Kosteuttava antioksidanttiprimer

Tänään esittelyssä tuote, joka on hauskasti vähän niinkuin parin viime viikkojen postauksen sisältämän tuotteen mix: Slow Agessa puhuttiin antioksidanteista ja Dermosil-jutussa ihasteltiin loistavaa suojakertoimellista pohjustajaa.

Näistä saamme yhdistettynä antioksidanttipitoisen primerin. :)

Silk Oil Of Morocco Antioxidant Primer

Australialaisen Silk Oil Of Moroccon tuotteessa ei ole suojakerrointa, mutta siihen on pakattu läjä antioksidantteja ja se hoitaa ja kosteuttaa kuin kosteusvoide. Olen saanut tuotteen merkin PR-toimistolta.

Kun Dermosilin kesä-primer sopii ihanteellisesti rasvoittuvalle, herkästi kiiltelevälle iholle, sopii Aussi-kaunokainen kuivan ihon meikinpohjustajaksi.

Molemmat ovat monitoimituotteita: Dermosilin pohjustaja käy myös aurinkovoiteesta ja Antioxidant Primeria voi käyttää kosteusvoiteena. Nyt kun ajattelen, niin nämä kaksihan riittäisivät jollekulle kivasti hoitamaan koko kesän ihonhoidon ja meikin pohjustuksen ^_^

Ja siis… miten kaunis pakkaus..! Hemmetin vaikea kuvata, kylläkin ^_^ Voimakkaasti valoaheijastava muovihylsy kätkee sisäänsä helmiäisenhohtoisen maidonvaalean sisäpakkauksen. Päällä vielä kultaisena hohtava teksti. Niin paljon valonheijastusta että kamerani oli pulassa. :)

Silk Oil Of Moroccon Antioxidant Primerin speksit pähkinänkuoressa:

  • Ohut, todella miellyttävän tuntuinen voide
  • Sisältää hoitavina ja antioksidanttisina ainesosina mm. kylmäpuristettua luomulaatuista arganöljyä, vihreää teeuutetta ja retinyylipalmitaattia
  • Toimii ihanteellisena meikinpohjustajana kuivaihoisella
  • Toimii kevyenä kosteusvoiteena kaikilla ihotyypeillä

Silk Oil Of Morocco Antioxidant Primer

Huvitti, kun googlasin tuotteen nähdäkseni oliko joku muu bloggaaja jo kirjoittanut siitä, ja törmäsin Keyword:Love-Jonnan arvioon jossa sanottiin suunnilleen täsmälleen kaikki ne asiat mitä olin itse Silk-primerista kirjoittamassa…. ^_^ Our minds think alike :)

Jonnan tapaan minäkin tuon esiin vertauksen Zuiin mainioon primeriin. Se on hyvin samantyyppinen Australian kaverin kanssa, sillä erolla että Zuii on luonnonkosmetiikkaa ja Silk Oil Of Morocco ”normi”kosmetiikkaa. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että Silk Oilissa on myös synteettisiä ainesosia kuten silikonia. Siinä tosin kokemukseni poikkeaa Jonnasta, että en kokenut Antioxidant Primerin sisältämän silikonin tekevän iholleni blur-efektiä, edes pientä. Toki se jättää sisältämänsä dimethicone-yhdisteen puolesta silikoneille ominaisen silkkisen sileän pinnan jollaista luonnonkosmetiikka ei tee. Voiteessa ei kuitenkaan ole sellaista tyypillistä silikoninliukasta tuntua vaikka dimethicone on incissä korkealla, tuntuma on enemmänkin raikas ja lähes vesimäisen ohut. Vedetöntä ja silikonipohjaista, kuivakan tuntuista perus-primeria tämä ei muistuta millään lailla.

Täytyy sanoa, että tykkään kovasti tästä koostumuksesta :) Ja pakkauksesta..!

Antioxidant Primerilla on hintaa 42€ / 30 ml ja sitä voi ostaa ainakin maahantuojan verkkokaupasta, muita jälleenmyyjiä Silk-tuotteille en toistaiseksi tunne (kohta varmaan tulee päivitys PR-toimistolta..? :D) Edit. Ja niinpäs tulikin :) Olin missannut listan jälleenmyyjistä maahantuojan sivulla.

Zuii Primer

Luonnonkosmetiikan käyttäjät ohjaan tutustumaan tarkemmin Zuiin primeriin josta kirjoittelin täällä.

Kosteuttavia, kuivalle tai pintakuivalle iholle sopivia meikinpohjustajia ei edelleenkään ole markkinoilla mitenkään tungokseksi asti. Jännä juttu kyllä. Voisin odottaa, että nyt vallitsevan suuren blur-aikakauden jälkeen seuraava trendi voisi olla kosteuttavat ja hoitavat pohjustajat :)

Onko kuivaihoisilla muuten heittää omia pohjustaja-suosikkejaan? Toimivatko teillä myös ”tavalliset”, lähes pelkkään silikoniin pohjautuvat perus-primerit?

Kommentit (7)
  1. Mun kysymys ei liity tähän primeriin, vaikka se onkin kiinnostavan oloinen tuote :) Mutta siis miten Madaran SOS Hydra repair -seerumipullosta saa kaavittua lopun tavaran ulos, kun pumpusta ei enää tule mitään, mutta selvästi näkee että ainetta on pullon reunoilla ja pohjalla vielä vaikka kuinka paljon jäljellä? Tuubimuotoiset pakkaukset leikkaan aina lopuksi auki, mutta mites tämän lasi(?)pullon kanssa toimitaan?

    1. Mä teen lasisten pullojen kanssa niin, että kun tuotetta ei enää saa ulos, irrotan korkin ja laitan pullon ylösalaisin valuttamaan sisältöään pieneen purkkiin. Yleensä sieltä ei kyllä enää montaa tippaa saa ulos, koska voide (tai seerumi) on takertunut pullon reunoihin. Pitkävartisella topsipuikolla kaapiminenkin on hyvä kikka, sillä saa aika hyvin takertuneetkin mömmöt purkin seinämistä hyötykäyttöön :)

  2. Haha, hauska yhteensattuma! :D Molemmat ovat ihania ja toimivat varsinkin loistavasti luonnonkosmetiikan BB-voiteiden alla, jotka tuppaa olemaan koostumukseltaan hieman tuhdimpia ja joiden alla en itse oikein saa normaalisti käyttämiäni primereita toimimaan. :)

    1. Hyvä vinkki BB-voiteisiin liittyen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *