Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kosmetiikkapaneeli

Koska minulla on vain yksi iho, ja testaan blogissa paljon tuotteita, päätin värvätä blogin tarpeisiin muiden ihotyyppien edustajia. (Lue: pyysin muutamaa kaveria vakituisiksi koekaniineiksi :)) Näin saatte tuotearvioissa tästedes laajemman näkemyksen tuotteiden toimivuudesta. Minulla on suhteellisen normaali ja ”ongelmaton” iho (ei kuiva, ei rasvoittuva, ei mainittavasti epäpuhtauksia), joten en osaa aina arvioida, miten joku tuote soveltuisi toisenlaiselle iholle.

Nyt saatte arviot myös tämän paneeliporukan tytöiltä! :)

Sanna – kuivahko mutta muuten normaali iho. Ei rasvoitu, ei epäpuhtauksia.

Doris – erittäin kuiva, herkkä ja couperoottinen iho. Nenän alueella laajentuneet ihohuokoset.

Tanja – sekaiho, rasvoittuu t-alueelta.

Anna – pintakuiva sekaiho. Usein epäpuhtauksia, mutta iho ei kiiltele.

skin

Automerkki Kian mainosta mukaillen,

”Koska viisi ihoa on parempi kuin yksi iho.” ;)

P.S. Koetan saada Make-up For Dummies -sarjan seuraavan osan valmiiksi tämän illan aikana, tai viimeistään huomenna aamupäivällä.

Kommentit (18)

 1. Heidi

  Hei aivan huippumahtavaa! Äkkiseltään ei tule edes mieleen, mikä voisi olla paremmin tässä blogissa! :D

  • Krista

   ^ samaa mieltä !

  • Nalana

   Komppaan täysillä! Tässä blogissa on kaikki palaset kohdillaan ja toivottavasti aikasi ja mielenkiintosi riittävät edelleen jatkamaan samaa rataa vielä pitkään. Kiitos!

 2. Ruby Rose

  Ihan mahtavaa! Nyt saa tuotteista erilaisen käsityksen, kun saa tietää sopiiko se tosiaan minun iholle vai toimiiko se siun iholla muttei välttämättä miun! Huippuihanaa!

 3. Emmi

  Wau, kylläpäs nyt tulee postauksia! :D

 4. Rii

  Mahtavaa! Taidankin siis seurata ainakin tällä hetkellä Annan analyysejä ;) Iho reagoinut jotenkin tähän totaaliseen ympäristön muutokseen aika rankastikin, ja en oikein tiedä mitä sille pitäisi tehdä.. Normaalisti ei paljoakaan epäpuhtauksia, ja nyt peiteväri on lempituotteeni:/ ei kiva.

 5. lukijasi

  Doris <3

  • Sanni

   Hihii, alkavatko ihot saada faneja…! ^_^

 6. Nimetön

  Jee jee, tämä kuulostaa hyvälta!!

 7. Satu

  Toinen ”doris” ilmottautuu! :D Tosi mahtava idea. toivottavasti löytyisi sellainen aine, jolla saisi nämä nenän isot ihohuokoset pois. :(

 8. Hannukkaz

  Tää on tosi hyvä! Saahan jonkinlaista muutakin mielikuvaa kuin pelkätään yks! Toi Kian mainoksen lainaus oli tosi hyvä! :DD

 9. Hemu

  Loistoidea! Täällä fanitetaan Annan ihoa… :-D Todella ihailtavaa muuten, että jaksat nähdä näin paljon vaivaa blogiasi varten :)

 10. rita

  Wohoo! Sanni sä oot loistava :-) ! Voisko paremmin mikään tässä blogissa olla? EI ! Mulla on erilainen iho kun sulla (tässä Annan ja Tanjan ihon välimaastosta uskoisin, enemmän Annan) niin on ihan mahtisuperihanaa kuulla heidänkin arvioitaan. Kiitos! :)

 11. -M-

  Jee, Sanni! Taas kerran mahtava idis. Kiitos tosi hienosta blogista! Komppaan Ritaa aivan täysin. Mulla on jopa samantapainen ihokin, Annan ja Tanjan välimaastosta, hih.

 12. MiNi

  Tosi hieno idea! Oonkin ite joskus harmitellut, ku oon miettiny et tokko jokin tuote mulla toimis kun mulla ei mitään sellaista unelmaihoa (ongelmaton, ei epäpuhtauksia) ole. Siispä tarkkailen täst etiäpäin lähinnä Annan tuoteanalyyseja =)

 13. ~Snanna~

  Ihanaa, että on sellaisia ystäväisiä, jotka suostuvat ”koekaniineiksi”. Aivan loistava idea! :)

 14. Dashanti

  Hyvä idea joo! Täällä Anna/Tanja fani :D

  http://dashantilife.blogspot.com/

 15. Milla

  Oijoi! Siistiä että tämmöinen tulee. Itsellä kun on tuollainen ”Doris/Tanja/Anna”-iho, niin hienoa kuulla heidän kokemuksiaan tuotteista. Mahtava juttu! Kiitos! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.