Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kotimaan lomavinkkejä kaivataan..!

Hei lukijani ympäri Suomen!

Minä ja mr. Karkkipäivä halutaan lähteä ensi viikolla ”seikkailemaan” jonnekin päin Suomea – mutta ei osata päättää minne!

Haussa on joku ihana ”kätketty” kotimaan helmi. Porvoot, Tammisaaret, Turut, Yyterit ja Raumat on käyty, ja Lappiin saakka ei tällä kertaa lähdetä. Etsimme jotain kivaa matkakohdetta akselilla Helsinki-Kuopio – Kuopio siis pohjoisin raja. (Mutta saa ehdottomasti vinkata Pohjois-Suomenkin helmipaikkoja tulevia reissuja varten. :))

Kotimaan_matkakohteet

Olisimme tosi kiitollisia vinkeistä. Jos siis tiedät jonkun ihanan kotimaan ”mansikkapaikan”, vierailemisen arvoisen idyllin tai muuten vain kiinnostavan nurkan Suomessa – kerro se minulle! :) Mitkä ovat Suomen kauneimmat kaupungit? Entä sympaattisimmat kylät? Onko tiedossasi joku ihana kylpylä, kartano tai hotelli jonne kannattaisi mennä yöksi tai pariksi jo pelkän elämyksen takia?

Go Finland! :)

Kommentit (97)

 1. Nimetön

  http://www.kutala.net/

  Poiketkaa täällä jos osuu matkan varrelle! Kutalan kasino on ihana kesäkioski, ja parasta on ehdottomasti perjantain tori-illat :)

  Jos lähdette reissuun jo tulevana viikonloppuna, on Vammalassa (Kutala on yksi Vammalan kylistä) Vanhan kirjallisuuden päivät.

  http://www.vanhankirjallisuudenpaivat.com/

 2. lumienkeli

  Ehdottomasti Koli <3 Maailman ihanin paikka. Mieletön maisema Kolin huipulta.

 3. tiltu kultu

  Kiva kuulla, että kotkaankin tulette. en jaksanut lukea kaikkia kommentteja, mutta suosittelen lämpimästi katariinan meripuistoa ja pyhtään kaunissaarta

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.