

Lopuksi haluan vielä kommentoida Supermoodin pakkauksia: tässä on sarja, jonka pakkaus-design todella vetoaa minuun.

Tyylikkäät ja samalla tyttömäiset, kauniit, ei-liian-prameat mutta kuitenkin peruspurkkeja luksuksemmat pakkaukset. Söpö värimaailma, kauniit, toimivat fontit ja pakkauksissa juuri sopivasti yksityiskohtia; ei liian kliinistä, ei liian teknistä, ei liian sekavaa ja täyteen ahdettua. Kerrassaan toimivaa, mää tykkään! En tiedä mikä taho on pakkaukset suunnitellut mutta terveisiä vain että mahtavaa työtä! :)

Supermoodin tuotteet valmistetaan Helsingissä samalla tehtaalla kuin mm. Mia Höydön ja Dermosilin Nature-sarjan -tuotteet. Niillä ei ole sertifikaattia koska pakurikäävän käyttö kuulema ainakin toistaiseksi estää sen, pakurikääpä on niin uusi raaka-aine ettei Ecocert ole vielä hyväksynyt sitä listoilleen.

Minua kiinnostaisi kuulla ajatuksianne Supermoodista, jakaako joku muukin mun ihastuksen tuotekoostumuksiin ja pakkaus-designiin?

Entäpä hinnat? Olisitteko valmiita maksamaan luonnonkosmetiikasta näitä hintoja?

.

Pakko pistää loppuun oma budjettipirkon vinkki: Sokoksellahan on usein asiakasomistaja-alennuspäiviä ja alekuponkeja, jos kiinnostuu vaikka Moisture Kick -seerumista niin 20% alekupongilla saa jo vähän helpotusta. :) Pakko myöntää että itselle yli 50 euron hinnat rikkovat jo kipurajan…. Vaikka olisi kyse kuinka ihanasta tuotteesta.

 

Kommentit (45)
  1. Oon aika lailla samaa mieltä sun kanssa näistä Supermoodin tuotteista. Sokoksella oli alessa pakkauksia, joissa oli molemmat sy-seerumit ja misellivesi, joten ostin pois. Ja kyllä, mä myös ihmettelin ton Beauty Sleep-sy-seerumin koostumusta ja mietin onko tuote pilaantunut tms kun ei ollut todellakaan mitään nestemäistä. Hinnat on sen verran korkeat et normaalihinnalla en todella raaskisi ostaa, mutta ihanan tuntuisia tuotteita kyllä ja mä myös pidän pakkausdesignista.

  2. Mira / Blinger Shimmer -blogi
    27.4.2016, 15:16

    Itse olen tutustunut Supermoodiin vain kuorinnan verran (http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/03/nuoruuden-hehkua.html), johon kyllä tykästyin. Muitakin tuotteita kiinnostaisi ehdottomasti testata, mutta täytyy sanoa ettei normaalihintaa raaski maksaa, joten pitää odotella esim. noita sinunkin mainitsemia S-ryhmän alennuskuponkeja :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *